nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Tami napisal/-a:Stara sm 17let (septembra bom 18)....in, ja, še vedno sm nedolžna... bilo je že veliko priložnosti ko bi lahku ampak mi nekak ni sedlo, nism začutila tisto pravo razpoloženje.... Vesela in ponosna sm da sm še devica :) ne oziram se na mnenja drugih - glede tega da so že, pa zakaj jst še nism, pa zakaj delam tak halo iz tega.... :lol: ah, ja.... pravijo: "pusti času čas." :) :)

:respekt: :wink:

tko je prou..končno en normaln razmišljanje :wink: jst sm bla ista..pa mi ni blo žou!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Tami napisal/-a:Stara sm 17let (septembra bom 18)....in, ja, še vedno sm nedolžna... bilo je že veliko priložnosti ko bi lahku ampak mi nekak ni sedlo, nism začutila tisto pravo razpoloženje.... Vesela in ponosna sm da sm še devica :) ne oziram se na mnenja drugih - glede tega da so že, pa zakaj jst še nism, pa zakaj delam tak halo iz tega.... :lol: ah, ja.... pravijo: "pusti času čas." :) :)

lej, ful maš zrelo mišljenje! res!! bodi takšna še naprej in ko bo čas za to, boš tudi ti pripravljena!!!
My dreams are my reality...
lorelai_85
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lorelai_85 »

*pupika* napisal/-a:
lorelai_85 napisal/-a:kaj pa ostale? vas je bolelo prvič?al ste že pred prvim sexom poskušale raztegovat himen?

a da bi si sama prej kej not tiščala??? :?

ne. mislila sem da bo mogoče kdo poskušal prej s prstki pa to...
*punchka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *punchka* »

hy!

Sm nova na temu forumu :)
Imam pa eno uprašanje, ki mogoče ni čist povezan s to temo... Zanima pa me,
A nej štejem da sem izgubila nedolžnost, po temu da sva s fantom probala imet sp.odnose, vendar nama ga ni ratal po domače "dt notr"? Ubistvu sva pač poizkušala pa nama nekak ni ratal :oops:

Kaj ve mislte glede tega? Se to potem šteje kot "sex"?
Hvala,
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Oh ja, bucka, bucka.
Seveda se šteje, lepo vas prosim. Saj se štejejo tudi oralni in drugi odnosi. A ga je dal ali ne, to nima veze. Seveda se pa lahko nekdo
''tolaži'', da je še nedolžen, a žal ni. Pri seksu ne gre samo za 'vlaganje'...
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

*punchka* napisal/-a:hy!

Sm nova na temu forumu :)
Imam pa eno uprašanje, ki mogoče ni čist povezan s to temo... Zanima pa me,
A nej štejem da sem izgubila nedolžnost, po temu da sva s fantom probala imet sp.odnose, vendar nama ga ni ratal po domače "dt notr"? Ubistvu sva pač poizkušala pa nama nekak ni ratal :oops:

Kaj ve mislte glede tega? Se to potem šteje kot "sex"?
Hvala,

Jst, pomoje, bi izgubitev nedolžnosti štela takrat ko bi partner prodru vame... Sej vem da obstajajo tut drugi spolni odnosi sam se mi zdi to klučnega pomena.... kaj ne?
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Ja seveda da ne šteje, sej ni uspelo razdevičit himen... tako da punca, ja valda si še nedolžna.
Mislim nekaterim pa res trga in to dobesedno... Tami vzemi včasih kater osebek z rezervo in posušaj sebe, kadar nisi prepričana da trditev nekoga drži, iz enostavnega razloga, ker ni logično če je himen cel, da nisi več nedolžna.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

ja, ko ga da prvic not, lahk reces da si zgubila nedolznost. sej ce ti jo tip polize, je tut oralni seks, pa tega ne stejes kot da si izgubila nedolznost a ne pehta? :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

sej je oralni res sex a ne, sam mislm da se šteje predvsem cel sexualni obred vključno z vn in noter......
vsaj pri meni je tako.

sicer pa himen ni toliko važen.jst sm zgubila nedolžnost že neki cajta pred mojim lubijom, in trdim da mi je pač nedolžnost vzel on, ker je bil sex in ozračje tako kot more bit in se ga z veseljem spominjam...himen gor ali dol, bohvedi če si ga nism strgala že s tamponom. :roll: zame je pomembno celotno dejanje in okoliščine-da lahko rečem da mi je vzel nedolžnost.kar je blo z bivšim pa zame res ni blo nč....in si on ne zasluži tega naziva......
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

ja, absolutno je oralni seks tut seks. sam "vzeti nedolznost" je pac taka fraza k se jo povezuje s penetracijo. tko, ze iz casov nasih babic pa dedkov pa porocnih noci&obredov. ce ni blo penetracije, zakon ni veljal oziroma "bil konzumiran" al kako se ze rece. takrat te ni noben vprasu: "a pofa*ala si mu ga? ja, pol pa sta pravi moz&zena..." :D
buba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a buba »

Ne, jst se pa ne strinjam.
Mislm, da je tako dojemanje res se iz casa nasih pra pra babic..
Kaksna penetracija. To je samo ena od 'oblik' nedolznosti.
Ta debata je pravzaprav zelo pomembna za geje in lezbike. Ali prvi izgubijo nedolznost, ko dajejo ali ko prejemajo? In ali so druge potemtakem vedno nedolzne? itd
Ne stvari niso tko simpl (cetudi se jih tako dojema). Glede himna pa..kot je blo ze receno.. Ce bi delovala taka logika potem bi nevemkolko punc nedolznost zgubilo ko bi sportale, si vstavljale tampone itd..V glavnem, biologija tu nima niti najmanjse veze.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

ej a ves da sm mela ze napisan post o tem da pol pa ocitno ne vem kdaj&s kom sm izgubila nedolznost oziroma bi mogla kr fajn pomisliti s kerim sm se res prvic mal bl meckala :D pa sm ga zbrisala :oops:

vzeti nedolznost pac za moje pojme oznacuje penetracijo. zame je to pac taka fraza k oznacuje izkljucno to in pika. ne bomo zdej spreminjali tega zato kr je oralni seks tut seks. sej poljub je lahko koncno spet samo z ustnicami ne le z jezikom? pa pol lahk se bl kompliciramo pa recemo da ce ti ne pride ne velja? al pa da ti da tip lupcka na venerin gricek 1 cm nad klitorisom pa je punca izgubila nedolznost :lol:
Zadnjič spremenil Zvoncica, dne 21. Maj. 2006 17:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Pomoje pa deviška kožica tu je en mejnik, če že govorimo o tem..

Jest sm tud neki probavala z enim tipom pred mojim bivšim, sam ni šlo, ker ni blo tapravega vzburjenja, nisva bla telesno pripravljena, ker sva pač sam hotla to naredit..kera beda, ampak vseeno, pač ni šel noter.

Čez eno leto sem pa potem s tem svojim "tapravim" :D bivšim res izgubila nedolžnost, takrat sem tud krvavela in čutila tisto bolečino..
buba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a buba »

Ne razumem česa ne razumes.
Pravim samo, da ali npr. lezbika ki nikoli ni seksala s tipom potemtakem ostane celo življenje nedolžna? Ali je tip, ki ga je en drug analno tut nedolzen zato ker ni nikamor prodrl? Bi se lahko reklo, da je ženska, ki nikoli ni prejela analno, 'analno nezolžna'? itd. (Zgolj v opombo:določene stvari so namerno napisane v narekovajih. Kot tudi v prejšnjem postu).
Me veseli, da je tebi vse kristalno jasno. Jst vidim stavri bolj konmpleksno in mislim, da je naše dojemanje nedolžnosti (in konc koncev tudi seksualnosti) preomejeno. To je vse. Upam, da je zdej bolj razumljivo.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

jz sm pa enkrat k ga je dal za pol cm not eno pikico krvavela, pa me ni nc bolel tut opazila nism. no naslednjic, kaksen teden kasneje, sva ga pa zares dala notr in seksala. krvavela nism nc, stejem pa to drugo za izgubo nedolznosti :wink:
Odgovori