Meni ni on cisto nic vsec. Pa to, da konstantno isce vezo s starejsimi, se mi tudi zdi, da nekaj pove o njegovem odnosu z mamo. Se bo treba nehat skrivati, za mamino kiklo, ne Jan?
No sej ni treba verjet.Eva je itaq že na e plusu povedala da nima več tipa, glede tega da pa mutita z janom, pa ne vem kakšne podkreplena dejstva hočte. Videla,slišala, pa ne kr od enga...Pol pa uporabte domišljijo.
sanaya napisal/-a:Ah men se to zdijo navadne buče. Zj ga kr vsak že bluzi, pa v vsaki temi si en zmišluje ne ekskluzivne novice, ki jeih sliši od nvemekogaže
men se tudi zdi popolnoma enako... bull shit pa take info
dory napisal/-a:pa nekaj bo res na tem,punca daje izjave da sta ful frienda, on pa da z žensko ne more biti prijatelj,za to so moški,tko da...verjamem da mutita
aja? js sem jo enkrat slišala, ko je po Tvju dajala intervju in je rekla, da z Janom sploh nimata nekih kontaktov. Da ma sicer ona njegovo številko, ampak da ji je bilo rečeno, da ga naj ne kliče, če ni RES nujno...
to sem js slišala in je info preverjena na moja ušesa. Če pa Evika vsakič drgač reče... hm... pol pa nevem...
Ok,lahko da je to rekla, sam to se pa že na delč vid da je res bullshit. Mislm halo? Zakaj pa se ne bi smela slišat? To je samo zato da javnost odvrne od njunega odnosa . Ampak sej, nej delata kar hočeta