v domačem kraju na praznovanju na prostem s prijateljicami ter fantom. sicer je zeblo kot ne vem kaj zato smo se greli v nekem baru. ob polnoči je bil ognjemet, nato sva šla s fantom k njemu domov. Nekaj časa sva gledala TV pol ja pa on zaspal sam sn ga kmal zbudila pa rekla da če misle spati me naj vsaj v diskoteko pelje kjer so bile frendice.
preden sem šla pa z diskoteke domov, me je pa še eden pobruhal :box:
na splošno je blo bolj slabo, a je bil prejšni dan toliko boljši
Na vikendu v hribih s familijo... fajn je blo! S teto dva popile flašo martinija...mmmmm
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
Bla sm s fantom zunj na prostem na Bledu. Vzela sva en nahrbtnik pa dala notr pjačo pa par dobnarij za pojest. Predn sva šla sva bla pa pr mojih starših smo mel eno mini večerjico.
s frendicami sm bla v zagorju....nekakšen dekliški večer imele smo se super
čeprov ni dolg trajal, kr so ns presenetl fantje ko so nm prišli
voščit novo leto.....potem je bilo še boljše
js sem bla z lubijem pri njemu doma.. z njegovimi starsi.. pa bratrancem s punco in njunim otrocickom.
skupaj smo jedli, pili, plesali.. nazravli ob polnoci.. sli na teraso gledat ognjemete od sosedov.. okol 1h pa v piran naprej zurat in plesat s frendi.
men je blo pa tko tko. bli smo pr kolegici doma, s tem da sta sa frendica pa njen tip cel večer kregala in jokala. ni bil glih prijeten filing. bo pa zato drugo leto bolš.