Jest si sicer las ne peglam k mi vsi pravjo da mam ful lepe lase in jest se strinjam z nimi, drugač sm pa slišala pa da so najboljši s keramičnimi ploščicami.Nej bi pa te likalniki uničeval lase tko nekek kokr sušilniki za lase, zato grem jest spat z mokrimi lasmi in postanejo ful bol svileni. Je pa ful tveganja za prehlad.
lej jz mislm, da se ti res splača, ker majo še 3 moje kolegice ta likalnik in so ful zadovoljne, pa tut v Mičevih salonih ga uporabljajo. Segreje se pa v 5 sekundah!!
jz pa iščem kako stran, kjer bi blo razložen, pa fotke in vse, kako pol, k so lasje čist polikani, narest rahlo valovite, da ne zgledajo tok brez življenja
Spelina napisal/-a:ja men je prov čudno, da so moji lasje lepši in bl zdravi zgledajo odkar jih peglam
moji tudi!
nabavla sem si Remingtonov CS5000 Ceramic Slim (z rumenima ploščicama) in je super .. lasje so v sekundi popolnoma ravni, mehki pa sijoči .. priporočam
Luna C, kje si ga pa kupla pa kok si dala?
Biti pripravljen, je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Jaz sem si pa včeraj za foro kupila enga v Tušu za 5k (nimam pojma kera firma, neka avstrijska, neznana), pa sem ga zvečer sprobala in sem bla čist navdušena.
Še eno mal glupo vprašanje v zvezi s tem sleek&curl likalnikom od remingtona (za tiste k ga mate)... kaj pa če uporabljaš dosti raznih sprejev za volumen in laka za lase... a se to kej ornk popa na plošče oz. a vpliva na to, kako likalnik drsi po laseh???
jaz si pred likanjem dam ponavadi v lase taki gelček, ki sem ga dobila v frizerskem salonu, da mi vlago med likanjem zadrži v laseh. da niso čist suhi. na likalniku se mi ta stvar res nabere, samo potem ko se ti ohladi, lahko z navadnim robčkom zbrišeš dol to plast, ki se je nabrala gor. že kar dolgo imam ta likalnik in so ploščice kot skoraj nove
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.” ~ Mark Twain
Ojla. Če ima katera Remingtonov likalnik z oznako S2002, naj prosim mal poroča, kako se obnese. Jaz si ga nameravat zdaj pa res že enkrat kupit, ne vem zakaj tolk odlašam...
Najboljši so keramični likalniki, ker se najbolj segrejejo. Mam Remingtonov likalnik in sm z njim zlo zadovolna, stal pa je tm okol 10. Ampak jst vedno preden si likam lase jih vedno našpricam z sprejem k ščiti lase pred visoko temperatut in morm rečt da nimam nč uničenih las.
hja moj remington 2x (keramična in teflonska zaščita) se je začel po parih mescih cufat na vrhu... ta teflonska plast se je začela kr neki trgat... tko da same izdelave ne bi mogla glih pohvalt ...
čudno..jaz pa ga imam že skoraj leto...pa je še čisto ok...nesi ga nazaj...saj ima 2 leti garancije...vsaj moj jo ima...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....