Eileen napisal/-a:...Zdele vam bom dala en nasvet in ne vem, če sem kdaj že dala tako koristen nasvet, kot ga bom zdej dala: tisti, ki niste brali knjige, nikar ne it gledat filma!!!! Ker je res škoda, da bi šli gledat tako obupen film in da ne bi prebrali knjige. ...
jst sm se, še preden sm slišala kritike filma, odločla, da ga ne grem gledat, ker še nism prebrala knjige... se mi je nekak kr zdel, da film ne bo tok zanimiv kt knjiga...
nutella napisal/-a:... zdej pa že čakam na ledeno prevaro!...
sej ta knjiga je že zunej... jst sm glih zanč kupla angleško verzijo v vale novak, majo pa tud že slovensko...
Jst sm bla učeri na premieri in mi je bil film zakon! Ne vem kaj se eni pritožujete nad njem. Se pa strinjam s tem da je filmu nemogoče slediti če nisi prebral knjige!!!!
Kot je že ena rekla:
Eileen napisal/-a:Stvari so preveč poenostavljene in na hitro razložene, tako da za tistega, ki ni bral knjige, je vse skupaj preveč nametano.
Točno tko.
Jst sm na splošno zadovoljna z filmom. Morate tud razumet, da se vsega v filmu tud ne da pokazat, ker bi pol predolg vse skupi trajal! Že tko ko so spustil veliko stvari iz knjige, se je na trenutke film mal vleku, kaj bi blo šele če bi vse prikazal.
V glavnem: v filmu je prikazano bistvo! Tisti ki ga vštekajo je kul, tisti ki pa ne pa naj knjigo preberejo.
Jst sem šla včer gledat film, pa mi je bil dober, začetek mi ni bil preveč všeč, a se mi je potem do konca film odkupil. Sicer pa knjigi ne seže niti do gležnjev.
Včerej sem jo gledala. In sem res zeloo zeloooooo navdušena.
Niti približno ni dolgočasen, skozi celo knjigo se nekaj dogaja, skratka,... men je blo res super. nisem mogla verjet da sem že 2uri in pol v kinu.
Moj fant je razumel cel film kljub temu da knjige ni prebral. Ker itak vse pove kar moraš vedt.
Jst sm knjigo prebrala pa se mi zdi da film zlo dobr sledi knjigi. Kar je zlo fajn.
Ocena 10 od 10 =).
Men je blo res zakon. Pa igralci. Pa Sophiin naglas,...
no, jst tut vceraj gledala film.... superrrr !! Vreden 1100 sit .
Res ne vem, kako nekdo lahko zaspi pri taem filmu. Jst sem 2x kr skocila na stolu, tko sem se ustrasla je pa res, da ce ne preberes knjige, si cisto zmeden.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - Mr Mojo Risin' -
jst sm bla na premieri v koloseju in film mi je bil ful všeč. knjige sicer nism prebrala, ampak verjamem, da je še boljša kot film...
men je bil eden boljših filmov, ki sm jih gledla zadnje čase
Midva s fantom ga greva pa dons gledat. Upam, da bom razumela zgodbo, ker nekatere pravite, da ni nič jasno, če knjige ne prebereš. No če ne bo pa fant malo razložil vmes. Jutri povem, kako mi je bil film všeč, upam, da bo vreden ogleda.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Smejkica napisal/-a:Midva s fantom ga greva pa dons gledat. Upam, da bom razumela zgodbo, ker nekatere pravite, da ni nič jasno, če knjige ne prebereš. No če ne bo pa fant malo razložil vmes. Jutri povem, kako mi je bil film všeč, upam, da bo vreden ogleda.
itak da ti bo jasno. jaz knjige nism brala, pa sm v filmu vse razumela. no, ok, mogoče ti tu pa tam kaj ni čist čist jasn kako je do česa pršu, ampak ni tko hudo
Sem vidla včeri film. Men je bil všeč, pa tut dojet se da stvari, kljub neprebrani knjigi. Ful mi je hitr minil čas, ker se skos nekaj dogaja. Men je bil všeč, sama zgodba zanimiva.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Mi ni bil všeč. Kar me je pri knjigi najbolj potegnilo, so dialogi, razlage,... in tega seveda ne moreš spravit v film, če hočeš da bo efekten za fastfood generacijo...
Na koncu sem bila že prav besna, ko so vse spremenili.... in pokvarili so ključni moment, ko se vidi, kdo stoji za tem- v knjigi je veliko bolj napeto...