nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

lorelai_85
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lorelai_85 »

mogoče bi lahko povedale še, če vas je bolelo in ali ste imele že prej natrgano kožico oz. pač imate manj zraščen himen...lahko? :)
bibika007
Sramežljivka
Sramežljivka

nedolžnost

Neprebrana objava Napisal/-a bibika007 »

Jst bi neki uprašala.. prejšn tedn sm bla skupi t enim tipom, k mi ga je dvakrat notr potisnu, sam nism zihr da mi je deviško kožico predru. Kuko nej to zvem? Prosm pomagite!! Aja, pa prej sm bla nedolžna
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objava Napisal/-a greyangel »

Jaz sem pa danes zgubila nedolžnost :) Z kolegom ko se že FUL dolgo poznama, pa nič me ni bolelo, blo bolje kot sem pričakovala :D
Angels fall first...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: nedolžnost

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

bibika007 napisal/-a:Jst bi neki uprašala.. prejšn tedn sm bla skupi t enim tipom, k mi ga je dvakrat notr potisnu, sam nism zihr da mi je deviško kožico predru. Kuko nej to zvem? Prosm pomagite!! Aja, pa prej sm bla nedolžna

deviško si lahko pretrgaš tud s tamponom, tko da če ga je notr ornk potisnu si zgubila kimen ja.......
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Ufff mene je v prvo full bolelo, da sem mislila da mi bo pretrgal vse kar je možno. Sicer pa prej sploh nisem mogla uporabljat tamponov (ni šlo dovolj globoko :D ), sem jih začela šele po prvem spolne odnosu.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
debilka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a debilka »

Jst sm jo tud zgubila šele pred enim mescom, stara sm pa 22...tak da punce vse k ste mlajše od mene-dont worry!Tud jst sm se obremenjevala s tem, pa celo neki časa sm se sramovala da sploh sm nedolžna. Ko se spolnem kolk tipov me je sam zarad tega odpikalo...adijo pamet, in pšol se je znal zgodit da sm se dostkrat zarad tega prejokala, kr sm mislala da je z mano neki narobe. Celo največja bedarija je bla ta, da sm pomišljala na to, da bi kr z enim spala...in to bi blo to!Ampak sm si rekla, da če sm tolko dolgo čakala in iskala tisto "tapravo" osebo...vem sedaj, da je bilo vredno.Res me ima rad, sploh me ni obremenjeval s tem, me silil, drezal vame...sploh ne!Ko se je pa zgodilo priznam, da me je fulll grozn bolel...nevem mogoče tud zarad straha, treme...kaj jst vem...ampak zdej je vsakič bolš in bolš:)and I am happy for that!Love u baby :bussi: Tak da punce in ženske, tiste ki še niste...dont worry...pršlo bo samo od sebe!
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

debilka napisal/-a:Jst sm jo tud zgubila šele pred enim mescom, stara sm pa 22...tak da punce vse k ste mlajše od mene-dont worry!Tud jst sm se obremenjevala s tem, pa celo neki časa sm se sramovala da sploh sm nedolžna. Ko se spolnem kolk tipov me je sam zarad tega odpikalo...adijo pamet, in pšol se je znal zgodit da sm se dostkrat zarad tega prejokala, kr sm mislala da je z mano neki narobe. Celo največja bedarija je bla ta, da sm pomišljala na to, da bi kr z enim spala...in to bi blo to!Ampak sm si rekla, da če sm tolko dolgo čakala in iskala tisto "tapravo" osebo...vem sedaj, da je bilo vredno.Res me ima rad, sploh me ni obremenjeval s tem, me silil, drezal vame...sploh ne!Ko se je pa zgodilo priznam, da me je fulll grozn bolel...nevem mogoče tud zarad straha, treme...kaj jst vem...ampak zdej je vsakič bolš in bolš:)and I am happy for that!Love u baby :bussi: Tak da punce in ženske, tiste ki še niste...dont worry...pršlo bo samo od sebe!

ja! samo od sebe pride!! ful sem vesela, da še take punce obstajajo! da se ne dajo s taprvim, ki mimo pride dol, samo zato, da nebojo več nedolžne!!!!
My dreams are my reality...
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

am..meni se pa ne zdi nič kaj narobe tudi če nedolžnost zgubiš na tak način da tipa spoznaš komaj tisti večer....ker če je privlačnost tako močna...pol jaz ne vidim tu problema...,heh....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

sej ni NAROBE, sam lahk se zgodi da ti bo nekoc zal da si to nardila tko "na hitr". enim je zal, enim ni :wink:
lorelai_85
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lorelai_85 »

kaj pa ostale? vas je bolelo prvič?al ste že pred prvim sexom poskušale raztegovat himen?
taz
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a taz »

izgubila sem jo s fantom, s katerim sem bila pol leta skupaj, vendar takrat, ko sva, nisva bila vec skupaj. ni mi zal!!! sploh ne!čeprav sva zdaj v neprijateljskih odnosih, mi ni zal. stara sem bila 16 let, ko sem jo. ali je to prezgodaj??po moje ne..:)
just keep drumming!
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

Zvoncica napisal/-a:sej ni NAROBE, sam lahk se zgodi da ti bo nekoc zal da si to nardila tko "na hitr". enim je zal, enim ni :wink:

ja sej vem ja da ti je pol lahko žal....samo...to je odvisno čist od vsakega posameznika.... :)
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

lorelai_85 napisal/-a:kaj pa ostale? vas je bolelo prvič?al ste že pred prvim sexom poskušale raztegovat himen?

mene ni nc bolel, blo je mal "na tesno", sam res bolel pa ni. pa nisva nc raztegovala prej.
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

lorelai_85 napisal/-a:kaj pa ostale? vas je bolelo prvič?al ste že pred prvim sexom poskušale raztegovat himen?

a da bi si sama prej kej not tiščala??? :?
My dreams are my reality...
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

Stara sm 17let (septembra bom 18)....in, ja, še vedno sm nedolžna... bilo je že veliko priložnosti ko bi lahku ampak mi nekak ni sedlo, nism začutila tisto pravo razpoloženje.... Vesela in ponosna sm da sm še devica :) ne oziram se na mnenja drugih - glede tega da so že, pa zakaj jst še nism, pa zakaj delam tak halo iz tega.... :lol: ah, ja.... pravijo: "pusti času čas." :) :)
Odgovori