nedolžnost?
-
- Sramežljivka
nedolžnost
Jst bi neki uprašala.. prejšn tedn sm bla skupi t enim tipom, k mi ga je dvakrat notr potisnu, sam nism zihr da mi je deviško kožico predru. Kuko nej to zvem? Prosm pomagite!! Aja, pa prej sm bla nedolžna
Re: nedolžnost
bibika007 napisal/-a:Jst bi neki uprašala.. prejšn tedn sm bla skupi t enim tipom, k mi ga je dvakrat notr potisnu, sam nism zihr da mi je deviško kožico predru. Kuko nej to zvem? Prosm pomagite!! Aja, pa prej sm bla nedolžna
deviško si lahko pretrgaš tud s tamponom, tko da če ga je notr ornk potisnu si zgubila kimen ja.......
Jst sm jo tud zgubila šele pred enim mescom, stara sm pa 22...tak da punce vse k ste mlajše od mene-dont worry!Tud jst sm se obremenjevala s tem, pa celo neki časa sm se sramovala da sploh sm nedolžna. Ko se spolnem kolk tipov me je sam zarad tega odpikalo...adijo pamet, in pšol se je znal zgodit da sm se dostkrat zarad tega prejokala, kr sm mislala da je z mano neki narobe. Celo največja bedarija je bla ta, da sm pomišljala na to, da bi kr z enim spala...in to bi blo to!Ampak sm si rekla, da če sm tolko dolgo čakala in iskala tisto "tapravo" osebo...vem sedaj, da je bilo vredno.Res me ima rad, sploh me ni obremenjeval s tem, me silil, drezal vame...sploh ne!Ko se je pa zgodilo priznam, da me je fulll grozn bolel...nevem mogoče tud zarad straha, treme...kaj jst vem...ampak zdej je vsakič bolš in bolš:)and I am happy for that!Love u baby :bussi: Tak da punce in ženske, tiste ki še niste...dont worry...pršlo bo samo od sebe!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: 3milimetre v zraku
- Kontakt:
debilka napisal/-a:Jst sm jo tud zgubila šele pred enim mescom, stara sm pa 22...tak da punce vse k ste mlajše od mene-dont worry!Tud jst sm se obremenjevala s tem, pa celo neki časa sm se sramovala da sploh sm nedolžna. Ko se spolnem kolk tipov me je sam zarad tega odpikalo...adijo pamet, in pšol se je znal zgodit da sm se dostkrat zarad tega prejokala, kr sm mislala da je z mano neki narobe. Celo največja bedarija je bla ta, da sm pomišljala na to, da bi kr z enim spala...in to bi blo to!Ampak sm si rekla, da če sm tolko dolgo čakala in iskala tisto "tapravo" osebo...vem sedaj, da je bilo vredno.Res me ima rad, sploh me ni obremenjeval s tem, me silil, drezal vame...sploh ne!Ko se je pa zgodilo priznam, da me je fulll grozn bolel...nevem mogoče tud zarad straha, treme...kaj jst vem...ampak zdej je vsakič bolš in bolš:)and I am happy for that!Love u baby :bussi: Tak da punce in ženske, tiste ki še niste...dont worry...pršlo bo samo od sebe!
ja! samo od sebe pride!! ful sem vesela, da še take punce obstajajo! da se ne dajo s taprvim, ki mimo pride dol, samo zato, da nebojo več nedolžne!!!!
My dreams are my reality...
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
-
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
Stara sm 17let (septembra bom 18)....in, ja, še vedno sm nedolžna... bilo je že veliko priložnosti ko bi lahku ampak mi nekak ni sedlo, nism začutila tisto pravo razpoloženje.... Vesela in ponosna sm da sm še devica
ne oziram se na mnenja drugih - glede tega da so že, pa zakaj jst še nism, pa zakaj delam tak halo iz tega....
ah, ja.... pravijo: "pusti času čas."