zakaj ne......sama tega nism še naredila...ne reci ne,ker se lahko vse spremeni in se lahko kmalu zgodi.....so se mi zgodile stvari za katere sm rekla nikoli...
....sj na prvem zmenku si dasta lupčka in to je to....razn,če je privlačnost in strast večja med njima se pa tut to lohka zgodi
se mi je ne tako dolgo nazaj zgodilo da sem šla do konca na prvem zmenku.sva se z fantom tak privlačila da se pač nisva mogla zadržat.zaenkrat mi še ni žal da se je to zgodilo
največ do poljuba pri prvem zmenku. ne samo zato, ker ženske k se dajo prvo noč dol, da so lahke in vse to, ampak zato ker imam mejo in nekakšno notranjo moralo k mi take izpade preprečuje.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!
poljub ja....sexs ne. se mi je že zgodil, da mi je bil tip full full všeč in sem se komi zadržala....ampak, sem bila pa zato kmalu nadvse vesela, saj sem par dni pozneje spoznala, da slovi po tem, da zbira trofeje....tako da si kaj takega še vedno ne upam...da ne bi izpadla kot ena k****
Ja jst pa moj sva na prvem zmenku mela ze spolne odnose sam sva se ze prej spoznala in ko sva sla prvic sama vn brez kolegov in kolegic sva pa mela fun.
Heaven napisal/-a:se mi je ne tako dolgo nazaj zgodilo da sem šla do konca na prvem zmenku.sva se z fantom tak privlačila da se pač nisva mogla zadržat.zaenkrat mi še ni žal da se je to zgodilo
hehe enako
čeprou sm vedno govorila da dlje od poljuba ne grem nikoli na prvem zmenku. Pa se mi je glih to zgodil ene dva tedna nazaj.
Poznava se že neki časa, ful hodmo skp vn pa take in men je biu model že ful dolg ušeč. No in stvar je pač nanesla tko da sva ostala sama in...ja no na konc sva pristala pr njemu doma in sva se dala dol. Ni mi žou!! Pa zaenkrat kaže da bova kr resno nadaljevala
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Tega nisem nikoli prakticirala. Pri meni se mora fant kar malo namučiti, prej kot se pustim... In če ni zmožen čakati, pol se res nimava več kaj pogovarjati.