sam dvomim da bo kšna 'legenda' kot je ratal Lepi Breni.
jst mislm da je že legenda...
drgač pa z fantom nisva nameravala it na koncert ki je bil v LJ lansko leto, pa sva se šla mal sprehodt okol tivolija da mal slišva kako poje, pa naju je varnostnik oba spustu not za 1.500 sit - to je blo pol ure po začetku koncerta.
Domov sva pa šla čist navdušena!!! Čist hudo!!! Vredno denarja
al pa če se čovek z leti spreminja..s tem mislim tud na obliko obraza itd..tud me bomo čez 10let dost drugačne kot smo zdej..tko da ni vse povezan s kirurgi..
če bi bla pa ker neznana ženska to vam pa ne bi kirurg najprej na misu pršu..
človek, ki ima denar, lahko počne veliko stvari - in ona ga ima. naj počne karkoli, naj meni kdo karkoli, še vedno je edina, ki ji je res toliko uspelo. ne glede, da nisem njen fan, pa vseeno mi je nekako všeč, ker ima pač tiso nekaj v sebi!!!
čmokica prou nagraužna je zdej k plavuša ...
prej mi je bla res huda, pa pustmo silikone, ker so tut vse ameriške zvezdnice vse prej kot naravne ...
sam zdele je pa tipična blond bosanka
bejbika napisal/-a:čmokica prou nagraužna je zdej k plavuša ... prej mi je bla res huda, pa pustmo silikone, ker so tut vse ameriške zvezdnice vse prej kot naravne ... sam zdele je pa tipična blond bosanka
Blond jeee Kaka slikca please...drugač pa komi čakam nov album!
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...