Hokej
Tole z Latvijo ne kaže več dobr.
Trenutni rezultat: 4:1 za Latvijo.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
pfej in fuj,....prva tretina je bla fenomenalna,prav uživala sem ko so se razigral na ledu,..pol pa polom. Totaln šok, čist jim je padla igra, kr neki so nabijal, pa tok napak delal da glava boli,..skratka zasluženo so zgubil 

Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Jeeee fenomenalna igra naših Risov v zadnji tretjini
borba do konca. Fenomenalno!!Me je kar premetavalo pred TV-jem od navijanja,skakala sem k pr norcih,....
go Risi,...go Risi,..go Risi
Jutri spet navijam za vas!!

go Risi,...go Risi,..go Risi
Jutri spet navijam za vas!!
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Včerajšnja sramota mi ne da miru. Proti Kazahstancem so zgubili s 5:0
V 1/3 so takoj na začetku full dobro igral, potem pa grozota na ledu. Koncentracija je popustila, kvaliteta igre je padla pod minimum,... rezultat zato niti ne preseneča 

Coco Chanel
Coco Chanel
-
- Sramežljivka
- Kraj: over the hills and far away
- Kontakt:
gledam ga tko bol mal...vem da eno leto sm čis norela za hokejom to že dost dolg nazaj ko so v eni tekmi dosegel 12 golov
Nazadne ka sm gledla je bla tekma s čehi. Blo kr fora še posebi komentator ko je kr hotu sikat pa klet tam 

†why am I loved only when I`m gone...gone back in time to bless the child†
Ja no js sm tud gledala..
pa ne morš belivat da so gol dobl v zadnji minuti in pol...
in zdj je vsega konc...grrrr 

Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Sicer tekme nisem gledala .. Sam škoda, noo. 

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!