uf spet ena tema na katero bi lahk marsikaj rekla... jst sicr nism tipična "babja" voznica ker mam rada bl hitro in odločno vožnjo oz. z drugimi besedami sovražm pacanje po cest... zdej od mojga razpoloženja je odvisn, kolk me kakšna stvar zmoti in kolk pizdim zraven, ampak ponavad sm kr precej živčna, priznam in mam vedno kakšne monologe v avtu... ampak če povzamem sam nekaj zadev, ki mi reddno zavrejo kri:
1. najbl mi gre na jetra obnašanje voznikov pred semaforji... to je res včasih za popizdit... kakšni stojijo k lipov bog še deset let pred semaforjem k se že zdavnej prižge zelena luč, drugi se cjazjo čez zeleno luč k da so sami na cest in se jim pod milim nebom nikamor ne mudi... tretji že spet gladk zapelejo v rdečo luč in to tko naspidirani, da jih skor odnese iz ovinka če slučajno kam zavijajo... mislm res živ obup
2. precej me moti tud to, da pr nas tko velikodušno podaljšujejo vozniške upokojencem, s tem mislim tistim nad 70 let, k se sploh ne znajdejo več na cest in majo tud že dost slabe reflekse... in se posledično cjazjo k eni traktorji... pa ne sam upokojenci, čist po pravic povedan tud za marsktero babo za volanom sem se že sprašvala, kako je lahk pršla do izpita
3. da ne govorim o kolesarjih... ti so tud svojga dnarja vredni... zanč sm se peljala po eni precej ozki cesti, na kateri se komaj lahko srečata dva avtomobila, ob strani pa je makadam, in tm se sred ceste voz en stari kreten na kolesu... pa da bi se vsaj mal umaknu bl na stran, kje pa... za njim se je nabrala že cela kolona, ker je blo tud z nasprotne strani dost prometa in nisi mogu prehitet, on pa ko kralj lepo po cest ker boh ne dej da bi ga mal makadam zrukal

... takrat mi je pa res dopizdilo in sm mu ene pol minute vštric vozila in trobla on pa valda nazaj pizdu pa skor s kolesa padu

...