Sm že bla v San marinu.
Ful si želim še obiskat Rim in Milano

lolita napisal/-a:A je bil mogoče kdo v Napoliju (Neaples)? kako zgleda, kako ste šli, kakšna neprijetna izkušnja?

cebelcca napisal/-a:Se pa splača pogledat Rim in Pompeje. Če je lepo vreme verjetno tud Vezuv, ma če je megla se ne splača gor rint ker nimaš nč od tega.
Zdej iščem slikce na netu, pa mi ne rata najt.
Sam pa nisem bla tam tko turistično, ampak na nekih pripravah. Pa takrat so bli res tut teli Italijančki fuul v redu (drugače jih bolj ne maram

mbabygirl napisal/-a:Oj!
jst sm pa bila v Rimu in mi je bilo ZELOOOOOO všeč. mesto je tako romantično, da ne omenjam španskih stopnica pa polhn piazz ... res bellissimo.
to poletje oz. jesen pa načrtujem it še enkrat v rim, tokrat z letalom Adria airways za 89 €. me pa zanima če kdo ve kateri bi biu najcenejši hostel. sm na spletu iskala in najcenejši hostli so od 17€ na dan naprej.
micamaca napisal/-a:novo vprašanje... a je že bil kdo na Capriju ali Ischii oz. se vozil okoli Amalfskega zaliva (pri Neaplju)... bi bla hvaležna za kakšne info kako je tam in a bi se splačal it tja na dopust?
), ti vozijo skoz iz Neaplja in Sorrenta večkrat na dan. Cen se žal ne spomnim več, ampak mislim da ni drago. Na otočkih je potem polhno mejhnih avtobuskov ki sam čakajo na turiste, tako da ni noben problem dobit prevoz po otoku. Mislm da imajo neke standardne ture po katerih te peljejo po otoku z vmesnimi postanki. Mi smo šli na to pa je blo čist super, za ene pol dneva te zaposlijo ostalo pa pol po svoje. Drugač pa je sploh Capri zares svinjsko drag, več kot en dan tam res nimaš kaj počet. Na Ischii pa smo šli še na neko degustacijo vin in njihovga limoncella (to imajo na vsakem vogalu), kjer se lahko prav poceni zelo fajn napiješ
. Osebno mi je bla Ischia bolj všeč kot Capri.
. Večinoma so peščene ali kamnate, pa zlo lepo urejene.
).
, če maš dost dnarja s sabo, maš na kupu še Zaro, Stefanel, Mango, in še miljon takih trgovinc .. Pol pa na vrh Etne se splača it, sam je fajn se fuuul oblečt, ker je nekak še zmer mal snega gor pa ful mrzlo. Taormina je luštna vasica (tut se jo da za šoping izkoristiti, sam stvari na štantih so dražje k v Palermu). Mi smo jo ujeli lih k so meli v amfiteatru generalko za modno revijo, ki se je odvijala zvečer. Tko da smo videli tut miljon italijanskih manekenkic pa dva poba sta lih pela oz. mela generalko za svoj nastop zvečer. Pa Sirakuze so tut zanimive, sam k tok teh zgodovinskih ostankov zaporedoma vidiš, se ti zdi že vse enako. Na splošno je men pokrajina fuuuul lepa
, ful je d best, k pomaranče kr tko v drevesu v parku rastejo pa tko. Pa palmice povsod
.. Pa morje je lepo, plažice .. Sam mi smo na žalost prvi dan lih na meduze naletel - ble so tko na razmaku 1m, povsod vglavnem .. Pa morje je zdej še dost mrzlo.