Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
- _ladybird_
- Komunikatorka
- Kraj: .......
Aloha napisal/-a:O tem sm že enkat pisala, pa se pol raj ne ponaulam... Drgač pa sm (na)pisala pesmi o njem, men, predusm o naju, tok pesmi kt je blo skupnih mescou, za podlago ma usaka svojo (najino skupno) fotko (najlepše iz mojga arhiva), use skp je povezan u celoto in zvezan u tiskarni u čis tapravo knigco. Res je lepo ispadl in res sm ponosna![]()
Sam zdej pa nism več zihr, a nej mu jo dam (kr konc konceu je bla narjena ZA njega) al kaj...
njegovi sigurn ne bo vsec da so tm vajine slike itd njemu pa najbrz ne pomenjo nc vec. men se zdi kukr da ga zelis na nek nacin s tem dobit nazaj... ces da bo ob gledanju vajinih slik pomislu na vaju in se bodo v njem prebudila stara custva itd.... pa je rbez veze. to ti spravi nekam pa se bos cez par let se smejala temu.
-
- Sramežljivka
biscuit napisal/-a:Najlažje in popolnoma jih bomo prebolele, ko bo v naše življenje stopil novi. Res pa si moramo želeti, da novi sploh pride. Brez veze se je držat spominov in želje da se vrne, kot pijan plota.
Nisva več skupaj in konec, življenje gre naprej.
Se čist strinjam s tabo

Jaz sem trenutno od nedelje spet sama in priznam da še mi je malo težko. A vem, da ne bova več skupaj, gledam naprej. Mogoče se že čez dva tedna spet zaljubim, mogoče ne. A njega si ne bom želela nazaj, bilo in odšlo. Zaslužim si več in to bom tudi našla...
Kot sem rekla, nova ljubezen bo "pregnala" staro. Na tak način namreč jaz prebolim strto srce in mi pomaga.
Zato lahko vsakega s katerim sem kdaj bila skupaj (ne glede koliko časa), na ulici, ko ga srečam pogledam v oči, ga pozdravim in malce poklepetam, brez problemov in željo,"hočem ga nazaj"...
Res da vsake toliko časa se še spomnim nanj, to je čisto normalno, a me to ne spravlje v jok in žalost. Temveč se včasih nasmejem, kaj vse sva skupaj preživela...
Kot sem rekla, nova ljubezen bo "pregnala" staro. Na tak način namreč jaz prebolim strto srce in mi pomaga.
Zato lahko vsakega s katerim sem kdaj bila skupaj (ne glede koliko časa), na ulici, ko ga srečam pogledam v oči, ga pozdravim in malce poklepetam, brez problemov in željo,"hočem ga nazaj"...
Res da vsake toliko časa se še spomnim nanj, to je čisto normalno, a me to ne spravlje v jok in žalost. Temveč se včasih nasmejem, kaj vse sva skupaj preživela...

Zadnjič spremenil biscuit, dne 12. Maj. 2006 10:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Maš prav ja...lepo si napisala...
Moramo biti vesele, da se je sploh zgodilo kakor pa končalo...v vsakem koncu je nov začetek...
Konec pomeni nov začetek...
Moramo biti vesele, da se je sploh zgodilo kakor pa končalo...v vsakem koncu je nov začetek...
Konec pomeni nov začetek...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uh, jest sm pa trenutno res vesela, da nisem sedaj punca od mojga bivšega oz. na jenem mestu, ker je pr men padu čist v slabo luč..kreten!!
za njegovo dobro je bolje, da česa več niti ne izdam,
sam tolk, da veste, da nas lahko tud človek, o katerem imamo res lepo mnenje in ga spoštujemo, neverjetno negativno preseneti!
za njegovo dobro je bolje, da česa več niti ne izdam,

sam tolk, da veste, da nas lahko tud človek, o katerem imamo res lepo mnenje in ga spoštujemo, neverjetno negativno preseneti!

¤HuNnYBuNnY¤ napisal/-a:Js sm pa dons zvedla da ma moj bivši novo žensko in mi ni nč jasn.Še 1 tedn nazaj mi je govoru kako me pogreša
In kaj naj zdej?Po 3 letih prebolevanja sem spet na začetku...samo da še tisočkrat huje boli...ko bi mene vsaj kdo razumeu
Pa ne si to delat. Tega pa res noben ni vreden.

Ko ti fant reče, s katerim nisi več skupaj, da te pogreša, misli rečti, da te še enkrat želi v postelji in to je vse.
Rada bi vam povedala, da ZMORETE, LE ČE HOČETE! Sama sem v fazi prebolevanja, imela sem ga fulll rada, tudi on mene. Navezana sva bila drug na drugega, skupaj sva preživela nekaj čudovitih trenutkov. Potem pa pride vihar, ki poruši vse, te zlomi do konca... Takrat sem mislila, da bom umrla... Nisem videla več izhoda, ampak potem sem se mogla pobrat. Na vse prošnje bližnjih sem vstala in šla naprej. Sama sebe sem prepričala, da kljub vsemu ni vreden mojega trpljenja. Še posebej, ko greš na sprehod, nato pa se zaletiš vanj, ko gre k novi ljubezni. Skoraj k moji sosedi... Takrat so se mi postavila vprašanja, kako dolgo že to traja, zakaj ravno ona... Vendar, lahko postavljam vprašanja, odgova pa ne bom nikoli dobila. Po tolikem času mi je malo lažje. Vseeno mi je, kaj si misli od mene, kakšna se zdim njegovim prijateljem.. To, kar mi je naredil mu nikoli ne bom oprostila. Vidiva se vsak dan, greva mimo drug drugega brez besed, brez kakršnega koli pogleda. Tako bo najlažje...
Želela bi samo povedati, da je vse le v naših glavah in v tistih besedah: Nikoli ga ne bom mogla pozabiti. Punce izbijmo si jih iz glave, ne pogovarjajmo se več od njih in še najmanj ne imejmo stike z njimi! Uspelo nam (bo) je!
Želela bi samo povedati, da je vse le v naših glavah in v tistih besedah: Nikoli ga ne bom mogla pozabiti. Punce izbijmo si jih iz glave, ne pogovarjajmo se več od njih in še najmanj ne imejmo stike z njimi! Uspelo nam (bo) je!

Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
tara...fajn si napisala...
tud pri men je tak...brez pogledov, samo mimo gres, kot da se ne poznas...tako je najlazje...prevec me je prizadel, da bi ostala vsaj prijatelja...
itak bomo prebolele...sej pa ni bistvo nasega zivljenja, da si dobimo tipa in nasopamo neki frocov...ko pa je v zivljenju se toliko drugih stvari, ki nas lahko osrecijo...sej je lepo met druzino...ampak ne z napacnim clovekom in ne za vsako ceno...
srece ni...so samo srecni trenutki...upam, da jih bo kmalu tudi za nas malo vec kot zadnje case(prebolevanje, jok...)
sm btw...ko me pustu sem skori shirala..do nicesar mi ni blo...zdej pa...sem v fazi, ko se smilim sama seb in se tolazim s hrano kar se mi ze opazno pozna!!!jao...
...in samozavest gre se bolj navzdol!
tud pri men je tak...brez pogledov, samo mimo gres, kot da se ne poznas...tako je najlazje...prevec me je prizadel, da bi ostala vsaj prijatelja...
itak bomo prebolele...sej pa ni bistvo nasega zivljenja, da si dobimo tipa in nasopamo neki frocov...ko pa je v zivljenju se toliko drugih stvari, ki nas lahko osrecijo...sej je lepo met druzino...ampak ne z napacnim clovekom in ne za vsako ceno...
srece ni...so samo srecni trenutki...upam, da jih bo kmalu tudi za nas malo vec kot zadnje case(prebolevanje, jok...)
sm btw...ko me pustu sem skori shirala..do nicesar mi ni blo...zdej pa...sem v fazi, ko se smilim sama seb in se tolazim s hrano kar se mi ze opazno pozna!!!jao...

The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
lindick ne smili se sama sebi. Ne pusti, da te nekdo do konca uniči! Zakaj pustiš, da ti samozavest pada? Odlična ženska si, take ni nikjer na svetu več! Pokaži cepcu, ki te je izgubil, da si nekaj najlepšega in najboljšega! Urejaj se, mogoče spremeni pričesko... Skratka pojdi naprej brez takih padanj! ZMOREŠ BREZ NJEGA!
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
T@r@ tist zgori si res dobr napisala ...
In res svaka ti čast, da greš lahko mim njega vsak dan in da ti ni hudo, ko ga vidiš oz. da si se odločila, da ti ne bo hudo, ko ga vidiš in da boš tut brez njega lahko živela ...
Jst sm se tut odločla, da ne bom več jokala in vse njegove oz. najine slike sm že umaknila iz stene, pospravla njegovo majco s katero sm spala
... ampak še useen se sigurno vsaj parkrat na dan spomnem nanjga ... učasih hote, učasih čist nehote ... še vedno se zalotim, da pri čist vsakem pogovoru s komerkoli še vedno govorimi ... Midva z mojim sva pa to tko počela pa midva z mojim sva tm bla ... pa moj je to tko meu ... Ubistvu ga skos neki omenjam ... ampak ubistvu sm to že tok navajena, da sploh ne vem kako naj neham to delat ...
Še vedno ga na trenutke tok pogrešam, da mislim, da se mi bo zmešal ...

Jst sm se tut odločla, da ne bom več jokala in vse njegove oz. najine slike sm že umaknila iz stene, pospravla njegovo majco s katero sm spala

Še vedno ga na trenutke tok pogrešam, da mislim, da se mi bo zmešal ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.