Varanje [ZT]
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Jst sm bla isto enkrat prevarana in sm takrat rekla da se bom maščevala vsem tipom! In sm bla z ene dvema in sm ju ful varala pa take. Pol sm pa enkrat ugotovila da niso usi tipi taki prasci in da niso oni krivi če sm bla jst prevarana. In sm takrat nehala varat,čist sm se umirila pa zdej mam enga
k ga mam ful rada in sploh nism nikol pomisnla da bi ga prevarala!!

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Zvestoba in zaupanje sta bila zame vedno temelj dobrega partnerstva.
Do včeraj sem mislila, da je najina veza srečna. Imela sva težke trenutke, a zadnje čase je bilo vse v najlepšem redu. Preveč v redu. Po 3 letih in 3 mesecih izvem, da me je prevaral. Večkrat. In čeprav sem popolnoma na tleh, vem, da se na tak način ne bom maščevala. Ne bom se podala tako nizko, da bi še js varala.
Varanje pri meni ne pride v poštev, niti zdaj, ko sem čisto "na sveže" prevarana in prizadeta...
Do včeraj sem mislila, da je najina veza srečna. Imela sva težke trenutke, a zadnje čase je bilo vse v najlepšem redu. Preveč v redu. Po 3 letih in 3 mesecih izvem, da me je prevaral. Večkrat. In čeprav sem popolnoma na tleh, vem, da se na tak način ne bom maščevala. Ne bom se podala tako nizko, da bi še js varala.
Varanje pri meni ne pride v poštev, niti zdaj, ko sem čisto "na sveže" prevarana in prizadeta...

...if there are roses, they will blossom...
Ne varam, nikoli nisem in nimam namena. Prav tako nisem bila prevarana. Varanja ne odobravam in od partnerja pričakujem zvestobo. Mislim, da če imaš nekoga resnično rad o tem sploh ne razmišljaš in ne čutiš potrebe po tem. Ljudi, ki varajo pa nisem nikoli razumela. Sicer pa....vsakemu svoje, kakor komu paše.
jaz nisem nikoli tipa prevarala ker mi je to totalno nerazumljivo, bolj ko poskušam dojet zakaj folk to dela, manj mi je jasno
se pa že kr neki časa trudim razumet moške nasploh, razne njihove izpade itd...
moj si je pisal neke take zelo sumljive smse z eno malo k**** ki je zdaj pač ravno v tisti fazi ko na veliko razlaga kolk je ona poredna med sexom, in ima malo prevelik gobec glede tega, in pač skuša s tem pritegnit pozornost...(15 let pač
)nažalost mora glih tko bit da je v mojga zalublena in je s tem hotla njega "zapecat"
pa sem takrat misla da je res mel kaj z njo...hehehe pa sem se ravno včeraj nasmejala ko mi je povedal da je en najin kolega bil pred nedavnim z njo, in je bla še nedolžna
nekako sem razmislila, da zgleda tipi rabijo na momente še kakšno dodatno pozornost...potrditev ega...in se mu je zgleda fajn zdel da je še za kakšno zanimiv...sem mu oprostila tiste smse in je spet vse fajn...je treba razumet da so tud tipi pri 24 še mejčkn otročji
lep pozdrav!

se pa že kr neki časa trudim razumet moške nasploh, razne njihove izpade itd...
moj si je pisal neke take zelo sumljive smse z eno malo k**** ki je zdaj pač ravno v tisti fazi ko na veliko razlaga kolk je ona poredna med sexom, in ima malo prevelik gobec glede tega, in pač skuša s tem pritegnit pozornost...(15 let pač

pa sem takrat misla da je res mel kaj z njo...hehehe pa sem se ravno včeraj nasmejala ko mi je povedal da je en najin kolega bil pred nedavnim z njo, in je bla še nedolžna

nekako sem razmislila, da zgleda tipi rabijo na momente še kakšno dodatno pozornost...potrditev ega...in se mu je zgleda fajn zdel da je še za kakšno zanimiv...sem mu oprostila tiste smse in je spet vse fajn...je treba razumet da so tud tipi pri 24 še mejčkn otročji

lep pozdrav!
sem bila že prevarana...pa tud varala sem že...ampak tega je že kakih 6 let nazaj....pa nisem niti malo ponosna na to....sedaj mi to niti slučajno ne pride na pamet...mi je z mojim dragim prelepo...
je pa res, da nihče ne vara brez razloga..ne da zagovarjam...ampak nekaj mora biti narobe, da pride do tega..ker če bi bilo se oh in sploh...se to ne bi zgodilo..
je pa res, da nihče ne vara brez razloga..ne da zagovarjam...ampak nekaj mora biti narobe, da pride do tega..ker če bi bilo se oh in sploh...se to ne bi zgodilo..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
občasni seks z drugim ali drugo je lep le trenutno. tudi če gresta z partnerjem to preizkusit v dogovoru je vse ok dokler to res ne naredita. imam izkušnje v tem ampak verjemite ni dobro. čez določen čas začne zadeva peči in gristi. zato se ne spuščajte v takšne bedarije. to pišem iz tega stališča ,ko je potem vse ok in ni nobenih čustvenih zapletov ampak če se pojavi še kaj drugega potem je katasrofa.
za urco ali dve norega seksa z neznancem ali neznanko. ni vredno.
za urco ali dve norega seksa z neznancem ali neznanko. ni vredno.
Lahko, da me bodo te besede kdaj še zelo, zelo, zelo teple, ampak vseeno,
vedno sem mislila, da so za varanje potrebni trije, ne dva.
Ker če si je poiskal drugo, si jo je verjetno z namenom, mu očitno pri meni nekaj manjka.
Malo je ljudi, ki bi varali kar tako, vsaj mislim, da jih je malo no...
nekaj mora bit narobe, da si išče drugo.
jest vem, da bi v takem primeru najprej sebe vprašala, kaj narobe delam, pol pa tud njega po razlogih.
Zna pa bit, da je zgoraj napisano precej naiven nazor, priznam.
Ker če si je poiskal drugo, si jo je verjetno z namenom, mu očitno pri meni nekaj manjka.
jest vem, da bi v takem primeru najprej sebe vprašala, kaj narobe delam, pol pa tud njega po razlogih.
tdy napisal/-a:Lahko, da me bodo te besede kdaj še zelo, zelo, zelo teple, ampak vseeno,
ni rečeno da ,če si partner poišče drugo za popestritev ,da pri tebi nekaj ne štima. lahko je čista radovednost po dolgem času ,videti kako to zgleda z drugim oziroma drugo. seveda če je človek sposoben ne vpletati čustev v to.
seveda ljudje se razlikujemo in ni pri vsakem enako. zadeva je pa potem vedno obremenjujoča. se pa da preživet in normalizirat ,če se kaj takega zgodi.