Juhe iz vrečke, testenine iz vrečke
Juhe iz vrečke, testenine iz vrečke
Zanima me, če si kdaj pripravite takšno hrano in kaj si mislite o tem. Špageti iz vrečke in juhe iz vrečke. Jaz jem tako hrano vsak drug dan, zato me predvsem zanima, kako škodljiva je- če sploh je?
Re: juhe/ testenine iz vrečke
francija napisal/-a:Zanima me, če si kdaj pripravite takšno hrano in kaj si mislite o tem. Špageti iz vrečke in juhe iz vrečke. Jaz jem tako hrano vsak drug dan, zato me predvsem zanima, kako škodljiva je- če sploh je?
Nevem, če sem v življenju parkrat to jedla.
Jaz si raje vzamem pol urce več časa in si kaj naravnega skuham, ker ne maram prej pripravljene hrane iz trgovin, ko nevem kaj jem.
Pa itak, da tej praški niso zdravi na dolgi rok.
Don't worry, be happy!!!
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopolitanka
enkrat na mesec kakšno juho iz vrečke...pa še to ponavadi kombiniram s kakšnimim svojimi gobicami ali čem..da ni čisto umetno..drugače pa rada in baje tudi dobro kuham..tako, da se tega ne poslužujem preveč...sploh pa ne testenin...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
jah sej vete da dandanes je skor ze v vsem pouno totih emulgatorjev... u bistvu če bi hotle , da bi jedle zdravo bi si mogle ze res cajt uzet.. v danasnem tempu pa ni to mogoce, zato itak vse kdaj pa kdaj sezemo po teh variantah...
juhce so full ok, vsaj tiste od knora, spageti pa niso ne vem kak dobri...
a je ze kera probala tist "pogrej in pojej"?
juhce so full ok, vsaj tiste od knora, spageti pa niso ne vem kak dobri...
a je ze kera probala tist "pogrej in pojej"?
tayra