ja sploh ne vem v čem so mel tist kao trubadurji tako vlogo, da je šlo za njih dragocenih 10 min...pol na konc so pa vse stlačl skupi Začetk mi je biu čist mim...na konc mi je blo pa tko hudo k (ne bom pisala vsebine )
No vsaj ena dobra novica...da bojo nadaljeval...kaj bi jst brez glimore girls , sem že čist odvisna od njih
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
Meni je bil zadnji del ful grozen. Konec sezone, pa dajo taki razplet . Saj kar se mene tiče bi blo čist ok, ampak ko vidiš izraz na obrazu od Lorelai, veš da to ni to. Luke pa se mi je čist zasral.
Komaj čakam na naslednjo sezono .
sam je res cudak ej, jagov joj tok sezon, mislm vidl se je kok jo hoce....pol jo pa tkole...sploh ne stekam kaj problem glede april, so what, ce se porocita.....sam tole na konc od Lor je blo pa cist svinsko, ce je blo tko kt je zgledal, da je blo....to pa nc ne zagovrjam....k to bo cela stala zdej.... pa se rory sem je prov zasmilla....koncno spoznala kuko ljubi logana pol pa gre ah ja, do septembra je se dolga....
Mah ta zadnji del je biu kr neki...tisti bedni glasbeniki oziroma trubadurji, kaj niso mogl kake bol zanimive zgodbe notr porint??? Eh kr neki brezveznega!!!!