Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Mimi_M napisal/-a:
Punce, sej bo!

Tud tiasha - boš vidla, da čez npr. dva meseca bo že malo bolje, in čez dva spet malo bolje...
pri tebi imam res občutek, da tole lih tako hitro ne bo šlo mimo, pa saj s tem ni nič narobe, a veš..kar vzemi si čas! :)

Ja tut jst mam občutek ja ... :( Tko je če si res zaljubljen in res ljubiš s celim srcem in maš nekoga najrajš na svetu ... potem pa tega v trenutku ne smeš več čutit oz. pač se moreš sprjaznt, da pač bo treba to ljubezen nekak zbrisat iz srca ... ne vem uničit kaj jst vem ... :? :cry:
Ma jst sm zakomplicirano in totalno občutljivo bitje ... učasih si prou želim, da bi bla lahko totalno hladna in brez čustev ... in bi si sam rekla ... Ok konc je, life goes on, bom pa druzga uhvatila ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

tiasha te čist štekam ( oki ne, ne znam in ne morem se postavt v tvojo kožo, ker še nisem bila v takem položaju) - sam sem pa tut tolk občutljiva pa čustvena, čist preveč. Ker se tut zelo hiter navežem na ljudi, vse prehitro vzamem k srcu ... Samo taki pač smo, ne moremo nič ... Tko, da je treba ugotovit kako bomo šli skos to tut taki srčki, ki smo preveč občutljivi ...
:bussi:
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
¤HuNnYBuNnY¤
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ¤HuNnYBuNnY¤ »

tiasha jst te čist ampak res čist razumem kako ti je...tut midva sva bla skupi 5 let, pomenil mi je vse na svetu ( no mi še vedno pomeni), res si nisem nikoli niti predstavljala da lahko nekoga tako močno ljubiš...po 3 letih "prebolevanja" ga mam še vedno isto rada..on pa... sam neve kaj bi, ne ve kaj hoče, pravi da me pogreša, da mu ni vseeno zame, da usak dan pomisli name...a da me noče več videt, ker že 3 leta stoji na mestu..da si želi bit spet srečn z eno drugo in zaživet nanovo brez mene:cry: mene je pa čist ubil -ne morem in nočem dojet, da ga ne bom več u življenju vidla, poljubčkala pa objela...ne nemorem!
Kako je možno, da ti nekdo nekaj pomeni, pa si ga ne želiš več videt??
Kok me boliiiii, najraj bi umrla :( dons ma rojstn dan js pa ne morem bit ob njemu..ni ferr prou ni fer :cry:
[/b]
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

¤HuNnYBuNnY¤ napisal/-a:tiasha jst te čist ampak res čist razumem kako ti je...tut midva sva bla skupi 5 let, pomenil mi je vse na svetu ( no mi še vedno pomeni), res si nisem nikoli niti predstavljala da lahko nekoga tako močno ljubiš...po 3 letih "prebolevanja" ga mam še vedno isto rada..on pa... sam neve kaj bi, ne ve kaj hoče, pravi da me pogreša, da mu ni vseeno zame, da usak dan pomisli name...a da me noče več videt, ker že 3 leta stoji na mestu..da si želi bit spet srečn z eno drugo in zaživet nanovo brez mene:cry: mene je pa čist ubil -ne morem in nočem dojet, da ga ne bom več u življenju vidla, poljubčkala pa objela...ne nemorem!
Kako je možno, da ti nekdo nekaj pomeni, pa si ga ne želiš več videt??
Kok me boliiiii, najraj bi umrla :( dons ma rojstn dan js pa ne morem bit ob njemu..ni ferr prou ni fer :cry:
[/b]

Ooooo moj bog :eek: :eek: Moj je mel tut učeri rojstni dan :cry: Ampak jst sm doživela tako razočaranje učeri da ...

Drugač te pa čist razumem in točno vem kako je to ... ko nekoga tok močno ljubiš, da te že kr boli ... ta oseba ti pa tega ne more/ne zna/noče vračat nazaj ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Joj kako vaju jst razumem...bojim se, ko bo moj bivši mel nasledn mesec rojstni dan...ampak ok ga vsaj ne vidim nič ane ker je daleč...ampak njegov bratranec, ki je mpj najboljši prijatlej bo imel v istem mesecu rojstni dan pa še povabljena sem pa nevem, če bom moč zbrala da bom šla tja...rekla sem mu da samo pridem voščit potem pa takoj grem oni naj pa lepo praznujejo pa je rekel, da mi bo zameril če bom šla....ja nej mi pa zamer ampak jst bom trpela full takrat...

Joj kdaj bo boljše....ampak jst morm priznat da je malo že bolje ampak ne nevem kaj velik je pa...

Punce držte se...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Hja, moj biuši ma tut nasledn mesc rojstn dan... Lan sm mu napisala čis preveč lep mesič, letos sm mela namen use skp preskočt, pa je lih tko pršl, da mam neki spešl zanga, kar bi mu mogla že zdauni dt, tko da... Očitno bom spet mala budala, k se še vedno trud (ne morm iz svoje kože), čeprou se on veselo z drugo dol daje :roll:

Drgač se pa pridružujem usem sotrpinkam pred mano... Tut js sm usa čustvena, jokam za usako malenkost, use se me dotakne... Se tut js žrem, k ne znam bit hladna in jt s pokončno glavo naprej, sam take (ene) pač smo...

Heh, mami je zanč fotru kupla tak deodorant, k ga je meu učas biuši... in mi pol fotr prdiši po hodniku, men pa kr kocine pokonc. No, sm ga že prepovedala in je dubu nouga. :D Pač, ni šlo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Aloha napisal/-a:Hja, moj biuši ma tut nasledn mesc rojstn dan... Lan sm mu napisala čis preveč lep mesič, letos sm mela namen use skp preskočt, pa je lih tko pršl, da mam neki spešl zanga, kar bi mu mogla že zdauni dt, tko da... Očitno bom spet mala budala, k se še vedno trud (ne morm iz svoje kože), čeprou se on veselo z drugo dol daje :roll:

Tole pa res ni dobra ideja, pomoje... :roll:
ok, razumem, da pr seb še vedno misliš nanj in to, sam temu kar si napisala, da nameravaš, se pa da zavestno upreti, sploh če ima on drugo in je očitno, da do tebe ne čuti več ničesar.
In pol ti bo spet sam hudo, ko boš vidla, da s tem nisi nič dosegla in bo njemu po možnosti za to dol viselo.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Aloha napisal/-a:

Heh, mami je zanč fotru kupla tak deodorant, k ga je meu učas biuši... in mi pol fotr prdiši po hodniku, men pa kr kocine pokonc. No, sm ga že prepovedala in je dubu nouga. :D Pač, ni šlo.

Ojoj :roll: ne govori... sem bla pr tipu doma pa ima njegov brat isti deodorant kokr ga je imel bivši...in jst neki zamišlena on gre mimo mene in sem prov vidla bivšega pred sabo...fak ne no scary ane...
No in sem pač mogla zdržat da nism kej rekla...čeprav sem ga začela tist trenutek pogrešam, kocine so šle pokonc in sem se odstranila šla dol k njegovi mamici, da sem se mal pogovarjala in na vse skupej pozabila...grozn je ko zavohaš tisti vonj....
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
biscuit
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a biscuit »

Jaz sem trenutno spet sama in to dobra dva dneva. Kako ga preboleti, ne razmišljam, ker to pomeni da bi razmišljala o nje oz. o naju. Kar mi sigurno ne bo pomagalo naprej na moji poti. Se pač ni izšlo in konec. Res, da ga zelo pogrešam in si ga želim ob sebi vsako minuto... A ko imam občutek, da me "napada" :cry: , hitro začnem počet kaj drugega ali razmišljati o čem drugem. Najhuje pa mi je zvečer, ko grem spat. A tudi zato sem našla rešitev. Kup knjig in jih berem, dokler ne zaspim. Mogoče je čudna metoda, a mi pomaga, trenutno. Mogoče bom ga tako lažje in hitreje prebolela, kot sem katerega koli prej. Največ časa sem rabila skoraj dve leti, da sem lahko šla naprej. Tega več ne želim, škoda časa in zaslužim si več...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mimi_M, sej vem... Sam ne vem kaj nej pol s tem, kr sm se ful douk matrala, da sm nardila use skp in je ful dobr ispadl in sm cela ponosna... Sam žou mi ni ratal prej, da bi mu dala takt, k sva še mela kao neke stike. Ma, jooooj :?

Js bi umrla, če bi se kdo kdaj tok potrudu zame in pol automatsko mislm, da je tko tut pr njemu. Sej bi mu kr poslala :D pa sploh ne vem več kje žvi (upam, da ne pr njej!!!) :(
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

ma, ne tega delat, no..koliko časa sta pa že narazen?
Pomisli, da bo to verjetno tud svoji seeanji povedal in obstaja tud možnost, da se bosta mal norcala na tvoj račun - češ da ga še zmeri nisi prebolela, medtem, ko on uživa..njej se bo pa sam fajn zdelo, ker ga ima ona, želiš si ga pa tudi ti.
Mogoče sem malo kruto povedala, sam jest res ne bi tega delala..
Dvomim, da boš v končni fazi imela kaj od tega. :?
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Narazn sva sedmnajst mescou (ja, že dli kt sva bla pa skp)...

Sam a veš, da mi je pa kr mal bad, k si me spomnla na to, na kar prej niti nism pomisnla... Da bi se on, še posebi pa ONA loh norca iz mene delala... :( Sicr bi biu loh pr teh letih (pet več k js) že konkretno odrasu in se ne bi šou na tak nivo spuščat, je pa res, da sm pr njemu dožvela že čuda enih plitvih in totalno nezrelih zadeu, tko da bi blo tut kej tacga možno (čeprou se mi srce para, k pomislm na to :cry: )

In ne, itak nam mela nč od tega (se tut več ne slepim), sam nekak sm hotla, da bi mu za zmer (pa tut če vrže u najbl skrit kot tega sveta :( ) ostou nek drgačn, posebn spomin name, na naju. Tak k mu ga nau mogla podarit nbena druga. Sej če bi šlo za neka bedna darilca, mu itak neb dala, kr s tem sm že zdauni nehala, to je pa res spešl.

Ma jooooj, sploh ne vem, kaj nej.
Miss*Cyara*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss*Cyara* »

joj zdaj pa mene radovednico ful zanima kaj si lepega nardila, da še jaz kako idejo dobim hehe ;)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

O tem sm že enkat pisala, pa se pol raj ne ponaulam... Drgač pa sm (na)pisala pesmi o njem, men, predusm o naju, tok pesmi kt je blo skupnih mescou, za podlago ma usaka svojo (najino skupno) fotko (najlepše iz mojga arhiva), use skp je povezan u celoto in zvezan u tiskarni u čis tapravo knigco. Res je lepo ispadl in res sm ponosna :oops:

Sam zdej pa nism več zihr, a nej mu jo dam (kr konc konceu je bla narjena ZA njega) al kaj... :nixweiss:
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Ne daj ;) No, jaz ne bi dala... :?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Zaklenjeno