Čaj
V bistvu sploh ne kompliciram glede okusov.
Največ spijem kamilice, potem pa meto, meliso, bezeg (vse iz domačega vrta), lipo (iz sosedovega drevesa), pljučnik, žajbelj in materino dušico uporabljam v zdravstvene namene, pa še kaj bi se našlo od zdravilnih zelišč. Pa uvin čaj ob vnetjih mehurja.
Kadar sem bolna si sladkam z medom, drugače s sladkorjem, ni pa nujno.
Rada imam tudi sadne, najraje divjo češnjo, jagodo z vanilijo, hruško, jabolko s cimetom.
Največ spijem kamilice, potem pa meto, meliso, bezeg (vse iz domačega vrta), lipo (iz sosedovega drevesa), pljučnik, žajbelj in materino dušico uporabljam v zdravstvene namene, pa še kaj bi se našlo od zdravilnih zelišč. Pa uvin čaj ob vnetjih mehurja.
Kadar sem bolna si sladkam z medom, drugače s sladkorjem, ni pa nujno.
Rada imam tudi sadne, najraje divjo češnjo, jagodo z vanilijo, hruško, jabolko s cimetom.
"Ni dovolj, da imamo odprte oči, potrebno je imeti tudi odprto srce."
Bageera, a ta mogoče predolg časa pustila une lističe ntr v vodi? .. K mi mamo tut neki od tam, pa je kul, če ne pustiš unga, predolgo notr .. Če ne se pa preveč okusa prenese pa rata mal čudn
.
Drgač pa malaga je men toooktok dobra.

Drgač pa malaga je men toooktok dobra.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
mi mamo pa tisti elekrtični vrček za čaj in ga naredimo tut po trikrat, štirkrat na dan. obvezno zjutraj in zvečer in še kdaj vmes. oči naredi tak blagi zeleni čaj brez vsega in potem ga spijem ko pač pridem mimo (ker v tem vrčku ostane ful dolgo časa topel). najbolj mi pa paše zjutraj in preden grem spat.
drugač mam pa ful rada črni čaj od twiningsa okus vanilije. ga pijem z mlekom. zadnjič sem pa odkrila od cedevite sadni čaj, okus pina colada. ful mi je dober!
zdej ko se učim mam tut od tekane brain power zeliščni čaj... sej ne mislim da kej pomaga ampak vsaj psihično me mal bl prprav
drugač mam pa ful rada črni čaj od twiningsa okus vanilije. ga pijem z mlekom. zadnjič sem pa odkrila od cedevite sadni čaj, okus pina colada. ful mi je dober!
zdej ko se učim mam tut od tekane brain power zeliščni čaj... sej ne mislim da kej pomaga ampak vsaj psihično me mal bl prprav

Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)