Kako dolgo ste bili najdlje v zvezi?
~NIA~ napisal/-a:dobri ste..in kašn je filing tko po recimo treh, štirih letih?? se kj navelišač? je bolše, slabše?
meni se zadnje čase zdi kot, da sem popolnoma na novo zaljubljena...so bili vmes padci...ampak sva vse porihtala...naveličat pa se ga ne morem!enostavno se vidim z njim v prihodnosti...in prvič je tako...

...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
moja edina resna zveza je bla 7 mesecev...in še vedno ima on prav posebno mesto v mojem srčku..vedno bo moj prijatelj.. :bussi:
drgač so pa ble tko 2 krajše "zvezice" nč resnega..
še vedno čakam na pravega..

drgač so pa ble tko 2 krajše "zvezice" nč resnega..

še vedno čakam na pravega..

Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
astra_mb napisal/-a:meni se zadnje čase zdi kot, da sem popolnoma na novo zaljubljena...so bili vmes padci...ampak sva vse porihtala...naveličat pa se ga ne morem!enostavno se vidim z njim v prihodnosti...in prvič je tako...
Pri meni je isto. Kr mal smešen mi je vse skupi, k me po 3-eh letih včasih tko še ekstra meče pa kr metulčke mam v trebuhu pa to...

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Jst sm pr bivšem nekje pri enih 6 letih najine veze začutila, da so se stvari lih mal spremenile v tem smislu, da si pač nisem želela več ravno vsakega prostega trenutka z njim preživet, ampak mi je pasal bit tud sama.
Ker do takrat sva pa res maksimalno skupaj tičala, kadar sva se le lahko uskladila (vikendi, frej dnevi med tednom, moje luknje na faksu..).
Ful se spomnim, da mi je kar naenkrat mal dol padlo in sem raje kak vikend doma ostala in mi je pasal, da se nisva vidla.
Ker do takrat sva pa res maksimalno skupaj tičala, kadar sva se le lahko uskladila (vikendi, frej dnevi med tednom, moje luknje na faksu..).
Ful se spomnim, da mi je kar naenkrat mal dol padlo in sem raje kak vikend doma ostala in mi je pasal, da se nisva vidla.

Mimi_M napisal/-a:Ful se spomnim, da mi je kar naenkrat mal dol padlo in sem raje kak vikend doma ostala in mi je pasal, da se nisva vidla.
Mene je tega ful strah

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
MIGRENA napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:Ful se spomnim, da mi je kar naenkrat mal dol padlo in sem raje kak vikend doma ostala in mi je pasal, da se nisva vidla.
Mene je tega ful strahker sem to že pri dostih parih, ki so bli že po nekaj let skupaj opazila. Sicer je zdej vse lepo in prav med nama, ampak nikol neveš kaj se zgodi...
no men se to trenutno dogaja. pa mam ful mesane obcutke...