Kajenje [Združene teme]
Še ena kdailka tuki. Kadim od 15 leta dalje. Na začetku smo sam probavali s sošolci pa sošolkam. Pa sem potem za enkaj časa nehala. Potem pa sem brez razloga spet začela.
Moram priznati da tudi men dim smrdi in nikako ne moram biti v zakajenem prostoru, zato se sama sebi čudim, kako sploh laho kadim. Ampak kaj ko tako paše ob kavici, in ko gremo kam ven se kar spozabim in prižigam enga za drugim. Takrat gresta tud po dve škatli na dan, al pa tri. Drugač mam pa neo škatlo za 2 do 3 dni.
Moram priznati da tudi men dim smrdi in nikako ne moram biti v zakajenem prostoru, zato se sama sebi čudim, kako sploh laho kadim. Ampak kaj ko tako paše ob kavici, in ko gremo kam ven se kar spozabim in prižigam enga za drugim. Takrat gresta tud po dve škatli na dan, al pa tri. Drugač mam pa neo škatlo za 2 do 3 dni.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
hm jaz tuji nea kadim, sem občasno, še tud kaj druga, ko sem bil veni, pijan pa to, samo sem se videl, da cigareti nimajo smisla...je pa ful problem, če maš okrog sebe same kolege (tako kot jaz), ki kadijo, ker te si res v pi***
...samo sem ugotovil, da včasih ko smo s kolegi veni pa to, pa ko vsi okrog mene kadijo, pa pride do trenutka ko ne vem smo pač tiho kako minuto al pa kaj, te si vsi v usta daj čik:) in lahko rečem, da je ful čudn filing, ker se si vsi te čike v lape tišijo pa se z cigaretom ukvarjajo, tebi pa je čudno:) sem komaj zdaj opazil, ko nea kadim z njimi...tak, da kadilci malo se zamislie 

-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt: