MIGRENA napisal/-a:Jest res nevem kako lahko za enga človeka rečete, da je grd? Nevem no sam men so vsi ljudje lepi sam, da pač eni še sploh izstopajo z svojo lepoto... nikol pa za nobenga nebi mogla rečt, da je grd
Sploh pa nevem kaj tok pljuvate po nekom, ki ga ne poznate ... mislm grow up!!!
se strinjam..če se nekdo skos pojavlja po medijih že ne more bit tok napačen...
MIGRENA napisal/-a:Jest res nevem kako lahko za enga človeka rečete, da je grd? Nevem no sam men so vsi ljudje lepi sam, da pač eni še sploh izstopajo z svojo lepoto... nikol pa za nobenga nebi mogla rečt, da je grd
Sploh pa nevem kaj tok pljuvate po nekom, ki ga ne poznate ... mislm grow up!!!
se strinjam..če se nekdo skos pojavlja po medijih že ne more bit tok napačen...
Alma je med vizalno neprebavljiva. Deluje mi antipatično in to je to. Mi je vsen kaka je v realnosti, za vidt mi pa ni.
To bring the pieces together rediscover communication.
men se zdi da je njima gre samo za pojavljanje v javnosti kjer je v občutni prednosti nina
in še za payboy se gre slikat v ameriko
kjer o almi ni sledu
aja pa nina je bla miss hawaian tropic
alma se pa samo štuli zraven
Meni je nina velik bolj lušna, lepšo postavo mi ma, pa tud bolj gobčna je, kar mi je všeč, in ne zgleda neka neumna.
Mi je pa kolega povedu, da nej se sliši še tko čudn, ampak od teh naših lepotičk željne slave ima največ u glavi alma, ker se sam dela tko neumno. Aja, dosti teh bejb pozna u živo.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
bouhica napisal/-a:Mi je pa kolega povedu, da nej se sliši še tko čudn, ampak od teh naših lepotičk željne slave ima največ u glavi alma, ker se sam dela tko neumno.
Kok moraš met v glavi, da se delaš neumnega
Js sem sam povedala ka je reku on...
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking