~NIA~ napisal/-a:največ je blo en tedn vsak dan 15 min.. pa se mi ni nč poznal doooh
ja pol pa ni čudno, da se ni nč poznal, če si sam en tedn po 15 min bla gor! Bi mogla pa že dost več kt pa en tedn pa veliko več časa porabt, da bi se ti kej poznal
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
punce mene pa zanima če je ql bit na orbitreku sm 30 min al pa laufat k men ne rata več kt pol ure skupi ker nimam ne časa ša še dougčas mi rta tq d :ima sploh kašn učinek neki delat sam pol ure skup???
Tko ti bom rekla na orbitreku 30min res ni velik , če greš pa vn tečt pa laufaš 30min je pa to že kr neki...sam čez čas pa le mal stopnjuj...pa kak mp3 v ušesa pa ne bo dougčas
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
ma ne vem...
midva pridno tečeva... sicer trenutno še počasih in samo za neki minut, da si nabereve kondicijo
če je pa grdo vreme pa tud kdaj na orbitrek skočm... ampak mi je bedno
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam? Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
amm js sm bla ene 3 tedne skor usak dan na orbitreku po 60min pa na neki dieti sm bla pa sm ful shujšala pa ful mišice dobla (aia pa zraun sm še delala neke vaje za trebuh,rit pa noge)se je ful splačalo. ..sam zdej mi je pa vole zmankalo pa je use spet tk ko je blo....sei drug teden grem spet u akcijo
no ker se bliža jesen pa zima in me je obsesivno strah poležavanja na toplem pa basanja s čipsi in podobnem, razmišljam o nakupu te napravce me zanima če je kej na novo na tem področju, če je kera kako akcijo zasledila.....itd. mela bi ga tam za ceno do 60 000 pa na obroke ( moja denarnca drgač ne bo prenesla). hvala
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
ja jz morm tut zacet spet mal na orbitreku zacet delat, ker ce hods vn tect(kar je definitivno bols) pol mas zmeri ksn izgovor da je slabo vreme al pa premrz........pr orbitreku pa ni izgovorov..........preprosto si przges tv in zacenes in pogldeas en film al pa porocila pa se ful se presvicas!!!!:D
sam si morm jz tut novga kupt k ta je zacel ful roptat, k mamo doma se unga cist tastarga na zajlo al neki tazga in se je zgleda neki pokvarl!!!!!tko da ce kera ve za ksn dobr orbitrek nej prosim pove!!!!!!tnx
A zna kdo povedat a je boljš orbitrek al tekoči trak (to je una mašina k skoz na mestu tečeš)? Jst bi mela neki od tega k bi rada mal začela migat sam sem preveč lena da bi na fitnes hodila ... pa ne vem kaj nej si raj omislim...
micamaca napisal/-a:A zna kdo povedat a je boljš orbitrek al tekoči trak (to je una mašina k skoz na mestu tečeš)? Jst bi mela neki od tega k bi rada mal začela migat sam sem preveč lena da bi na fitnes hodila ... pa ne vem kaj nej si raj omislim...
Jah čist odvisn kaj teb odgovarja..po tv govorijo da kao trak ni dobr...jest bi se odločila za orbitrek, ga mamo doma, sam se je res težko spravt gor, ma se morš prsilt. Edin recept, ki ga jest vidm kle je da kupš mesečno za fitnes-in k daš keš, veš da morš hodt, k če ne bi brezveze stran vrgla dnar..
... komi slab teden gonm tale orbitrek pa mi je že začel škripat pr pedalu... a kdo ve če se da kej narest???... sm pošpricala z WD 40 pa nč ne pomaga ... pofl
31.990 sit... ni velik, pa tud prov mal ne... vsaj za moje finančne sposobnosti...
problem je, ker te zadeve ne morš prov trogat okol na popravilo, tako da zna bit zoprno če se ne da doma nič narest ...