Fant me noče zadovoljevati oralno

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
beepsi
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a beepsi »

no ja.. jaz po njemu že ne bi lizala čokolade, smetane... Iz dveh preprostih razlogov - prvi je: da ravno ne maram tega jest (razen na kaksnem banana split-u) :lol:
Ga rajši brez tega :wink: in je čist fino.
Če bi pa on si želel jesti smetano z mene - pa ok, why not..
Uporabniški avatar
ninčulilika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ninčulilika »

Am, če nimaš kakšnega vnetja in paziš na higijeno potem se nimaš kj bat.....Če je use tak, potem je problem v tvojem fantu, vpraši ga, če pa mogoče njemu osebno ni za to in se ne počuti dobr.....kr saj niso usi enaki. Lahk pa da je vzrok kje drugje!! :?: :!:
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a pjotra »

Tale tvoj fantek, pa zgleda ni najbolj navdušen nad oralnim sexom. Je pa res, sto ljudi sto čudi. In vsak človek na tem svetu ima svoj telesni vonj. Meni ponavadi če mi eden že ob prvem telesnem stiku (kakšni globji poljubi) ne diši, se ne bom spuščala vanj. Ob redni higieni pa se telesni vonj in vonj tam spodaj ne razlikujeta prav veliko. Tako, da v bistvu jaz mislim, da je problem drugje. Z intimnimi mili pa ne pretiravajte, ker so vsi narejeni za splošni ph kože tam spodaj, me pa imamo različnega. Voda čisto zadostuje in odplakne vse kar je potrebno. Jaz se umivam z intimnim milom samo ob času menstruacije. Navadni geli za tuširanje so pa sploh neprimerni. Jaz sem imela zaradi njih, ker sem hotla dišat, kar precejšnje vnetje. Drugače pa poznam kar nekaj punc, ki si enih par ur pred tem, ko vedo, da bo prišlo do spolnega odnosa vtaknejo tampon v nožnico, ker je potem brez vonja. Samo koliko je pa to zdravo in pametno je pa spet drugo vprašanje. Če imaš redno higieno, brez kakšnihkoli glivičnih okužb, ne potrebuješ nobenih mil in žajfic in parfumčkov za intimne predele. Vsak tip bo raje videl, da je higiensko in da ima pravi vonj, takega kot se zagre, ne pa da se ne vem s čim umiješ spodaj.
Flaškica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Flaškica »

Ja pa tudi tako, da če ga vonj ne privlači pol nista za skup. Po nekih raziskavah so ugotovili, da moškega in žensko ravno privlači vonj-tisti od telesa in ne od deodorantov. Torej: če si ne dišita nista za skupaj.
Uporabniški avatar
tehtnicaJM
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tehtnicaJM »

Flaškica napisal/-a:Ja pa tudi tako, da če ga vonj ne privlači pol nista za skup. Po nekih raziskavah so ugotovili, da moškega in žensko ravno privlači vonj-tisti od telesa in ne od deodorantov. Torej: če si ne dišita nista za skupaj.

ja res je...če ni kemije, ni nč...

...sej poglej kako je pri tebi...ali te moti njegov vonj....???
Ostanite zvesti sebi...
nstar
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nstar »

pjotra napisal/-a: Drugače pa poznam kar nekaj punc, ki si enih par ur pred tem, ko vedo, da bo prišlo do spolnega odnosa vtaknejo tampon v nožnico, ker je potem brez vonja. Samo koliko je pa to zdravo in pametno je pa spet drugo vprašanje.

tega s tamponom pa nism vedla... sam zakaj bi blo pol brez vonja? skodt pa pomoje ne more kej prevec, ce kdo kej vec ve o tem, naj pove
Uporabniški avatar
tehtnicaJM
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tehtnicaJM »

pjotra napisal/-a: Drugače pa poznam kar nekaj punc, ki si enih par ur pred tem, ko vedo, da bo prišlo do spolnega odnosa vtaknejo tampon v nožnico, ker je potem brez vonja. Samo koliko je pa to zdravo in pametno je pa spet drugo vprašanje.

pomoje to niti zdravo ni glih...halooo!!
...če mu ni všeč tvoj vonj, kaj mu pol tud druzga ni všeč...
Ostanite zvesti sebi...
Jazzy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Jazzy »

Če mu to smrdi, pol ni glih pri večini, k jih ta vonj vzburja. Ljudje smo kot živali, telesni vonj (ne parfumčki) v nas zbudijo unga malega hudička. :twisted:
priscilla
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a priscilla »

Mi je kolega povedal, da je enkrat imel punco, ki je smrdela kot tajfl, in da ni bilo variante, da bi jo, ker mu je vse dol padlo..., pa da je na zunaj zgledala ful cool. Zunaj ujjj noter fujjj- bi rekla moja babica :flop:
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a pjotra »

No ja, pa da ne bomo rekli, da samo punčkam kdaj kaj smrdi, ponavadi zaradi glivic, mogoče kateri zaradi higiene. Ampak tud fantk imajo kdaj kakšno mozzarello na lulčku in mislim, da ravn puncam ni všeč. Men se je to enkrat naredl, sem ga samo dam poslala, pa rekla, da naj se naslednjič pri drugi punci vsaj umije. Sem mislila, da bom skup padla.
anabella
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anabella »

Men se je tud to zgodil, je smrdel, ko ena crknjena žival....
Drugač pa jest z mojim lubijem nimam problemov, on me ma tok rad in bi me lizal ves čas, pravi da je tako sladka :knuddel:
Flaškica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Flaškica »

^^Meni se tudi tako zdi. Ko mu poleti ponudim sladoled, bi raje tamalo. :D
Tamika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tamika »

Tamponi niso dobra ideja, ker si izsušiš nožnico, potem pa ne boš mastna. To je enostavno naš telesni vonj. Jaz imam intimno milo od SEBA MED in je zakon. Čisto nevtralni in veliko boljši od nivee, ki sem jo imela prej!
Lp, Tamara
spletka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a spletka »

Živjo!
Po dolgem času sm spet na forumu. Res je, da imam pogosto beli tok in to kar veliko. Mogoče to vpliva na okus?

Hvala!

Pa pa!
Dirty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Dirty »

moj lubi bi lizu ceeelll dan!Nism še slišala da bi kdo reku da ma čudn okus,ponavad tipe vse kar je povezano z muco do konca rajca :twisted:
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
Odgovori