Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

hvala res...vsaka beseda mi prav pride.
ma ne bom razmišljala o njemu sploh.
če bova kdaj prijatelja, bova.
ampak gotovo še dolgo ne...
zdaj je čas za praznjenje bolečine. prav jena sem nase, kako me nekdo lahko tako uniči. ne bom se pustila.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Jah boli, ampak tko pač mora biti (tut sama si tega ne želim, da je tako, ampak zgleda, da tako pač mora biti).

Vem, da pomaga vsaka spodbuda in dobra beseda, pa čeprav od ljudi, ki jih ne poznaš, samo da je tolažba.

Vse kar ti lahko povem je, da bodi močna, da bodo zopet lepi dnevi pred teboj.

Kok časa sta pa bila skupaj?
nastasia
Debatorica
Debatorica

eno leto pa pol.
ampak pred tem sva bila kakšno leto dobra prijatelja.
grozno je...res...grozno...
ker sem že pozabila kakšno je življenje brez njega.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Ja, čist te štekam, ampak sej ti pravim tudi lepi dnevi te še čakajo, obsijani s sončkom. :)
nastasia
Debatorica
Debatorica

jaz v to nikakor ne dvomim :)
sem nasplošno zelo pozitivna oseba in velik optimist.
ampak ne razumem zakaj sploh moram čez vse to?
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

To je pa tisto večno vprašanje, ki nas vse mori in teži.
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lindick »

najbolj pomaga, ce se s cim zamotis...si ne das niti casa, da bi mislila nanj...pa da se ne zapres pred ljudmi...mislim...ker ponavad, ce te nekdo ful razocara posplosis:vsi so isti...tak sm jz nardila...kao vsi tipi lazejo in varajo....pa so me prijatlce in prijatli preprical v nasprotno...

najboljse zdravilo za strto srce pa je nova ljubezen :) ...oz. ze to, da si sploh sposobna razmisljat o katerem drugem tipu, tud ce ne bo nic iz tega...ze samo to, da preusmeris misli na nekoga drugega men pomaga...jz sem ircala ko sem bla v OS...ampak zdej sm spet neki malega zacela...sej vecina tipov gor mal cudnih...ampak vcasih se s kom pa res ujames...in pol se ful fajn pocutim...kao ni bil edini, ki mi je lahko vsec ...ne vem...tist da ful rines v neko zvezo, ce se nis prebolela pa ti ni tip res hudo vsec je brez zveze, ker ful tvegas, da prizadenes njega in to ni ravn fer :? ...

emmm...ena skrivnost :) ...v pon grem vn z enim tipckom...nimam nobenih pricakovanj-tak najboljs...nem nobenmu govorla, da se dobima...ce bo vsej prijateljstvo nastalo iz tega bo zame cist dost :P ...nekje je treba zacet :)
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka

natashia...sej bo boljs....sam res se izogibaj stikov...ne vem...jz sem z enim od bivsih kao hotla bit prijateljica...aha...ko sma se vidla me kr neki za roke prijemal pa lupcka na celo pa kr neki...in mi blo 1000x huj, kt da bi ga sploh ne vidla...pol je pa se hotu, da sm frendica z njegovo novo :eek: ...in ful fora...enkrat nje ni blo zravn pa je mal spil in me kr poljubu...jao...bedno sem se pocutla...bivsi nej ostanejo bivsi...ker dokler mas custva ne morta bit frenda...mam pa enga bivsega, ko je moj frend zdej...ampak to nama uspe vzdrzvat tak, da se ful redko vidima...govorima sicer ful pa smsi pa maili pa vse si povema...ampak videvama se pa ful ne...ker se too much privlacima in ponavad, ce se vidima tud zabluzima :) ...in pol jz spet jocem :(
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
Uporabniški avatar
¤HuNnYBuNnY¤
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ¤HuNnYBuNnY¤ »

Mene pa po 3 letih odkar sva narazen še vedno toook bolii, da se mi para srce, ko sem zravn njega.....še vedno ga mam full rada in se prou bojim misli, da ga nebom nikoli ampak res nikoli prebolela (v 3 letih bi ga res že lahko ne? ):cry: no ja verjetno sem kriva sama,ker se še vedno dobivam z njim....zakaj to tok prekleto boli :cry: :cry:

Prou nimam več moči...res ne :( on pa zgleda tko srečn brez mene...mja sej vem da nobenga ne briga, sam mau sm se hotla "spovedat"

Lp
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

¤HuNnYBuNnY¤ napisal/-a:Mene pa po 3 letih odkar sva narazen še vedno toook bolii, da se mi para srce, ko sem zravn njega.....še vedno ga mam full rada in se prou bojim misli, da ga nebom nikoli ampak res nikoli prebolela (v 3 letih bi ga res že lahko ne? ):cry: no ja verjetno sem kriva sama,ker se še vedno dobivam z njim....zakaj to tok prekleto boli :cry: :cry:

Prou nimam več moči...res ne :( on pa zgleda tko srečn brez mene...mja sej vem da nobenga ne briga, sam mau sm se hotla "spovedat"
Lp

Jst te pa čist razumem, men se to dogaja že več kot eno leto, pa me je tud skoz bolj strah, da ne bom mogla prebolet in bom zato zgrešila tistga, s kerim bi bla res lohk srečna. In ja, tud jst sem si sama kriva, delam pri njem pa je včasih res kriza. Ne vem ti povedat kaj je bolš, ampak probi se ne dobivat z njim in se mu oglašat na telefon. Mejbi bo bolš. Pa ne tolk razmišljat o njem in o tem kdaj boš prebolela, ker poj samo še dlje traja.
Sam boš vidla, tud tebe nekje čaka tisti tapavi, ki bo prnesu sončka v tvoje življenje. Just don't give up :wink:
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

sončk :)
lepo si to povedala, v nekaterih stavkih se tudi jaz najdem..sploh tale zadnji je kar resničen, ja.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Ta pregovor, da šele potem, ko nekoga izgubiš, vidiš, koliko ti je pomenil, kr drži.

Točno tako!!! Jst samo še upam, da bo to kdaj tale moj bivši ugotovu in pol ... bom jst tista k bo rekla, ne lupček zdej pa ni več poti nazaj!!

Drugač se pa zlooooooooo bojim, da bom jst v isti situaciji kot HunnyBunny ... :cry: Sicer se midva vrjetno ne bova videvala in mela stikov, ker jst tega preprosto ne bi mogla ... ampak me je strah, da ga nikol ne bom prebolela, ker je bil moj prvi in edini fant in še tok dolg in v takih letih, ko si najbolj občutljiv ... :( Pa zato, ker ga mam res najrajš na svetu in zato, ker je res prvi in edini, k sm ga kdaj koli ljubila in ga še vedno ... še preveč ... :cry:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Tiasha boš videla da bo prišel eden, ki ti bo v nulo zmešal glavo in boš videla da je prav kot se je zgodilo.
Sej veš vsaka stvar se zgodi z razlogom, dobra ali slaba.

Tudi sama sem mela že take občutke, vendar čas zdravi srčne rane. Nato pa spoznaš še večjega sončka.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka

mene je bivsi tako prizadel(lagal, varal, ponizval...), da na slabsega kot je bil on skor neb mogla naletet...pa vseen ga mam se zmeri rada...po vsem slabem kar mi je naredu...zalostno kok sm lahk tok brez samospostovanja...najraj bi ga poklicala pa mu povedla, da se vedno cutim ljubezen...ampak....kaj bi to spremenilo?...nic...ker ne morem-ne smem bit vec z njim...ker ce mi je to 4x naredu pa vsakic rek, da me nev vec prizadel...ma ja...po moje tud ne ja...neb vec zmogla bit tok neumna..ne vrjamem mu niti besede vec...ker je tok zahrbtn...ravn zato sem napisala, da nova ljubezen bo zdravilo...ker mora biti :( ...ne morem celo zivljenje jokat za nekom, ki mu jz pomenim manj kot smet na cesti...ne smem...moram se zaljubit...

pa vrjamem, da mi bo uspelo :) , ker...moja prva ljubezen je trajala 8 let...nisma bla skupi niti en mesec, ker ni slo-sma bila pa ves cas frenda in vmes sm mela tipe, ampak vse bi pustla za njega, ce bi mi samo rekel...z mojim bivsim-ki me tok prizadel pa sem ga prebolela...sele ko sem z bivsim zacela sem dokoncno prebolela mojo prvo ljubezen...ker sem se ful zaljubla...tak da-cakam in upam, da me bo kmalu spet zadela taksna ljubezen in da me bo nehalo bolet zarad nekoga, ki ni vreden, da je sploh bil z mano. zato sm rekla-nova ljubezen je zdravilo-ampak more te res tisto spodnest...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

ja, res te mora spodnest in zgodit se mora spontano ne pa, da to načrtuješ in misliš, da boš pa lahko z vsakim, ki ti prekriža pot po končani vezi, lahko začela novo..ne, do tega ponavad pride čist nepričakovano, ko se enostavno z nekom spet lahko smejiš in imaš fino! :)

Punce, sej bo!

Tud tiasha - boš vidla, da čez npr. dva meseca bo že malo bolje, in čez dva spet malo bolje...
pri tebi imam res občutek, da tole lih tako hitro ne bo šlo mimo, pa saj s tem ni nič narobe, a veš..kar vzemi si čas! :)
Zaklenjeno