Kaj pa na višjem, a ma kera letos? A je to kšna druga knjiga, pa če je, katera?
ker jst mislm vzet, če bi šla ang študirat pol...
ker jst mislm vzet, če bi šla ang študirat pol...
)

Ne vem, meni se zdi, da se fuuul splača vzet višji nivo (razen če si res prav mega antitalent za angleščino
) Ker glede na skoraj enakost pol je praktično nemogoče, da bi na višjem recimo zgubil ogromno število točk in si zaradi tega drastično znižal oceno. Ker tudi če pišeš 3...je to še vedno 4 točke. Če pišeš 4, 6 točk in če pišeš 5, 8 točk.
Nasploh se mi zdi da so pri angleščini precej visoke ocene na maturi.

Moj najbolša frendica ma angleščino 4 in je na višjem nivoju-predmaturitnem preizkusu 2 pisala. Čist odvisno. Če ti ne gre slovnica raj ne it. Ker se dost razlikuje-...še posebej pri gap-filu pa časih... in če ti dajo še zajeban tekst...je še težje. Jst mam tut 4 angleščino...pa nism šla na višji nivo in sm tut osnovni na predmaturitnem nardila s 4...je res, da sm delala take glupe napake...sam to se skuži šele k popravo delaš...

Smejkica napisal/-a:Na višjem je ista knjiga, sam da se jo res podrobno predela. No nej povem, da mi od Gatsbya blage - tut minute niso posvetil tej knjigi. Tko da kar bomo sami predelal, pa upam, da nas na maturi ne bodo tega spraševal.

K drgač bi lahk kej izdajal ane, ker vsi isto pišejo.