Mi ga mamo doma, sam se nc ne nuca Zdej je pa ati kupu se en mali fitnes, pa bo tud pomoje meu sam za cunje gor obesat Jz se tud tezko spravm gor, pa se mi zdi da ma velik manj ucinka kakor pa ce grem vn al pa na trening...
saska1 napisal/-a:jaz bi si ga pa fuuul rada kupila. samo sem se direkt prestrašila po vaših postih, ker nočem da bi dobila kako sranje. sem se pa že prekleto naveličala sobnega kolesa, mam feeling da se mi zadnjica grša
ja sej pomoje ti noben ne bo prodal lih tazga sranja, k bo že naslednji dan škripu pa slabo delu vsi se sčasoma obrabjo, kok hitr, je pa odvisno od kvalitete. Zato ti svetujem, da kupiš vseen enga mal dražjega k bo bolj kvaliteten pa za dlje časa
ja to je pa čist res ja...sicer sj maš garancijo, pa ti ga popravjo...sam tut garancija se sčasoma izteče..evo jst mam orbitrek doma, tut pridno gonm vsak dan po ene 50 minut zravn telenovele pa je to to...drugač pa že mal škripa sam bo...zaenkrat še
Mi ga mamo tud zdej doma in mi je ful fajn. Pa sej, če hočeš shujšat je logično, da ne morš sam z orbitrekom. Jst grem gor zato, da se mal prešvicam pa za kondicijo pa itak, da se more tud oblika postave mal spremenit, če si vsak dan kšne 20 minut gor. Drugač se pa maščobe začnejo topit šele po 30 minutah vadbe (ni važno kakšne) in še primern utrip morte met zravn. Ne morte zdej neki prčakvat čudežev, če ste 10 minut gor.
Tud jaz ga imam doma (ne orbitrek, ampak eliptik - enaka zadeva)in sem vsak dan gor eno urco in sem ful zadovoljna... se strinjam s nano* ...nič ne pomaga če si gor 20,30 minut al pa še to ne...treba je bit dalj časa da gre špehec dol...
No..js mam tut orbitrek doma pa ga usak dan gonim po 60 minut...pa pol še zraun vaje za trebuh,zadnjico,noge+porihtano prehranjevanje pa so kr hitr vidni rezultati...tko da ORBI zakon!! No zdej ko bo pa mal bol toplo bom pa začela uzuni tečt.. Orbitrek je bol za zimo...da si nabereš kondicijo za pomlad,(poletje )!
*smokvica* & misery a nista nč zmatrane nasledn dan če vsak dan eno uro gonta?pa mene bi pomoje ful kolena bolela..js ponavad 3x na tedn..sam zj sm mal vn iz forme..bo treba spet začet..sploh pa res komi čakam da bo bolj toplo da začnem zuni laufat..
ložica napisal/-a:*smokvica* & misery a nista nč zmatrane nasledn dan če vsak dan eno uro gonta?pa mene bi pomoje ful kolena bolela..js ponavad 3x na tedn..sam zj sm mal vn iz forme..bo treba spet začet..sploh pa res komi čakam da bo bolj toplo da začnem zuni laufat..
ne js nism nč zmatrana...no mal že sam kolena me pa ne bolijo.mal so me na zčetku sam zdej pa ne več...