orbitrek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Jao se bo spet treba mal na njega spravit še prej pa prah obrisat z njega :D Res sem ga zanemarjala oz prej sebe :?
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
anna_k
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a anna_k »

men je orbitrek d best za ogrevanje (kardio-vaja). potem pa nastopijo vaje za krepenje mišic :D
I forgive you after all
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

lih dons sm bla 40 minut na orbiju :lach: pridna me :razz:
Let the good times roll.
saska1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a saska1 »

..
Zadnjič spremenil saska1, dne 22. Jan. 2008 14:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't Let My Cute Face Fool Ya!
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Mi ga mamo doma, sam se nc ne nuca :) Zdej je pa ati kupu se en mali fitnes, pa bo tud pomoje meu sam za cunje gor obesat :) :) Jz se tud tezko spravm gor, pa se mi zdi da ma velik manj ucinka kakor pa ce grem vn al pa na trening...
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

saska1 napisal/-a:jaz bi si ga pa fuuul rada kupila. samo sem se direkt prestrašila po vaših postih, ker nočem da bi dobila kako sranje. sem se pa že prekleto naveličala sobnega kolesa, mam feeling da se mi zadnjica grša :)

ja sej pomoje ti noben ne bo prodal lih tazga sranja, k bo že naslednji dan škripu pa slabo delu :D vsi se sčasoma obrabjo, kok hitr, je pa odvisno od kvalitete. Zato ti svetujem, da kupiš vseen enga mal dražjega k bo bolj kvaliteten pa za dlje časa :)
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a In Love Girl »

ja to je pa čist res ja...sicer sj maš garancijo, pa ti ga popravjo...sam tut garancija se sčasoma izteče..evo jst mam orbitrek doma, tut pridno gonm vsak dan po ene 50 minut zravn telenovele pa je to to...drugač pa že mal škripa :? sam bo...zaenkrat še :D
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nana* »

Mi ga mamo tud zdej doma in mi je ful fajn. Pa sej, če hočeš shujšat je logično, da ne morš sam z orbitrekom. Jst grem gor zato, da se mal prešvicam pa za kondicijo pa itak, da se more tud oblika postave mal spremenit, če si vsak dan kšne 20 minut gor. Drugač se pa maščobe začnejo topit šele po 30 minutah vadbe (ni važno kakšne) in še primern utrip morte met zravn. Ne morte zdej neki prčakvat čudežev, če ste 10 minut gor.
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a *smokvica* »

Tud jaz ga imam doma (ne orbitrek, ampak eliptik - enaka zadeva)in sem vsak dan gor eno urco in sem ful zadovoljna... se strinjam s nano* ...nič ne pomaga če si gor 20,30 minut al pa še to ne...treba je bit dalj časa da gre špehec dol... :D
misery
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a misery »

No..js mam tut orbitrek doma pa ga usak dan gonim po 60 minut...pa pol še zraun vaje za trebuh,zadnjico,noge+porihtano prehranjevanje pa so kr hitr vidni rezultati...tko da ORBI zakon!! :D :D :D :wink:
No zdej ko bo pa mal bol toplo bom pa začela uzuni tečt.. :cool:
Orbitrek je bol za zimo...da si nabereš kondicijo za pomlad,(poletje :D )!
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objava Napisal/-a ložica »

*smokvica* & misery a nista nč zmatrane nasledn dan če vsak dan eno uro gonta?pa mene bi pomoje ful kolena bolela..js ponavad 3x na tedn..sam zj sm mal vn iz forme..bo treba spet začet..sploh pa res komi čakam da bo bolj toplo da začnem zuni laufat..
say it right..
misery
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a misery »

ložica napisal/-a:*smokvica* & misery a nista nč zmatrane nasledn dan če vsak dan eno uro gonta?pa mene bi pomoje ful kolena bolela..js ponavad 3x na tedn..sam zj sm mal vn iz forme..bo treba spet začet..sploh pa res komi čakam da bo bolj toplo da začnem zuni laufat..

ne js nism nč zmatrana...no mal že sam kolena me pa ne bolijo.mal so me na zčetku sam zdej pa ne več... :D :D
don`t wory, be happy
.:sonchika:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a .:sonchika:. »

Če telovadiš v aerobnem delu, potem ne bi smele boleti noge.
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objava Napisal/-a ložica »

js grem dons po nevemkolkm času gor(ok u četrtk sm bla tut sam prej pa res doug nč)..jejjjj..treba u formo pridt :D
say it right..
nesessaya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nesessaya »

GONITE KAJ???? :D
Odgovori