Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
lindick napisal/-a:tud jz sem ujeta v zacaran krog...sej so trenutki, ko se mam ful fajn, ampak slej ko prej se spet vdam joku...ce ne prej zvecer, ko lezem v posteljo in me ne objame...
Sej to je normalno in nemoreš preko tega. Edino zdravilo je pa čas... zdej lahko je to en mesec, dva, tri, pol leta, leto, ampak tut to bo enkrat minilo

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
jaz sem pred tednom sama končala zvezo,,,,(bla sma skup 4 mesce,ni dolgo...ampak..vseeno)...enostavno ni več šlo tak naprej...fant je govoril kak me ma rad..bla bla..ko smo šli vun pa mu je blo vseeno zame....besede ni spregovoro z mano....,pol pa sem mu dala konec....in če bi me mel res tako rad mi ne bi tako odgovoril na to kot mi je....ko sem rekla da jaz ne morem bit z nekom ko ne spregovori besede z mano ko sma v družbi...pa tudi drugače sem jaz vedno blebetala...on neee....pol pa je reko DA ON TUDI TAK MISLI....to sploh ne vem kaj je pomenilo....in očitno mu je te res vseeno blo če sma skup al ne...jaz ne vem no....samo problem pa je...da vsak dan dojemam da ga še mam rada....in sebe itak krivim da sem ga pustla....ampak tak naprej ni šlo.....pol se spet nekak poberem ampak pol spet pomislim da bi lahko še malo vstrajala...ampak....zaj je kar je...jaz ne vem....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
Fracha napisal/-a:Pr men je pa pol leta kar sva končala in dostikrat pomislim nanj in si želim, da bi bila še kar skupaj. Odkar sva nehala, se še nisva videla in zelo razmišljam, da bi ga povabila na kavo. Prijatelji niso navdušeni nad temMogoče pa imajo prav.
veš da tudi jaz razmišljam o nekem razlogu da bi se lahko dobla(pijačka...)....samo mislim da je to napaka...pol bo samo še slabše...no vsaj v mojem primeru..
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
Fracha napisal/-a:Pr men je pa pol leta kar sva končala in dostikrat pomislim nanj in si želim, da bi bila še kar skupaj. Odkar sva nehala, se še nisva videla in zelo razmišljam, da bi ga povabila na kavo. Prijatelji niso navdušeni nad temMogoče pa imajo prav.
najslabse kar lahko nardis je to, da isces stik z njim...verjemi...tud jz sem isto pocela...hotla sem ga videt na vsak nacin...ampak, nisem ga prosla, ce bi se dobla, ker ma ze tak novo (bivso) punco...se bi samo ponizala...sem pa nardila bedarijo...vem kdaj ima vaje in predavanja(to mamo itak skupi, ampak ne hodi vec, ker mu njegova prepovedla, ker ve da bi me vidu...)...in sem zanalasc sla mim faksa, ko je on koncal z vajami...bla sem ze cisto ql(kolikor pac sem lahk postala v tok kratkem casu prebolevanja)-ampak tista minuta ko sem ga gledla...totalno me je sesulo...bla sem spet na zacetku...cel mesec prebolevanja je sel v nic...ker sem spet cutla tisto zaljubljenost in sem ga se bolj hotla nazaj...moj nasvet: cim dlje od bivsih-lazje ti bo...ce gres na pijaco...se bosta se menla in morda te prime za roko, bo prijazen s tabo...in kako se bos pocutila pol?...ne vem...men se zdi da prebolevat zacnes, ko razmisljas kako ga bos prebolela in ne kako ga bi dobila nazaj...ful je tezko vem...sej se tud jz spozabim...ravn vcer sem mu poslala en sms...sicer v smislu, da enkrat bo tud men tak vseen zanj kot je njemu blo zame, da me lahk tak prizadel...pa da ni vreden mojih solz...sam kaj sm nardila s tem? nic...vrjetno se je smejal in si mislil, kok sem glupa, da se mislim nanj, on pa veselo skace po drugi in ga boli zame...ne vem...jz osebno ti odsvetujem stike, ker ti bo sam se huj...vsaj jz sem taka...enkrat enga od bivsih nism vidla 1 leto, ampak ko sem ga...ful me je zadelo in sem bla cist boga...ampak to je tud odvisno od tega koliko ti je tista oseba pomenila...
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
Ja, če nista bivšega res dale čez, potem nikar ne iščite stikov z njim.
Ker njemu bi bilo verjetno z vami na kavi normalno kot s kom drugim, vas bo pa bolelo in boste spet premlevale doma ta dogodek.
Meni je bilo, ko sva se nekajkrat še dobila, najhuje ob slovesu..ker nisva navajena takega "neljubezenskega" odnosa, samo kot prijatelja in je tako grozno čudno, ko se moraš poslovit od njega le z običajnim "Čav, lepo se imej" in oditi, ko sva se pa ponavadi vedno objela in si dala lupčka, ko sva se ali srečala ali poslovila.
Nevem, težko je preklopit, da on ni več tvoj fant, ampak samo še en prijatelj, kolega.
Ker njemu bi bilo verjetno z vami na kavi normalno kot s kom drugim, vas bo pa bolelo in boste spet premlevale doma ta dogodek.
Meni je bilo, ko sva se nekajkrat še dobila, najhuje ob slovesu..ker nisva navajena takega "neljubezenskega" odnosa, samo kot prijatelja in je tako grozno čudno, ko se moraš poslovit od njega le z običajnim "Čav, lepo se imej" in oditi, ko sva se pa ponavadi vedno objela in si dala lupčka, ko sva se ali srečala ali poslovila.
Nevem, težko je preklopit, da on ni več tvoj fant, ampak samo še en prijatelj, kolega.

A pol sm jst narobe nardila ko delam pri bivšem
No ja nej povem sam to, da od začetka sem 2 mesca vsak dan jokala ko sm prišla iz službe, zdj je pa ql. Vsaj glede posla, lohk ločim posel pa zasebnost. Zasebno mi je pa dol padu k sm ugotovila kašn v resnici je, ampak mu pa še zmer uspe da me še kdaj mal špikne pri srcu zarad njega. Ampak ponavad je pri men tko, da prebolim dokončn takrt, ko spoznam nekoge boljšega. In upam da bo to kmal 

Mimi_M napisal/-a:Ja, če nista bivšega res dale čez, potem nikar ne iščite stikov z njim.
Evo točno tko ... se ne bi mogla bolj strinjat.

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Tut js zlo odsvetujem "naklučna" in drgačna srečevanja, če do partnerja še zmer kej čutte. Kr bo skor zihr še trikrat slabš pa tud če mate čist dobre namene. K ga pol spet vidš grejo usi uni plani "bom čis skulirana, kda ni nč" po vodi...
Kt je Lindick se mi zdi napisala, sm tut js počela podobne bedarije... Sm clo splanerala blind date (delala sm undercover
) in se dobila z njim. On je meu še zmer uno ta novo (nism vedla), pa je usen pršou, se me clo razveselu in jo tut prevaru z mano. Tok o tem, kok sta se mela rada. Pha. Enkat sm mu tud natvezla, da sm doma nardila eno pizdarijo in se je ustrašu pa pršu h men. Načinou je blo še pa još. Dejansko sm uporabla uso svojo bujno domišlijo, da sva se loh vidla. Ampak zdej vem, da se ni splačal.
Pa še po usakmu srečanju je blo treba začet na nou prebolevat. Čis preveč douk se tko loh zavleče proces zdraulenja.
Tko da, dejte raj potrpet pa tut če si ga še tok zlo želite vidt (mejte u mislih, da si on vs najbrž ne tok) in pustite, da preteče neki časa, če ne že tok, da ga saj prbližn prebolite. Si boste zlo olajšale celo stvar.
Kt je Lindick se mi zdi napisala, sm tut js počela podobne bedarije... Sm clo splanerala blind date (delala sm undercover

Tko da, dejte raj potrpet pa tut če si ga še tok zlo želite vidt (mejte u mislih, da si on vs najbrž ne tok) in pustite, da preteče neki časa, če ne že tok, da ga saj prbližn prebolite. Si boste zlo olajšale celo stvar.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Joj, ma to je za oba lahk težko .. Ste me s temi slovesi na neki asociirale ..
K sva šla z enim narazen, pa je on še tko dolgdolg bediral pa bil čist bogi .. in sva se tko po ene 2h mescih čist slučajn srečala na busu (men je blo sicer vmes čist bedno, ker nisva mela stikov, sam sm misnla, da je pač njemu tko lažje
) in mi ga je blo reees težko videt tazga bogega. K se mi je smilu in mu tega res nisem privoščila. K mi čeprav nisva bla skupi ni blo vseen zanj pa za to, kar počne. In takrat mi je blo res toook bed, ker je bil dobesedno k kup nesreče.
Punce, sej bo. :bussi:
K sva šla z enim narazen, pa je on še tko dolgdolg bediral pa bil čist bogi .. in sva se tko po ene 2h mescih čist slučajn srečala na busu (men je blo sicer vmes čist bedno, ker nisva mela stikov, sam sm misnla, da je pač njemu tko lažje

Punce, sej bo. :bussi:
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
moje punce...
dobro, da lahko vsaj nekomu povem kako se počutim.
danes se počutim tako zelo žalostno.
sva e ravno dobila za polurce...sem hotela, da bi rzčistila nekatere zadeve-ampak jih ne moreva.
on mi preprosto ne zna povedat zakaj in kako - samo ne vem. to je edini stavek, ki ga spravi o sebe. pravi, da se bova pač razumela bolje, če bova prijatelja.
kako je njemu to tako zelo lahko???
sem se odločila, da ne bom, vsaj zaenkrat še ne, njegova prijateljica. ker enostavno ne morem. ker mi je preveč težko gledati ga, se normalno pogovarjati z njim...kot bi ignorirala vse kar sva imela.
trenutno brišem njegove SMSe, maile...
in jokam, samo jokam, jokam...tako zelo me boli...
ampak bo jutri lažje. mora biti, ker hočem, da je.
ker moram paziti nase. in ker si nihče ne zasluži, da zaradi njega trpim.
gremo zdaj,..
nov list, novo življenje... v katerem ni prostora zanj.
punce, jaz vas imam rada.
dobro, da lahko vsaj nekomu povem kako se počutim.
danes se počutim tako zelo žalostno.
sva e ravno dobila za polurce...sem hotela, da bi rzčistila nekatere zadeve-ampak jih ne moreva.
on mi preprosto ne zna povedat zakaj in kako - samo ne vem. to je edini stavek, ki ga spravi o sebe. pravi, da se bova pač razumela bolje, če bova prijatelja.
kako je njemu to tako zelo lahko???
sem se odločila, da ne bom, vsaj zaenkrat še ne, njegova prijateljica. ker enostavno ne morem. ker mi je preveč težko gledati ga, se normalno pogovarjati z njim...kot bi ignorirala vse kar sva imela.
trenutno brišem njegove SMSe, maile...
in jokam, samo jokam, jokam...tako zelo me boli...
ampak bo jutri lažje. mora biti, ker hočem, da je.
ker moram paziti nase. in ker si nihče ne zasluži, da zaradi njega trpim.
gremo zdaj,..
nov list, novo življenje... v katerem ni prostora zanj.
punce, jaz vas imam rada.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...