Kako pogosto preberete kakšno knjigo???
- ninčulilika
- Sramežljivka

Se opravičujem, ker nism dala več možnih odgovorou, sam sploh nism pričakovala, da tko velik knjig preberete.
Pa brez zamere.
No tjaška, kolk knjig pa ti npr. prebereš na mesec???
Pa brez zamere.
No tjaška, kolk knjig pa ti npr. prebereš na mesec???
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
- _n_j_i_n_s_a_
- Komunikatorka

- Kraj: Ljubljana-Fužine
-
CommandykA
- Komunikatorka

- Kraj: Maribor
hmm ... moj odgovor gor je biu 0 ... ;)
Ampak, se počasi spreminja ... včasih sem brala sam tist kar je blo nujno!! ;) ..Zdej sm pa lih učeri prebrala Puščavsko rožo ... Tko da sm v celem letu 1 neobvezno knjigo prebrala! ;) jupi..;)
Tko se mi zdi, da sem ene 3 knige brala neobvezne v življenju (tko od 6ga razreda naprej) ... prej sem brala vec unih tankih zgodbic pa tega, k sm bla mala!;) -zdej mam pa namen nekje dobit Davinčijevo šifro , pa še kako dobro knjigo (pa zanimivo!) .. Bom ratala še knjigožerka;D
Ampak, se počasi spreminja ... včasih sem brala sam tist kar je blo nujno!! ;) ..Zdej sm pa lih učeri prebrala Puščavsko rožo ... Tko da sm v celem letu 1 neobvezno knjigo prebrala! ;) jupi..;)
Tko se mi zdi, da sem ene 3 knige brala neobvezne v življenju (tko od 6ga razreda naprej) ... prej sem brala vec unih tankih zgodbic pa tega, k sm bla mala!;) -zdej mam pa namen nekje dobit Davinčijevo šifro , pa še kako dobro knjigo (pa zanimivo!) .. Bom ratala še knjigožerka;D
Jst bi pa priporočila vsem tistim, ki rade berete, knjigo Metke Kuhar: V imenu lepote... Je sicer morda nekoliko bolj teoretska kot te, ki ste jih naštevale, ampak zato nič manj vredna branja..Je zelo razumljivo napisana in govori (če si drznem njeno vsebino zbasati v en stavek) o lepotnem mitu, ki vlada v današnjih t.i. zahodnih družbah.. To bi vas moralo kot ženske in pa tudi kot bralke cosmopolitana izredneno zanimati...
Res, priporočam!
Preberite, potem pa izrazite svoje mnenje...
[/u]
Res, priporočam!
Preberite, potem pa izrazite svoje mnenje...
[/u]
- ninčulilika
- Sramežljivka

-
CommandykA
- Komunikatorka

- Kraj: Maribor
Mark napisal/-a:Premalo berem knjige... Sem raje na netu![]()
Edino za maturo sem jih ene par prebral
jaz tut ja
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.