Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
T@r@ :bussi:
Lej velik je že to, da si se zabavala ... sam ne bi ti smel pokvarit te zabave s svojim prihodom. Tut to je že velik, da si napisala, da si nočeš pomagat. Dej imej se rada, probej kej pojest ... Ker tkole lahko hitr zapadeš v kkšno veliko krizo ...
Smo s tabo! Imej se rada in vedi, da ni vreden, da zaradi njega hodiš okol kot zombi. Sam sej, to so le moje besede. Nism v tvoji koži, tko, da ti ne bom solila pameti, ker vrjamem, da je preveč težko in da preveč boli ...
Lej velik je že to, da si se zabavala ... sam ne bi ti smel pokvarit te zabave s svojim prihodom. Tut to je že velik, da si napisala, da si nočeš pomagat. Dej imej se rada, probej kej pojest ... Ker tkole lahko hitr zapadeš v kkšno veliko krizo ...
Smo s tabo! Imej se rada in vedi, da ni vreden, da zaradi njega hodiš okol kot zombi. Sam sej, to so le moje besede. Nism v tvoji koži, tko, da ti ne bom solila pameti, ker vrjamem, da je preveč težko in da preveč boli ...
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Ej, T@r@, maš podobne probleme k js...
Tut js se mam fino, pa se prkaže biuši (u živo, prek telefona...) in se mi njegova nova oglaša zadi al pa še huj, mi jo omen, ne da bi se omemba kokarkol nanašala na pogovor...
In tut mene to zmer znova unič...
Ne vem pa, kako se s tem spopadat. In ne vem, zakaj nekateri tko zlo uživajo ob misli, da so spet uspel s svojimi dejanji nekoga przadet.
Ja, res krasn občutk.
Tut js se mam fino, pa se prkaže biuši (u živo, prek telefona...) in se mi njegova nova oglaša zadi al pa še huj, mi jo omen, ne da bi se omemba kokarkol nanašala na pogovor...

In tut mene to zmer znova unič...
Ne vem pa, kako se s tem spopadat. In ne vem, zakaj nekateri tko zlo uživajo ob misli, da so spet uspel s svojimi dejanji nekoga przadet.

Ja, res krasn občutk.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uuuff T@r@ pa Aloha ... ne bi vaju mogla bol razumet ...
Zato pa jst sploh nočem hodt vn, ker bi pomoje umrla, če bi ga kje srečala, nasmejanega z družbo, vsi bi se mel fajn ... ne prou nočem tega doživet.
Rajš sm vse petke, sobote doma in se izogibam lokalov kjer vem, da se on zadržuje oz. ker vem kam smo pač ponavadi hodili.
Sej mi vsi govorijo, da sm neumna k samo doma sedim pa se nočem it vn zabavat pa v družbo pa ... ampak preprosto ne morem, ker bi mi vse zamoril, če bi ga vidla in pomožnosti bi mela še kkšn napad joka al pa karkoli ... takih scen pa niti slučajno nočem, ker vem da bi se zlo težko zadržala če bi ga vidla pa ga ne bi mogla objet, polupčkat ... pač vedla bi da stoji tm zravn mene pa ni več moj in ... Mah nočem mislt sploh nato, ker se mi meša ...

Rajš sm vse petke, sobote doma in se izogibam lokalov kjer vem, da se on zadržuje oz. ker vem kam smo pač ponavadi hodili.
Sej mi vsi govorijo, da sm neumna k samo doma sedim pa se nočem it vn zabavat pa v družbo pa ... ampak preprosto ne morem, ker bi mi vse zamoril, če bi ga vidla in pomožnosti bi mela še kkšn napad joka al pa karkoli ... takih scen pa niti slučajno nočem, ker vem da bi se zlo težko zadržala če bi ga vidla pa ga ne bi mogla objet, polupčkat ... pač vedla bi da stoji tm zravn mene pa ni več moj in ... Mah nočem mislt sploh nato, ker se mi meša ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
tiasha napisal/-a:Uuuff T@r@ pa Aloha ... ne bi vaju mogla bol razumet ...Zato pa jst sploh nočem hodt vn, ker bi pomoje umrla, če bi ga kje srečala, nasmejanega z družbo, vsi bi se mel fajn ... ne prou nočem tega doživet.
![]()
veš kam hod vn izogibej se tem lokalom...sama pa morš vn se zabavat...sej te popolnoma razumem da ne morš sam vseno če boš sedela doma se boš sam spominala njega in si poj lahko skos v solzah...a ni bol da se nekak zamotš greš na drink...kšn šport...ali kkršno koli zaposlitev da ga odmislš!!!!Vrjem pa da najbolše zdravilo je pa čs,ki pokaže svoje res pa da ne pomaga takoj!!!Trenutno misl nase ti bot na 1 mestu,delej tist kar si že dolgo želiš pa nisi mogla zej maš čas da se predaš sami seb in da začneš delat tist kar te dejansko veseli!!!!! PA BREZ JOKANJA.... (k ti bo šlo na jok se spomn name da ti TO PREPOVEDUJEM)

ZAPOM SI:
-vsaka stvar je za nekej dobra.
OOoo hvala Nincy
Res je, da je vsaka stvar za neki dobra in, da čas celi rane ... ampak jst morem še pridt do tega in še dojet nekatere stvari ...
Pa sej drugač nism samo doma, sej hodm vn s kolegicami, na bowling pa u šoping pa na pijačke pa ... sej najdem polno enih zaposlitev in tko. Ampak ob petkih oz. sobotah pa točno vem kam on hodi, lih zato nočem tja ... Sej drugam grem, ampak v te lokalčke pa res ne ... Je zame še velik prezgodi.

Pa sej drugač nism samo doma, sej hodm vn s kolegicami, na bowling pa u šoping pa na pijačke pa ... sej najdem polno enih zaposlitev in tko. Ampak ob petkih oz. sobotah pa točno vem kam on hodi, lih zato nočem tja ... Sej drugam grem, ampak v te lokalčke pa res ne ... Je zame še velik prezgodi.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Tud jst dobr vem, kako se počutite, sploh aloha. Tud jst mam občutek da sem obtičala na mestu in ne vem več, kaj narest, da bi se premaknila naprej. Sam pri men je to, da sva nehala že več kot eno leto nazaj pa mi še zmer pride do živega. In najbolj sem jezna nase, ker mu to dovolim in ker mi noben drug sploh ni všeč. Pa ne da bi ga hotla nazaj, ker sem ga v tem letu kar sva narazen dobr spoznala, pa vem da se ne bi obneslo. Sam ne vem več, kaj naj nardim, da mi ne bo več pršel do živega. No ja, bom že, zdj sem lih v taki fazi, da preveč razmišljam spet o vsem skupi (pms
).
Uglavnem, punce, ne se jim pustit, ker si resnično zaslužimo nekoga boljšega. Zato glavo pokonc in veselo v nov dan

Uglavnem, punce, ne se jim pustit, ker si resnično zaslužimo nekoga boljšega. Zato glavo pokonc in veselo v nov dan

tud jz sem ujeta v zacaran krog...sej so trenutki, ko se mam ful fajn, ampak slej ko prej se spet vdam joku...ce ne prej zvecer, ko lezem v posteljo in me ne objame...pa ne razumem same sebe...tip me je totalno ponizal in prizadel jz pa jocem in hrepenim za njim?! neki ni cist ql z mano...
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
Ja, sej midva sva nehala pa 19 mescou (ja, lih tok bo) nazaj, pa je še kr jeba. Do žiuga mi pride usak njegou (ne)dejanje in usaka beseda. Najhuj je pa to, da ve, kaj me najbol prizadane in boli in mi pol nardi točn to.
Nikol mi ne bo jasn, kako je (biu) lahko tak do mene in s čim sm si to zaslužla. Ja, pa tut js sm ugotovila to, kar so vedl že usi pred mano; da u resnic ni tak, za kakršnga sm ga mela in za kakršnga se je on men predstaulu (vs pocukran ceu cajt najine veze). Kr ta obraz k ga je pol pokazu... kr ne morm verejet, da je to isti člouk, tip s kerim sm lastno pojslo delila. Creepy.
Ne vem, zakaj jokamo za takimi, k so nas przadel, ponižval in hodil po ns...
Beda, res.

Ne vem, zakaj jokamo za takimi, k so nas przadel, ponižval in hodil po ns...

Beda, res.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha napisal/-a:Ja, sej midva sva nehala pa 19 mescou (ja, lih tok bo) nazaj, pa je še kr jeba. Do žiuga mi pride usak njegou (ne)dejanje in usaka beseda. Najhuj je pa to, da ve, kaj me najbol prizadane in boli in mi pol nardi točn to.Nikol mi ne bo jasn, kako je (biu) lahko tak do mene in s čim sm si to zaslužla. Ja, pa tut js sm ugotovila to, kar so vedl že usi pred mano; da u resnic ni tak, za kakršnga sm ga mela in za kakršnga se je on men predstaulu (vs pocukran ceu cajt najine veze). Kr ta obraz k ga je pol pokazu... kr ne morm verejet, da je to isti člouk, tip s kerim sm lastno pojslo delila. Creepy.
![]()
Ne vem, zakaj jokamo za takimi, k so nas przadel, ponižval in hodil po ns...![]()
Beda, res.
Kot da bi sebe poslušala, samo da sva midva že skoraj dve leti narazen.
Sem se že večkrat vprašala, kaj je razlog, da mi po dveh letih še vedno ni čisto vseeno. Pomojem da je point v tem, da sem se z njim res ful zaštekala in da v tem času, kar sva narazen še nisem srečala podobnega. Pa ga po eni strani tudi nočem srečat, ker se bojim, da bi me spet kdo tako prizadel.
Pa sej najbrž je pri vseh tako. Meni je pomagal le čas, da sem lahko šla naprej. Je pa res, da če si na nek način prepoveš mislit nanj in jokat, v določeni meri deluje.

:bussi: za vse zlomnjene srčke pa upam, da boste kmalu lahko spet svobodno zadihale.
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
Aloha ti tut ne smeš več jokat TUT TEB JE PREPOVEDAN....DOST je BLO PUNCE...fantje tega niso vredni....prosm začnite mislt nase dejte sebe v ospredje...jz vs čist razumem...sm tut jz mela tako izkušno....mam fulll dobro prjatlco k gre čez ta pekel ravno kar...in če bi poznala recept kako to na najbolši način pozabt bi ga tebe Aloha pa teb Tiaska zveselm povedala!!!Tko da punce jz vama želim use najbolš..pa da se čimhitrejš tole preboli!!!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
majchy84 napisal/-a:Tud jst dobr vem, kako se počutite, sploh aloha. Tud jst mam občutek da sem obtičala na mestu in ne vem več, kaj narest, da bi se premaknila naprej. Sam pri men je to, da sva nehala že več kot eno leto nazaj pa mi še zmer pride do živega. In najbolj sem jezna nase, ker mu to dovolim in ker mi noben drug sploh ni všeč. Pa ne da bi ga hotla nazaj, ker sem ga v tem letu kar sva narazen dobr spoznala, pa vem da se ne bi obneslo. Sam ne vem več, kaj naj nardim, da mi ne bo več pršel do živega. No ja, bom že, zdj sem lih v taki fazi, da preveč razmišljam spet o vsem skupi (pms).
Pr men isto... Eno leto nazaj nehala, zlomu mi je srce na tisoč koščkov, v mislih ga tolkokrat preklinjam, pa vseeno... Na en sam njegov klic bi prišla k njemu in mu dala kar želi.

maru napisal/-a:... Pomojem da je point v tem, da sem se z njim res ful zaštekala in da v tem času, kar sva narazen še nisem srečala podobnega. Pa ga po eni strani tudi nočem srečat, ker se bojim, da bi me spet kdo tako prizadel.
Evo pri men isto, z njim sem res lohk govorila o vseh stvareh, lahko sem bila to kar sem, in res tist filing kot da ga že zelo dolg poznaš. Ampak zdej me sploh ne mika met zveze, ker nočem še 1x skoz isti pekel. In res nočem, da bi zdej postala preveč nezaupljiva, samo zato ker sem bila enkrat preveč zaupljiva. Ampak dobr, upam da pri men tole ne bo več dolg trajal, ker mi že preseda

@ sonck: ja tud jst bi se verjetn vrnila nazaj k njemu, sam vem da se to ne bo zgodil. Pa tud ne vem če bi mu lohk zaupala po vsem kar je blo.
Sicer je pa res, čas celi vse rane.
Hvala Nincy :bussi: pa Maru in ostale...
Se bom tut js probala čim bl držat prepovedi, čeprou sm na čustvenem področju pr tem zlo švoh... Si rečm, da nikol več, pa nevede spet nardim korak nazaj
In sm jezna, zlo jezna, da si dovolm vs ta mučenje in da po usm tem času še nism dubila trde kože.
Preveč dobra osebca sm
, da bi mogla pr teh letih se tok sekirat, uničvat, jokat in zamujat use lepe stvari, k grejo mim mene, kr jih zarad souza ne opazm.
Lepo je pa vedet, da ste še nekje deklce, k (nas) razumete, sočustvujete, znate najdt lepe besede in predusm ne obsojate in ob (naših) zgodbah ne zavijate z očmi. Hvala, res.
Se bom tut js probala čim bl držat prepovedi, čeprou sm na čustvenem področju pr tem zlo švoh... Si rečm, da nikol več, pa nevede spet nardim korak nazaj

Preveč dobra osebca sm

Lepo je pa vedet, da ste še nekje deklce, k (nas) razumete, sočustvujete, znate najdt lepe besede in predusm ne obsojate in ob (naših) zgodbah ne zavijate z očmi. Hvala, res.

lindick napisal/-a:tud jz sem ujeta v zacaran krog ... sej so trenutki, ko se mam ful fajn, ampak slej ko prej se spet vdam joku ... ce ne prej zvecer, ko lezem v posteljo in me ne objame ...
Evo točno tko je pr men ... se mam lahko že čist fajn, sploh k sm z mojimi sončki, ampak pol so pa spet trenutki, k sm čist na tleh.

Men bo enkrat dobesedno glavo in želodec razneslo od vseh teh misli ... prou stiska me notr v srcu in v telesu in ne znam si rečt ... Tjaša dost je joka, zdej pa konc tega, postav se na noge, glavo gor ... mislm res učasih grem sama seb totalno na živce ... ampak še useen se pa ne znam zvlečt vn iz te more ...

Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.