men ni njena rit popolnoma nč všeč
ker če nabi bla slavna nebi dubla hlač, ker jih ji nebi po meri šival

renatka_ napisal/-a:Nevem zaka, ampak dvomim, da bo J.Lo na Hrvaškem.

tiasha napisal/-a:Oki če ma pa J.LO koncert na Rijeki grem pa takoj... sam hmm zakaj se mi zdi, da ne bo nič iz tega ... da je tole bl tko mal ... hmmm
 )
 ) Ker k je bla Anastacia lani v Puli je blo to znano že ful ful prej (plakati, reklame) Tole od J.LO pa zdele prvič slišm, pa že konc maja nej bi blo
  Ker k je bla Anastacia lani v Puli je blo to znano že ful ful prej (plakati, reklame) Tole od J.LO pa zdele prvič slišm, pa že konc maja nej bi blo  Drgač ne bi šla, ker nism taka fanica, kkšen komad mi ma dober drgač, ampak sej tud kkšnih pevskih sposobnosti men nima - kar sm enkrat loadala neki od nje, k je pela v živo je blo vse prej kot pa svetovno znana pevka... Men ni blo cool, prešibek glas ma. Zato ji tist r'n'b sede, k ji ni treba velik pet, bol javka zraven
  Drgač ne bi šla, ker nism taka fanica, kkšen komad mi ma dober drgač, ampak sej tud kkšnih pevskih sposobnosti men nima - kar sm enkrat loadala neki od nje, k je pela v živo je blo vse prej kot pa svetovno znana pevka... Men ni blo cool, prešibek glas ma. Zato ji tist r'n'b sede, k ji ni treba velik pet, bol javka zraven  Ampak je pa diva, respect.
 Ampak je pa diva, respect.  Tud njena rit me ne moti, če je njej uredu, jst se ne mislim obremenjevat s tem
 Tud njena rit me ne moti, če je njej uredu, jst se ne mislim obremenjevat s tem