Ali fant ve, s koliko tipi ste seksale?
-
- Sramežljivka
- Kraj: povsod malo...
Načeloma se mi ne zdi nič takega, če si take stvari poveva! Preteklost je preteklost in ni nobenega pomena, da bi se kakorkoli obremenjevala z njo... tako, da midva sva si zaupala tudi ta podatek!
Je pa bilo njemu malo neprijetno, ker je bila moja cifra malo večja od njegove
Je pa bilo njemu malo neprijetno, ker je bila moja cifra malo večja od njegove

...if it hurts, it's probably worth it...
-
- Komunikatorka
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
Nimam razloga da bi prikrivala, ker jih je bilo res malo. Bi pa imela razlog, če bi jih bilo dosti...
Punce, ki imajo bujno preteklost, rade zamolčijo oz. se zlažejo, da jih je bilo recimo 3-4, čeprav so jih v resnici dale skozi vsaj 10-15. Pač prikrijejo, da fant nima slabega mnenja. To mi je povedala prijateljica, ki je spala že s precej tipi (cca.10 ali celo več), sedanjemu fantu pa je rekla, da so bili samo trije!
Punce, ki imajo bujno preteklost, rade zamolčijo oz. se zlažejo, da jih je bilo recimo 3-4, čeprav so jih v resnici dale skozi vsaj 10-15. Pač prikrijejo, da fant nima slabega mnenja. To mi je povedala prijateljica, ki je spala že s precej tipi (cca.10 ali celo več), sedanjemu fantu pa je rekla, da so bili samo trije!

Men ni problem povedat, sej se ničesar ne sramujem niti ne obžalujem ničesar. Drgač sicer tega ponavad ne sprašujem, ker mi je v bistvu vseeen, ampak če bi ga pa že vprašala pa pričakujem odkritost.
Se pa zmer najdejo povsod kreteni. Enmu sm povedala, da je bil moj drugi pa reče, da je milsu da sm jih mela ful več. Jah hvala lepa
Se pa zmer najdejo povsod kreteni. Enmu sm povedala, da je bil moj drugi pa reče, da je milsu da sm jih mela ful več. Jah hvala lepa

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Moj tud ve ja, ga je en dan totalno napsihiral in je hotu vedet...najprej se mi je zdelo full zamalo, nato sem mu pa zanalašč vse poimensko napisala, saj sem mu itak zaupala, torej zakaj ne....samo, če bi bil kšn ljubosumnež le tega ne bi niti slučajno naredila 

Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance