Kako ga osvojiti?
-
- Sramežljivka
- Kraj: over the hills and far away
- Kontakt:
Mal ga opazuj, se ni tok težko opazit, če je simpatija prisotna na obeh straneh. Če je, se niti ne rabiš kaj dost potrudit. Lahko se stisneš kdaj k njemu ko plešeta, ga pogledaš v oči.. s tistim pogledom.. in ga kušneš.. magar sam na lička.. lahko ga povabiš na drink in mu poveš, da ti je všeč (kar zahteva nekaj "jajc" ja) ampak če si mu všeč bo efekt samo pozitiven, ipd.
BigSexy napisal/-a:Jst sm tip. In ja, nebi mel nč proti, če bi me kušnla
aja, nisem vidla, da si moški

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
skinny napisal/-a:BigSexy napisal/-a:Jst sm tip. In ja, nebi mel nč proti, če bi me kušnla
aja, nisem vidla, da si moški. hja, eni si pač malo več upajo. samo če bi me tip samo tako poljubil bi mu prisolila klofuto!
edino če bi mi bil RES hud!
Hehe, seveda, poudarek je na pravem momentu. Takrat, se bi pa samo stopila

-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
BigSexy napisal/-a:skinny napisal/-a:BigSexy napisal/-a:Jst sm tip. In ja, nebi mel nč proti, če bi me kušnla
aja, nisem vidla, da si moški. hja, eni si pač malo več upajo. samo če bi me tip samo tako poljubil bi mu prisolila klofuto!
edino če bi mi bil RES hud!
Hehe, seveda, poudarek je na pravem momentu. Takrat, se bi pa samo stopila
čist prou maš

“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
- Komunikatorka
- Kraj: skoraj Ljubljana
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
hmmm..ne vem no...js sm mela isti problem...ful sm se zastopla z nemu sošolcam pač....res sva bla kolega, pa on je vedu d je men dobr, js sm bla pa tut njemu tko vsaj mal...
pol je pa on dobu punco in mu je blo ful bad ker je vedu ko se počutm in je pol tut najno prjatlstvo žal šlo....tko d...občutliva zadevca
pol je pa on dobu punco in mu je blo ful bad ker je vedu ko se počutm in je pol tut najno prjatlstvo žal šlo....tko d...občutliva zadevca

-
- Komunikatorka
- Kraj: ljubljana
Re: kaj storiti ko ti je sošolec noro noro všeč???
barbonete napisal/-a:ja tole je pa že problemčič3 mesce je že odkar sva nehala z bivšim in ---- meni je všeč samo sošolec ki je res cukr ena a, postavca za dol past pa še lušn je in karakter špica... skup hodva na plesne in tud drugač se dobr štekava...jest pa skoz mislim sam nanga... u sql opazm sam njega... mislm sj nism lih vanjga sam noben drug tip mi ni všeč... itq pa mi je jasn d zveza med sošolcema ne more funkcionirati-----KAJ NRDIT???
***thnx***
tko ti bom rekla, vedno sm govorila, da zveza loh funkcionira če sta 2 sošolca in je kr res,. mela sm 2 enoletni zvezi z sošolcema,.. in vse bi blo kul če nebi bla premlada oz. če nebi bli fantje popolnoma neizkušeni (enga je začel metat in je hotu še kj sprobat)... ampak sj pravm po tj zadnji zvezi ti polagam na srce,.. IZOGIBI SE TAKIH ZVEZ,.. za nobenga tipa ne morm rečt, da mi je blo žou, da sm bla z njim, pa tudi če me je še tok prizadel,....
ampak za tazadnjo zvezo pa žou to loh rečem,.... in vrjem situacija je tko neprijetna... še posebi k je bivši dobi punco že 14 dni po tem k sva midva nehala,.. in zdj misl, da je ceu frajer in je vs pametn in obrekuje in tko naprej,.. tko, da raj dobr premisl....