Pr men se je pa pojavla možnost, da grem za par dni na morje. Sam ne vem če si lohka to prvošm...glede na to, da se mam toooooook za učit Pa še tale dež mal muri
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
Mi smo mel namen it v nedelo v Bovc, kolesart, potem pa v ponedeljek še mal Pirančka pogledat, sam zdej bo verjetno Bovec odpadu, sam zarad tega butastga vremena
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
pravkar prišla iz sončne hurgade....lepo..lepo..lepo....pa tako zelo prekratko... najboljši dopust v vsem mojem življenju....egipt me je resnično navdušil...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
No to bo najin prvi skupni maj seveda če ga bova skupaj preživela...
Nisva se še nič menla ali bova skupaj ali ne...
Zanima me kam bi lahko šla?...moram vprašati kolegico kam mislita onadva kej it...
Kako predlogi?
Ja edino, če misli bit on v družbi svojih prijateljev...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...