Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Cojca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objava Napisal/-a Cojca »

[quote="Hely_3"]cojc a ap aon ve da ti je brat umrl in da si sedaj želiš biti ob njem oz. da bi ti sedaj stal ob težkih trenutkih ob strani?

Se on tega zaveda?
Če ne mu pa pač reci, če ga sedaj potrebuješ. Saj sta prijatelja.
quote]

Ve, sej je bil na pogrebu in po eni strani mi stoji ob strani, po drugi pa ne zna čist. Svoj life ima in ne morem ga prisilt v nekaj, česar noče narest. Sej je rekel, da me ima rad in da mi bo stal ob strani kolikor dolgo ga bom rabila. Zoprno mi ga pa je skos prosit kdaj bo imel čas za sprehod al pa da se vidiva, raj bi vidla, da mi to sam od sebe reče...sej mi, sam jaz rabim več. Mlajši je od mene in ne zna še čist pristopit k takšnim stvarem in boli ga ko me vidi žalostno.

Sej me delajo takšne stvari močno, ampak kdaj se bojim da bom samo popustila.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja vrjamem lubica...težko je...drži se...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

hely a ti si njemu dala konc sam zarad tega ker ti je reku če bi mal shujšala al sta še kej mela?? :)
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Jst ubistvu podpiram use punce, ki ste tok močne, da si rečete jst ga bom pozabila, prebolela, ignorirala ... jst sm tok močna, da bom to pa to ... Ne bom jokala, ker me ni vreden, ne bom žalovala za njim ... šla bom vn, žurala bom, se znorela ... :flehan:

Ampak če maš nekoga res rad, če živiš za nekoga, tko kot sm jst za mojga fanta 5 let, mu posvetiš ves svoj čas, pozornost, naklonjenost in ga resnično ljubiš, si z njim vsako prosto minutko, deliš z njim vse svoje trenutke, skrivnosti, skupi imata razne hobije, navade, razvade ... Ja jst se res ne morem prpravt do tega, da bi rekla zdej ga bom pa pozabila in konec joka ... samo še žur, žur, žur ...

Preprosto ne morem oz. ne znam ... ne morem kr tko pozabit vsega kar sva si delila, resnično ne morem ... :cry: Pa bo zdej počasi že en mesec od tega ... pa mi ni čist nič lažje kokr mi je blo ... :(
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

amm pr men je tko...jst ga žurat zdej ne morem :( ..oz.mi ni do tega..rada sem samo v družbi najboljše prjatlce,ki bi umrla zanjo..
glede nato kako me je prizadel, kako mi je zlomu srček in mi dobesedno zapiču nož v hrbet in na koncu še naredu prasico iz mene... :(
zarad tega se jst več ne bom matrala, trpela, ker bi vsee nardila zanga,res vsee, živela sem samo zanga..on je pa poslušou prjatle in jim ni znal rečt ne...brigalo ga je moje mišljenje, moja čustva, moj jok ga ni ganil ( ki je bil iskren in ne prisiljen)..nič... :cry:
ne bom jokala, ne bom se matrala in trpela zarad njega, ker se je do mene obnašou kot,da sem izmeček..tega pa ne moreš delat ljubezni svoji..ampak je pa še vedno v mojih mislih vsako minuto,sekundo..ne bom ga pa tako na hitro pozabila, ker sm ga ljubila, ga mela rada neskončno..ali ga imam še vedno:?:amm seveda, ker ne morem dat čustev, ljubezni do njega na off ..sama seb pa ne bom dopustila,da me to uniči..
Zadnjič spremenil tjaskaaa, dne 26. Apr. 2006 22:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Free your mind...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ma ja, tiste, ki vas je bivši kakorkoli prizadel, si (žal) lažje pomagate na ta način, da si rečete, da vas pač ni bil vreden, :?
samo v nasprotnem primeru, ko mu nimam česa očitat, ko lahko o njem kot o človeku povem le lepe stvari, je pa malo težje,
ponavljala sem si pač to, da kot par ne bi mogla več funkcionirat zaradi preveč različnih interesov in pogledov na življenje...

In zato mislim, da tud tiasha ne more kar na ukaz pozabit in začet tako negativno mislit o svojem bivšem.. tiasha, res mi je hudo zate :wink:
lizzie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a lizzie »

tiasha napisal/-a:Preprosto ne morem oz. ne znam ... ne morem kr tko pozabit vsega kar sva si delila, resnično ne morem ... :cry: Pa bo zdej počasi že en mesec od tega ... pa mi ni čist nič lažje kokr mi je blo ... :(

K boš rekla da zmoreš, znaš boš pa lahko šla naprej. prej pa ne. pa za vse je enako težko.vsak preboleva na svoj način. itq nben ne zahteva od tebe da pozabš vse kar sta mela. sj ni treba, sj to res ne moreš. samo te stvari morajo dobit drugačen pomen.
Nekatere napake so preprosto prevec zanimive, da bi jih naredili samo enkrat...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

purple bitch

Jaz nism nemu dala konec ampak on meni.

Med tem, ko sva hodila mi na začetku še ni nč reku zaradi kg...potem pa kar nekajkrat in mi je tud dal dieto....ampak sej nism bla debela :(
No in on mi je full zbijal samozavest, potem mu je ljubezen dol padla in sva se potrudl oba iz obeh strani da bi se to obdržal ane ampak mislim, da sem se samo jaz borila ker mi je VSE pomenil. No in potem mi je rekel, da sem ratala zelo samovšečna (visoka), ko sem začela okol hodt malo po parih nastopih in ko sem bla na naslovnici pa po enih parih revijah. Najprej je bil na to ponosen potem ga je pa kr neki pičl, da sem ratala kao zelo visoka. Nism bla. Skos sem bla ista. Prov vem ane.
No in potem mi je na začetku septembra rekel, da do mene ne čui več tako kot bi mogel in sva šla narazen. Meni se je takrat podrl svet.
In mi je rekel no mogoče nama pa je usoda tako namenjena, da je možno, da sva še kdaj skupaj.

No sedaj je pa dobu tako punco, da dol padeš. Od njegovih prijateljev (za sošolce nevem) je nobeden nemara kaj preveč. Skos mene neki omenjajo. Ona vsa jezna in ljubosumna name. Mislim, da mu je celo rekla, da nej da une najine slike ven iz njegovega albuma k sva midva slikana, moj podpis je moral brisat, povsod hoče bit zraven, no zvedla sem da mu gre počasi ženska na živce. No sama je nisem še spoznala pa tud nočem je ane.....no pa sej ni važno zlo težko pišem o tem purple bitch.... :?

Zelo težko ga je preboleti še posebje ko slišiš kaj se dogaja pri njih....Ampak nesmem o tem razmišljat fanta mam in to si morm ubit u glavo ampak spomini, spomini delajo svoje...

:wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

lizzie napisal/-a:
tiasha napisal/-a:Preprosto ne morem oz. ne znam ... ne morem kr tko pozabit vsega kar sva si delila, resnično ne morem ... :cry: Pa bo zdej počasi že en mesec od tega ... pa mi ni čist nič lažje kokr mi je blo ... :(

K boš rekla da zmoreš, znaš boš pa lahko šla naprej. prej pa ne. pa za vse je enako težko.vsak preboleva na svoj način. itq nben ne zahteva od tebe da pozabš vse kar sta mela. sj ni treba, sj to res ne moreš. samo te stvari morajo dobit drugačen pomen.

No tole pa niti slučajno ni res :? ... Vsaj men se ne zdi, da bi blo vsem enako težko ... se mi zdi da je kr en milijon dejavnikov, ki vplivajo na vaskega posameznika glede tega kako je njemu hudo, kako preboleva ... :? In zelooo je tut odvisno od tega kok časa sta skupi, kok sta si pomenla in tkokot sm že rekla ... odvisno je od milijon dejavnikov kako je komu hudo ... niti slučajno ni vsem isto ...

In točno tko je kot je Mimi_M rekla ... če te nekdo res prizadane, je mogoče res lažje, si rečeš, da te ni vreden in da si tega res ne boš dovolila ... Če bi mene nekdo na kakršnkoli način prizadel al pa mi naredil neki res grdega tut men ne bi blo tok težko ... :(

Ampak v moje primeru ... ja jst si res ne morem kr rečt ... Zdej bo pa vse ok!! Tjaša ti si kul in vse je ok. Pozab ga ... na žalost ne morem in pika ... sploh pa ne še zdej ... :cry:
Tko, da sej pravim svaka čast puncam, ki jim to rata ... jst bom pa očitno rabla kr mal velik več časa kokr vse ostale ... :cry:

Ampak pohvalano pa za vse, ki ste trdne, močne in z dvignjeno glavo ... :wink:
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
*RoCkBeJbA*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *RoCkBeJbA* »

ma dj... ydj ti misls kok da je teb najtezje, smils se sama seb itd. sj ne mors vedt kako se druge pocutijo! seveda da je za vsakega tezko. lahko sta skupaj 5 let ali 3 pa bo enako ce cutis isto. in ljudje ki pisejo sem gor se pocutijo res uniceno in enako kot ti. vsak misli da je njegova bolecina najvecja! pa ni. sj bos ugotovila k se bos nehala smilt sama seb
Živi in pusti živeti..
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*RoCkBeJbA* napisal/-a:ma dj... ydj ti misls kok da je teb najtezje, smils se sama seb itd. sj ne mors vedt kako se druge pocutijo! seveda da je za vsakega tezko. lahko sta skupaj 5 let ali 3 pa bo enako ce cutis isto. in ljudje ki pisejo sem gor se pocutijo res uniceno in enako kot ti. vsak misli da je njegova bolecina najvecja! pa ni. sj bos ugotovila k se bos nehala smilt sama seb

Ne draga moja jst sploh ne mislim, da je men najhujš ... daleč od tega ... :roll: Tko, da prosm ne me neki napadat, ker očitno nisi razumela mojga posta ...

Jst vem, da je vsem hudo in da vse boli in da večina punc težko preboli ... Ampak je pa vrjetno pr vsakmu paru tut odvisno od marsikaterih dejavnikov ... kako sta šla narazn, v kakšnih odnosih sta bla in tako dalje ...

In kje sm že jst napisala, da je men najhujš?? Mislm dej beri dobro poste ... Jst sm napisala, da svaka čast puncam, ki se ne smilijo same sebi (tko kot se baje jst :roll: ), grejo naprej, z dvignjeno glavo itd.

Ampak še vseeno sm mnenja, da ja od milijonih razlogov odvisno v kolkem času bo nekdo prebolel vezo in od milijonih razlogov je odvisno kok boli ... Tko, da ne mi neki pametovat, ker sm samo povedala svoje mnenje ... nikjer pa nism napisala, da je moja bolečina najhujša ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

*RoCkBeJbA* napisal/-a:ma dj... ydj ti misls kok da je teb najtezje, smils se sama seb itd. sj ne mors vedt kako se druge pocutijo! seveda da je za vsakega tezko. lahko sta skupaj 5 let ali 3 pa bo enako ce cutis isto. in ljudje ki pisejo sem gor se pocutijo res uniceno in enako kot ti. vsak misli da je njegova bolecina najvecja! pa ni. sj bos ugotovila k se bos nehala smilt sama seb

Jao, dej mal pomisl, da je tiashi hudo in da ne rab še takih izjav no ...
Sej nikjer ni rekla, da je njej najtežje. Sam rekla je, da je čist odvisno kako hitro bo punca prebolela. In je res tko. Odvisno je kok časa je zveza trajala, od odnosa in tut načina, kako se par razide.
Se strinjam, da je težje prebolet nekoga, ki te ne pusti na tak način, da se res počutiš izmeček in čista nula.
Punce smo tut čist različno čustvene. Eni fant res pomeni cel svet, spet drugi pa pomeni malo manj.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Smejkica napisal/-a:

Jao, dej mal pomisl, da je tiashi hudo in da ne rab še takih izjav no ...
Sej nikjer ni rekla, da je njej najtežje. Sam rekla je, da je čist odvisno kako hitro bo punca prebolela. In je res tko. Odvisno je kok časa je zveza trajala, od odnosa in tut načina, kako se par razide.
Se strinjam, da je težje prebolet nekoga, ki te ne pusti na tak način, da se res počutiš izmeček in čista nula.
Punce smo tut čist različno čustvene. Eni fant res pomeni cel svet, spet drugi pa pomeni malo manj.

Evo točno tko ... Jst nikjer nism napisala, da je men najtežje in da je moja bolečina najhujša ... Vem, da je vsem težko in da je vsem hudo ... ampak vseeno je pa od miljontih dejavnikov odvisno kako težko je prebolevanje ...

Očitno smo se tut mal narobe razumele ... Vem, da je vsem enako hudo, težko itd ...
Ampak kako pa punce prebolevajo in kako težko je nekomu preboleti pa je odvisno od posameznika ...

Hvala Smejkica :wink:
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
alina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a alina »

punce, punce, punce....ne vem če ste kdaj že resnično prebolevale nekoga, ki vam je pomenil vse na svetu in brez katerega si niste predstavljale življenja, ampak s tem, da napadate tiasho v trenutku, ko rabi nekoga, da ji bo stal ob strani, ne boste rešile nič!!! itak je najlažje nekomu dajat nasvete in mu solit pamet, ko sama nisi v takem položaju, pa tut če si kdaj že bila v takem položaju, se vseeno ne moreš 100% vživet v tako situacijo, ker je to že za tabo in se ti danes zdi vse 100x lažje!

pa kaj če se smili sama sebi? pa kaj če objukuje svojo usodo? pa kaj če misli, da brez njenega najdražjega ne more živeti? mislim a ne bi bilo trikrat lažje za vse (sploh pa za njo, ki trenutno preživlja res obupne dneve), da jo samo potolažite, ji rečete da se bo nekoč spet zbudila srečna, nasmejana in vesela, da bo nekoč spet našla pravljico, princa na belem konju....pa tut če ve v to ne verjamete, ni treba človeka, ki je že tako in tako čisto fertik, da ga še bolj zabijete z vašimi neumestnimi pripombami in nasveti.

ok, sej je ne poznate, ampak probajte se vživet v situacijo, da se vaši prijateljici, punci ki vam res veliko pomeni, zgodi kaj takšnega...a bi jo probale potolažit al bi ji tolk zatežile, da bi se reva še slabše počutila???

no, malo razmislite, pa če vam gre toliko na živce kaj piše, zadržite zase, al pa napadite malo mene (kar me itak že boste), pa se vam bom jst postavila po robu, ker točno vem kaj punca doživlja (ker sem sama to doživljala pol leta nazaj) in ji res ni treba še z vami klele se kregat :!:
It looks like we could have made it baby...me and you!
Uporabniški avatar
*Selena*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *Selena* »

Mah nažalost je tko, vedno se najde nekdo k hoče neki pametovat :? tiashin namen pisanja v to temo zihr ni biu, da bi tekmovala s puncami da je pa zdej njej najtežje...al pa vzbujat kakršnokoli usmiljenje, ampak da deli to s tistimi puncami, ki trenutno preživljajo podobno situacijo oz. so jo preživljale....
Zaklenjeno