Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a marilyn »

Hely_3 napisal/-a:Punce tiste, ki vas je fant pustil (žal mi je) ali bi šle spet potem nazaj k njemu, če bi bila možnost???

Tk mal sem premišljevala pa sm si rekla, da vas prašam...

Jaz nevem če bi šla bi mogla 1000x premislt...sej drugače bi šla sam kokrat me je przadel samo to je to sej drugače sem se mela zelo lepo z njim pa tk ampak vseen bi 1000x premislila.

No, jst sm to nardila. Sam sva šla narazn brez kšnega razloga, pametnga, da bi se npr. kregala al pa kšno varanje...
Je pa zdele spet neki čudn... kar sm vedla, da bo...
Sm mela ful časa, da sm premislila, kaj bi nardila, če bi mela to možnost, a bi šla spet v tako vezo, kot je bla, ker vsi vemo, da kšnih bistvenih sprememb ne more bit...
*janch*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *janch* »

...
Zadnjič spremenil *janch*, dne 04. Avg. 2009 16:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Life is the first gift, love is the second and understanding is the third.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

hely men se pa zdi da bi ti rada šla nazaj h njemu...tak vtis dobivam čez vse tvoje poste in vidi se ti da ga maš še prekleto rada ker ga omeniš v vsakem drugem postu... :) sej te razumem, ene stvari je pač težko pozabt, osebe še težje :)

midva z mojim sva po enem mescu zveze končala.kar tko mi je dal koc srdi diskača nič kriva, čist nič..nism sploh vedla razloga.ampak pol k je čz en mesc nazaj prletu ves objokan, valda da sm mu skočila v objem.in mi zdej ni nč žal...... :)

tko da res treba je dobr premislt.ker če ne vidiš izhoda iz tvoje ljubezni je potratno da tega tvojga fanta vlečeš 5let za nos da ga maš rada če ga nimaš.......in če dobiš možnost nazaj h bivšemu.......bi rada vedla kaj boš nardila...50:50 bi blo, a neda??

:D no sej jst ne morm vedet, predvidevam, čutim in mislim pa lahko, a ne :wink:
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

jaz ne vem kaj je to, ampak danes se enkratno počutim
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Mimi, a tebi ni fajn zdaj s tem ko si?

Se mi zdi, da si začela pogrešat bivšega, to pa se rado zgodi sploh če sta bila ful povezana in sta se zelo ujemala v vsem...

Pri men je blo tak, da ko sva šla narazen in sem mela vmes drugega, mi je na začetku pasalo, videla sem samo grde stvari in napake, po nekem času
pa slabe stvari pozabiš in se začneš spominjat le lepih...

Sploh če sta imela veliko dogodivščin, spominov, bla prijatla, te je vseeno razumel, čeprav sta se znala skregat ampak na koncu prevladajo pozitivne stvari. Jaz brez tega nisem mogla, preveč sem hrepenela po tisti ljubezni, ki sem jo imela in je bila resnična, zato sem se tudi vrnila... mala pauza včasih ne škodi, oba si malo premislita, kako je bilo, kakšne napake sta delala en kot drugi in jih probata popravit.

Kako dolgo sta bla skupaj?

Težko je nekoga pozabit, sploh če sta bila dolgo skupaj in vama je bilo lepo... dva krat najt sorodno dušo je skoraj neverjetno...
Jaz rečem tako, nikoli ni prepozno, če niste sigurne da ste z novim tipom srečne, lahko to spremenite.
Če bi bla tako razceplena s čustvi, kar sem tudi bila, bi dobro premislila, kdo je tista oseba, ki me lahko osreči in s katero se počutim popolno :ja:
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

A to sicel post meni namenila :D ?

Eh, nevem, mene prime na vsake toliko eno obdobje par dni, ko kar mislim na bivšega, slabe stvari so res bolj ali manj pozabljene, ampak tud če me že kaj zagrabi, kakšna nostalgija pa to (9 let sva bila skupaj), me potem ponavadi na realna tla postavi to, da si ga ne želim kot spolnega partnerja, za vse drugo pa bi ga lahko mogoče spet imela - prijatelja, sostanovalca, ljubećega fanta..sam tam bi se pa verjetno zalomilo, ker ni neke hude strasti bilo med nama, sploh proti koncu.
Glede tega ni primerjave s sedanjim :D

Mah, verjetno je bolj ta navezanost, tretjino svojega življenja sva bila par in v bistvu vse počela bolj ali manj skupaj, bil je nekako cel moj svet.. :(
lizzie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a lizzie »

jst sm zdj že ful boljš se mam super, UŽIVAM samsko življenje itd. So pa tisti trenutki ko spet razmišljaš itd. Sam te raj dam u predalčk, k ga nočm odpriat. sm že dala to skoz in ugotovila sm da z nama ni prihodnjosti, pač ni mu več do mene, in si vsak dan rečem da ga NE BOM vzela nazaj (ko sva nehala je rekel da naju vid u prih. spet enkrat skupaj - ku***) in mislm da bom ostala pri tem. zavedam se da lahko posznam dfrugega, fino se mam tud sama, kaj mi bo torej tip zard ekrga sm tako zelo trpela!! k se spomnm na prve tri dni k so ble res kritične.. ampak pol je nekak šlo naprej. in zdj sm velik korak naprej. ŽIVIM :) in sem SREČNA. sm tud kj slabe volje, to bi bila pa z njim ali brez.

ampak me še vedno boli k sm ga vidla k je z eno punco kolesaru mimo moje bajte pa ko se me na nek način izogiba.. ne hodi več na isto postai dol, čeprov ima tam parkiran svoj kolo itd. ne vem zadnč je blo tko. na busu je šu na drug konc pol pa še na drug postaj dol kljub kolesu. mislm da njegov ODNOS. ko da nism nikol nč bla in da sm zdj sam oše bivša - s tem mislim da tud kolegica ne. ja sj vem da je zakompliciran bit z bivšimi kolega, sam če živiva v isti vasi 500 m narazen, zgovarajva se sem in tja pol pa tak ''ignor''.

Hely3 lohk pribaš an zamudila ne boš nič z njim ali brez njega. samo ne vem no mislm da to ni tip če je reku da si predebela itd.
Nekatere napake so preprosto prevec zanimive, da bi jih naredili samo enkrat...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja vem ja...sej zdej ni nč sploh tk šanse, da bi bla spet z njim ane...bomo vidl kako se bova odzvala en na drugega ko se bova videla, ker sem zmenjena da grem enkrat v maju mesecu tja da grem z mojimi frendi ven in je velika možnost da ga srečam če ne še celo da bomo šli skupaj ven.

Vem, da ma full tečno babo pa tk.

Ja bi premislila fejst kako pa kaj...glede tega, da me ni sprejel tako kot sem...ampak jaz sedaj hujšam ampak ZARADI SEBE in ne zaradi drugih...in sem prov vesela ker mu uspeva.

Hm...nevem fejst bom morala premisliti o vsem tem...ampak šele takrat če se bo sloh pokazalo z njegove strani, da bi bla spet skupaj.

Pravijo, da če sva si usojena da sva lahko skupaj tudi čez 5 let ane.Ampak nč ne čakam...živim naprej čeprav se zelo velikokrat nanj spomnem.

Nevem kako bo jutri ko se pelem k mamici v prekmurje in bom šla mimo kraja kjer živi in nesmem gor v hribe pogledat kjer ma hiš pa še fant bo zraven in bom morala biti močna.Ker v zadnjo, ko sem se pelala sem šla tam mim z mamico, ko sva šli v prekmurje sem se začela kar jokat. Nisem mogla več zadrževati....

Jutr pa BOM močna MORAM biti.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Cojca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objava Napisal/-a Cojca »

To prebolevanje... ravnokar so minili 3je meseci odkar sva po 3eh letih narazen. Nevem, imam občutek, da sem ga prebolela, da si res ne želim bit več z njim, a kdaj ga tako pogrešam. Zdaj sva "prijatelja". Vem, da je to največja neumnost, da se občasno dobivava :lol: in slišiva vsak dan. Vsak bi rekel, da sem neumna. In bojim se, da imam tak občutek, da sem ga prebolela le zato, ker ga imam še vedno pod nadzorom, ker vem, da še ni nobene druge, ki bi ga prevzela in da sem še vedno jaz tista...ampak, ko bo kar naenkrat rekel oprosti, ne morem, drugo imam.... :cry:
Jezna sem nase, ker se vse stvari, ki jih počnem zavedam, da niso prav in da mi bojo prinesle le trpljenje, a se kljub temu vračam v njegov objem, močna, kot da mi je res vseeno da sva končala.
To leto mi res ni namenjeno, najprej midva nehava- pa komaj preteče mesec, me napade en pijan dec na busu, pred 14 dnevi mi je pa še brat umrl :( :cry: :(
In zdaj najbolj pogrešam ravno njega, da bi mi stal ob strani, ker tako boli...
Rada ga imam in vem, da tudi on mene, ker mi to pokaže. Mogoče le ni pravi čas za naju ali pa sva si res usojena le kot dobra prijatelja. Upam, da bom lahko ta čustva kmalu razvozlala.

Držim pesti za vse, da bomo kmalu dokončno prebolele in dobile tisto kar si zaslužimo!!! :)
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

cojca najprej moje sožalje glede brata.... :(

Vrjamem, da ga pogrešaš ampak jaz nemorm tega zastopt ker mi še ni nobeden umrl od najbližnjih. Ampak vem, da je lažje reči ampak sej bo bolje...čas bo prinesel svoje in odnesel s seboj bolečino in slabe trenutke.

Glede fanta pa samo, da neboš razočarana. Sej to je super da sta ostala prijatelja sam vseeno. Vem da potihoma nekaj pričakuješ.

Sej bo...mi smo s tabo tako da ostani na forumi med nami :wink: :bussi:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Cojca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objava Napisal/-a Cojca »

HVALA Helly!!!!

Saj vem, da pri vseh težkih trenutkih, ki se nam zgodijo v življenju, potrebujemo določen čas, da prebolimo. Pri vsaki izgubi ti tisti ostane v spominu :!: Če ti kdo umre ali pa če se razideš z nekom, ki si ga imel res rad.

Res potihoma še kaj pričakujem, da bo morda spet rekel, da si želi, da sva spet skupaj...Ampak bojim se, da je to le trenutno, ker me boli bratova izguba in so se mi čusta pomešala in je trenutno še vedno edini, od katerga dobim tist občutek varnosti in s katerim mi je v teh trenutkih najlažje.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

cojc a ap aon ve da ti je brat umrl in da si sedaj želiš biti ob njem oz. da bi ti sedaj stal ob težkih trenutkih ob strani?

Se on tega zaveda?
Če ne mu pa pač reci, če ga sedaj potrebuješ. Saj sta prijatelja.

Sej bo punca drži se...

Joj težka so ta življenjska in ljubezenska pota :bussi:
lizzie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a lizzie »

ohhhhhhhhhh jst bom te tipe nekam poslala!

dans mi bivši piše na msn če mi je žou da sva nehala pa da je njemu po en stran žou pol pa izvem da je po enmu tednu že z drugo začeu! faaaaak aja pa še druga stvar - z drugo je in se mu sanja o men..

o god! :o nočm ga več vidt tega bedaka sploh
Nekatere napake so preprosto prevec zanimive, da bi jih naredili samo enkrat...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

lizzie napisal/-a:... aja pa še druga stvar - z drugo je in se mu sanja o men..

Mah, to še men še vedno dogaja..pa vedno sanjam kej takga v stilu, da se neki trudiva bit nazaj skupaj :evil:
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

evo...tud jst ga NE bi vzela nazaj..ker si me ne zasluži :x ..sicer me je pa tko zelo prizadel,da si ne bi mogla kaj takega nardit..jokala sem zato kaj sem vse doživela z njim..vse je bilo z njim prvič..samo z njim in nobenim drugim in vse kar sva doživela je blo neki najlepšega in tega več ne bom doživela z njim, ki mi je to pokazal na tak lep način,da si lepšega ne bi želela..ZATo jokam..oz..sem jokala...
sovražim izjave drugih..˝joj, tjaša pa ne jokat zarad njega˝....mislm halo...ne jokam zarad njega..ampak zato kaj vse sva doživela..v skoraj treh letih se tega kar nabere :? :? ..

in tako danes se počutim enkratno..odločila sem se ,da NE BOM več jokala..to pa zato, ker bi potem on meu neko zmago nad mano...jaz pa bi doživela osebni poraz in ne ne bom...odločila sem se,da zmagam zase!!! res,da je minilo 5 dni...ampak meni se zdi,da sem se izušila..ne bom hodila okol kot en zombi, ne bom se zapustila, ne bom jokala, ne bom hodila ven iz kavfičev, kjer bo on, ne bom ga klicala, mu pisala...itd ..odpisala ga bom iz življenja, ker mi je strl srce in čez to ne morem it-zaradi sebe! :!:

punce mejmo se rade..ne se pustit,da boste zarad bivšega doživljale neke vrste osebnga poraza

LP tjaskaaa :!:
Zadnjič spremenil tjaskaaa, dne 26. Apr. 2006 18:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Free your mind...
Zaklenjeno