Zobozdravniki - priporočila
-
- Cosmopolitanka
Re: strah pred zobozdravnikom
zlomljena srčica napisal/-a:pred kratkim smo imeli sistematski pregled in jaz nisem šla k zobozdravniku, ker me je enostavno tako strah, da ne vem opisat.. niti ne boli, ko ti dela plombico..zobe si redno umivam in skrbim za vse to, kljub temu se znajde kak luknjica v zobu in bi jo bilo potrebno zaflikat... pa me je ful strah, ne vem zakaj. pa nimam slabih izkušenj z tem, pa vseeno.
kaj naj naredim,.. ne mi govorit, da naj zberem pogum, ker sem že poskušala pa ne upam, vedno si premislim zadnji hip... uh, sovražim zobozdravnike
Vsedi se v čakalnico, počakaj, vsedi se na stol, odpri usta in...
preprosto

- *MeTuŁjChy*
- Sramežljivka
- Kraj: Lj-okolica
nasvet N.1- hodite k zobozdravniku na vsake tri mesce, pa vam ne bo nič delal.. al pa samo preventivne, neboleče drobnarije... meni pomaga- še vedno brez plombe
je pa fajn, če je bitje, ki brska po ustih prijazno in nežno... in glavna motivacija za pogostejše obiske? LEP, dober zobozdravnik.. taki, za naslajat se

je pa fajn, če je bitje, ki brska po ustih prijazno in nežno... in glavna motivacija za pogostejše obiske? LEP, dober zobozdravnik.. taki, za naslajat se

Zobozdravniki - priporočila
Upam da še ni blo kakšne enake teme, čeprov se najde kr neki zadev na temo zob... je pa lahk ta tema zasatavljena podobno kot za ginekologe...
torej zadeva je taka, da se je moja zobozdravnica zelo prefrigano odločila, da se bo preselila in tako ne bo več imela koncesije, ampak bo sprejemala samo samoplačnike... in zdaj me zanima, če imate/poznate kakšnega kakšnega v redu zobarja s koncesijo v Lj ali okolici... bi bila zelo hvaležna za kakšne informacije

torej zadeva je taka, da se je moja zobozdravnica zelo prefrigano odločila, da se bo preselila in tako ne bo več imela koncesije, ampak bo sprejemala samo samoplačnike... in zdaj me zanima, če imate/poznate kakšnega kakšnega v redu zobarja s koncesijo v Lj ali okolici... bi bila zelo hvaležna za kakšne informacije

The secret of success is consistency of purpose.
jaz mam zobarja v hotelu Park (ja, tm k so dopoldanski počitki
), sam je za samoplačnike ... Je sicer dost kakovosten, ampak prokleto drag ...
+ dr. Srimac ... hotel Park ... (koncesija/samoplačniki)
Če te kontakt zanima, ti tut to napišm, sam se morm pozanimat
Drgač pa super tema
... pa držte se tega, da se pišejo dohtarji pa kontakti in ne samo nabijanje
....

+ dr. Srimac ... hotel Park ... (koncesija/samoplačniki)
Če te kontakt zanima, ti tut to napišm, sam se morm pozanimat

Drgač pa super tema