Js bi najprej vse, ki jih ne maram, poslala nekam v ...... Potem bi še komu zastavla kako vprašanje, ki ga sicer v resnici nikoli neb!!!
Po vsem tem, pa bi si s svojim fantom privoščila cel dan in noč vročega sexa in izpopolnitev najbolj norih in sexi fantazij, kar jih skupaj premoreva.
heh..jz sm se usrala že k sm vidla biušga sošolca (v oš-7.,8.klas), k je drugim sošolcm kazu pištolo, k jo je prnesu nevemzakaj u sql ... Pa taka dost konkretna je zgledala kukr mi jo je uspel vidt u unih 2h sekundah.. Sam pičila sm dumov;) ...
Nič nevarnega, ker dvomim, da bi tak pubec mel kak večjega
Kaj pa kaki čudaki po sveti, ko se grejo rusko ruleto. To se gre tak, da daš not en metek in zavrtiš boben nato stisneš na petelina pa upaš, da pri tebi ne poči
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Mark napisal/-a:Verjetno je mel ono na rdeče metke :lol:
Nič nevarnega, ker dvomim, da bi tak pubec mel kak večjega :eek:
Kaj pa kaki čudaki po sveti, ko se grejo rusko ruleto. To se gre tak, da daš not en metek in zavrtiš boben nato stisneš na petelina pa upaš, da pri tebi ne poči :roll:
Ej, pumojm je bla prava (wem kake so une na rdeče kroglce-k jih je brt meu)... k tle pr ns je vse možn ... (1 mesc nazaj so se pr sosedih strelal)pa drgač ni biu tak mulc k se sliš! ..sej čist možn d ni bla prava, sam pumojm...
Mark napisal/-a: Kaj pa kaki čudaki po sveti, ko se grejo rusko ruleto. To se gre tak, da daš not en metek in zavrtiš boben nato stisneš na petelina pa upaš, da pri tebi ne poči
A si že slišal za tiste budale (misl da je blo na Dicoveryju al pa ne nekje pisal, no ...), k so se šli rusko ruleto - sam so cepci uporabil avtomatsko pištolo ...
Vse kar delam že sedaj. Zakaj bi se pa morala skrivati in gledati na to kaj drugi pravijo a? Nima smisla sem to kar sem če sem jim všeč uredu če ne pa tud prov.