Izpit za avto
dejstvo je to da je najvec nesrec zaradi mladih voznikov.po eni strani je to dobra plat tega zakona po drugi ne. ni mi jasno zakaj s 16,5 zacnes in koncas ubistvu pri 21 letih..cudno in smesno.
eni res niso sposobni it za volan pri 17,18, sama sebe nism vidla v teh luci zato nisem sla delat do svojga 20ga leta in mi ni zou.
je pa res da se bol varno pocutis ko je nekdo zraven tebe..vsaj js sm se ko sem se se ucila je bil nekdo zraven mene in mi pomagou pa ne mislm to na instruktorja ampk na starse.
eni res niso sposobni it za volan pri 17,18, sama sebe nism vidla v teh luci zato nisem sla delat do svojga 20ga leta in mi ni zou.
je pa res da se bol varno pocutis ko je nekdo zraven tebe..vsaj js sm se ko sem se se ucila je bil nekdo zraven mene in mi pomagou pa ne mislm to na instruktorja ampk na starse.
ursyxy napisal/-a:Čist bedn zakon, kako loh pustijo 16 letniku za volan z 20 urami vožnje in zdej misljo, da če so pa starši zravn, bojo mel pa kr dost izkušnj in ne bojo povzročl nesreče .... res si ne predstavjam sebe na cest z 20 urami!!!!
Bi lahko bilo še slabše jaz sem imel 18 uro že izpitno pa je bilo vse vredu. Pa nisem imel nobenih težav z vožnjo. Glavno je koliko odgovornosti čutiš v avtu do sebe in do osalih udeležencev.
Kdo bo pa plačeval kazni ko bodo 17 -21 letniki sami v avto. kolikor vem se to ne bo glih izšlo. Upošteval pa noben tud ne bo glih kolikor poznam to. So nekateri že s 16 doma ukradli avto pa se okrog vozil, sedaj bo pa še slabše. No ja upanje vedno obstaja.

ja ne, sj se strinjam da veliko bolj previdno voziš če so zraven starši.
ampak da ne boš smel iti sam niti do neke trgovine, ki je kolikor toliko blizu to je pa že to mač! ne vem no, tako je pač moje mnenje! pa kao bodo morali tudi tisti, ki bodo s tabo, naredit nek izpit!
ampak da ne boš smel iti sam niti do neke trgovine, ki je kolikor toliko blizu to je pa že to mač! ne vem no, tako je pač moje mnenje! pa kao bodo morali tudi tisti, ki bodo s tabo, naredit nek izpit!

težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
To je tud čist od inštruktorja odvisn, jst vem da sm jih rabla 40, sej mi je reku da kadarkol bom pripravljena it na glavno, da nej povem, drugač mi bo pa on reku ... in pol mi je on reku (sama sm itak mislna da še ful slabo furam) in 40. ura je bla glavna vožnja in sm u taprve nardila, super inštruktorja sm mela.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
no jaz jo bom tk mela zaj en x...sam wes ko te uci en star moski.ki daje vtis vse wem,najbol sm pametn,moski za volanom...ta stil pač ne...ne wem pač.drugce mi nikol ni problem rect ne,sam pač....Verjetno bi rekla,ce bi se slo za moj dnar,sam kr zaj se pač gre za maminega pa lih ni neke panike ce poloznico prnesem...drugace ce bi pa mogla dat vsak dan 4k za eno uro bi se pa definitivno bunla.zaj jemlem to pač kot vajo pred izpitno:) ker jz profi bom tk v prvo naredla
hihi...skromnost je lepa cednost ja