*Aaaaaa, js isto ne morm slišat une spakedrane lublanske govorice (na busu in podobno), k je šla že čiiiis predalč. Pa še totalno grdo je za slišat.
*Že odkar pomnem mam blazne probleme s smrčanjem (seveda ne mojim) in sm leta in leta spala s pouštrom na glau, pol z vokmen u ušesih... zdj sm se sicr mal odvadla (že douk ni blo nobenga smrčača u bližin), ampak boh ne dej da kej slišm in nism predhodno prpraulena (beri-nimam mp3ja sabo)
*Ne prenesm pluvanja (sploh pr ženskah), smrkanja, kašlanja, cmokanja, pokanja kosti (na rokah), neprestanga brcanja (npr u mizo), glasnga žvečenja, zehanja da loh use plombe preštejš,...
*Pol pa seveda še ush tistih standardnih stvari... k ti nekdo laže u faco, govori bedarije, te opraula za hrbtom, zbuja lažno upanje, folk k se ne zna (noče, ne more) zjasnt kaj si želi, osebke brez hrbtenice k se obračajo po vetru,...
*Aja, pa opažam, da me zmer bl mot na pou pismen folk. Tle ni mišlen pisanje "po domače" (tko kt recmo tle na forumu), ampak folk k besed ne zna uporablat u tapraumu kontekstu, k piše skupi (narazn) besede, k se pač nikakor ne pišejo tko, ne zna uporablat vejc, spušča usako drugo črko, skratka mu je slovnica (in slovenščina nasploh) čist španska vas... In si na konc še drzne te napizdit, k ga dobronamerno opomneš, da njegovih hieroglifou ne razumeš.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...