nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

nevem no men se zdi da si za sex pod 15 letim premlad pa neglede na dozorelost...ker pri tako nizki starosti, sploh če govorimo 11,12 let žal res nikakor ne morš bit dozorel....kar se tiče pa tega da več vejo-več vejo ker slišjo ukol...jst tud več vem ko slišm pa potem povem a ne..

pehta :respekt:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Hja, js sm bla dost pozna... pr dvejsetih... :oops: Sam se mi nikol (pred tem) ni zdel, da bi karkol zamujala in noben tip do takt se mi ni zdeu dost dobr, da bi biu moj prvi... Spomnem se kok smo se s frendicam zmer režale, k sm js začela s kšnim zgražanjem, da js pa že ne bom :D Bedno mi je blo edin, k mi ful tipou ni verjel, da sm še devica... ja, bu-hu! Ampak js sm bla po nosna do konca. :P In moj prvi je naredu use tko lepo kt je treba, da sm vedla, da sm nardila prou, k sm počakala.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

Aloha TOCN isto sm js hotla napisat zdele...pa mi ni treba :D :wink:
Zivljenje je piskotek!
anita9
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anita9 »

pr 18...mi ni blo nkol žal...pa tut dovol dolg sm počakala... in s tistim s kerim sm bla...wauuuuuu...;);) hot ;) je blo kr sanjsko
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

ja men se tud zdi bolš počakat na enga k se ti res zrdi taprav, ne pa neki iz radovnesti, za kar ti bo loh pol celo življenje žal. sj usak drugače pripisuje velikost pomena temu, ampak usen prvič je le prvič. sicer pa vsakmu svoje, jz zase že vem, da niti slučajno ne bom kar z enim. že žvaljenje se mi zdi neki preveč osebnega da bi to počela kar s komerkoli.
primorkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Re: nedolžnost?

Neprebrana objava Napisal/-a primorkica »

tadejci napisal/-a:kdaj ste jo izgubile? pri katerih letih?

ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale?

ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost? :)

Aloha

Hja, js sm bla dost pozna... pr dvejsetih... Embarassed Sam se mi nikol (pred tem) ni zdel, da bi karkol zamujala in noben tip do takt se mi ni zdeu dost dobr, da bi biu moj prvi... Spomnem se kok smo se s frendicam zmer režale, k sm js začela s kšnim zgražanjem, da js pa že ne bom biggrin Bedno mi je blo edin, k mi ful tipou ni verjel, da sm še devica... ja, bu-hu! Ampak js sm bla po nosna do konca. tongue In moj prvi je naredu use tko lepo kt je treba, da sm vedla, da sm nardila prou, k sm počakala.

Enako. :)
Izgubila sem pr 19 letih in mi ni žal, da sem dolgo čakala. Ne bi spremenila dogodek.
Ne, nisem več s tistim partnerjem.
Uporabniški avatar
***TaDeKa***
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ***TaDeKa*** »

nedoložnost....khm.... to je tut zame zlo občutliva tema. ubistvu mi ni nikol ne vem kok pomenil s kom se bom dala prvič dol...ampak nisem pa se še dala....
torei mi neki pomen....ful čudn tole...
no hočm povedat da z zdejšnim tipom je men tut ful grozn ker se je on že dau dol jst pa tm holly virgin :lol: no ni mi smešn ker sm se učer jokala ker sploh ne wem...kai nei nrdim :roll: reku mi je do kam sm prpavlena jit...
rd me ma.....to vem!! pa rekla sm mu tut d mam filing d je učasih sam u tem fora....pa je reku d če bi bla nebi biu skos z mano.
pa še neki me zanima... men je en kolega reku d k tipi začnejo sexat jim je to tok božansko da bi skos....
a njim sex več pomen v zvezi kt nam??
tnx za odg.
tadejka**
smile like u mean it!!
skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje
Kraj: Primorska :)

Neprebrana objava Napisal/-a skatebaby »

pr 17ih.. s takratnim tipom.. mal sm se napila da me ni tok bolel.. ampak blo je pa ful uredu.. čeprov je bil tut folk okol naju (sam niso mel luči:P) pa tut slikal so naju, ampak se na slikah ne vid najnih obrazov (na srečo) :) tko da.. nebi nč spremenila
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

skatebaby napisal/-a:pr 17ih.. s takratnim tipom.. mal sm se napila da me ni tok bolel.. ampak blo je pa ful uredu.. čeprov je bil tut folk okol naju (sam niso mel luči:P) pa tut slikal so naju, ampak se na slikah ne vid najnih obrazov (na srečo) :) tko da.. nebi nč spremenila

No sej sto ljudi, sto čudi ...
Jst ne bi mogla zguvit nedolžnosti na tak način. Da bi se mogla napit, sam zato da me ne bi bolel? Pa da bi bil folk okol, pa me še slikal zraven, o joj ... To ni zame. :?
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
sweet_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a sweet_girl »

***TaDeKa*** napisal/-a:nedoložnost....khm.... to je tut zame zlo občutliva tema. ubistvu mi ni nikol ne vem kok pomenil s kom se bom dala prvič dol...ampak nisem pa se še dala....
torei mi neki pomen....ful čudn tole...
no hočm povedat da z zdejšnim tipom je men tut ful grozn ker se je on že dau dol jst pa tm holly virgin :lol: no ni mi smešn ker sm se učer jokala ker sploh ne wem...kai nei nrdim :roll: reku mi je do kam sm prpavlena jit...
rd me ma.....to vem!! pa rekla sm mu tut d mam filing d je učasih sam u tem fora....pa je reku d če bi bla nebi biu skos z mano.
pa še neki me zanima... men je en kolega reku d k tipi začnejo sexat jim je to tok božansko da bi skos....
tnx za odg.
tadejka**

jooj tedejka to je pa res ful bed... lej doben ti ne more povedat kaj naredit..odločitev je tvoja..in ko boš pripravljena boš vedla... lahk ti pa dam primer da boš vedla da ni vse tak črnogledo... moj mlajši brat je v podobni situaciji (upam da ne bere tega) njegova punca bi rada on pa enostavno ne ve zakaj ampak nekak mu še ni (star je 17).. sam to je od tipa do tipa različno...sam če te ma res rad pol mu je vrjetno do tebe več ko pa do sexa... tak je bla vsaj do zaj pri meni...
upam da sm ti lahk kaj pomagala...

p.s. jz sm zgubla nedolžnost pri 17, s fantom s katerim sm bla pol še 3 leta skup...ne ni mi žau.. blo je prvič za oba in je blo zanimivo odkrivat nove stvari...
Ne pozabi, da se zemlja veseli dotika tvojih nog in da veter hrepeni, da bi se igral s tvojimi lasmi. Kahlil Gibran
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

no ni mi smešn ker sm se učer jokala ker sploh ne wem...kai nei nrdim reku mi je do kam sm prpavlena jit...

ti kar počakej do takrat ko boš res pripravljena...in če te ma rad tko kot pravš, bo počaku :!: no ne mislm zdej lih do poroke :D razlož mu pač da ti je mal bed in da prosš strpnost in naj ne sili vate (v primeru če bo).pol boš pa sama vidla k s ebo kr zgodil.......

men je en kolega reku d k tipi začnejo sexat jim je to tok božansko da bi skos....

božansko jim je itaq, sej bo teb tud :wink: sex (al pa orgazem) pa tipom pač enostavno skos sede....oni so obsedenci :D no sej smo ene babe tud :)
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

No tako kot je že purple napisala, itak jim je fajn sexat...če sem prav razumela kar si napisala, strah te je da ko mu boš enkrat dala bo hotel skos sexat...

Ja ko si z nekom v vezi in imata spolne odnose, je normalno da sexata... zdaj kolikokrat, pa je čist odvisno... ali od tebe oz njega, od okoliščin in tako.
Sej boš sama vidla, mogoče pa boš potem ti tista, ki bi hotela skos sexat, odvisno kako ti bo, ko boš probala enkrat...
Vprašala bi te, kako dolgo pa sta že skupaj? Recimo, če še nista dolgo razmisli o tem, če mu res zaupaš in da ne čaka le da te podre...Drugač pa, glede tega, kdaj sexat, ko boš začutila potrebo, da je pravi čas in si na to pripravljena, nikakor pa ne pod prisilo oz. zaradi fantovega pritiska, če te ljubi pomeni da te bo čakal ni važno kako dolgo, ker mu je fajn s teboj bit že zaradi druženja, ne pa sam da bi sexala...

No tisto kar je rekel tvoj kolega, je mal smešno povedano in smešn način razmišljanja... par ima spolne odnose, ker si veliko pomenita in je eden od načinov izkazovanja ljubezni drug drugemu, oba čutita potrebo da se stisneta in združita v eno, po končanem dejanju sta oba vesela in zaljubljena, to je tok lepo, sploh na začetku je en tak poseben občutek... :knuddel:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

severa res si tko povedala k medicinska sestra na sistematskem v sedmem razredu :D
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

:tach:
Ja hvala purple, drugač pa, težko je to nekomu razložit, da bo razumel, ne?
Ko sam daš to skozi šele razumeš, kar ti je nekdo govoril... pa se lahko trudiš ne vem kako in si predstavljaš vse to ampak ko si sam prideš gor, se šele lahko pogovarjaš naprej...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

res je.sej si lepo povedala, res tko da morjo vsi razumet :) ampak uprašanje se mi je zdelo pa bedasto...
Odgovori