pehta

tadejci napisal/-a:kdaj ste jo izgubile? pri katerih letih?
ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale?
ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost?
skatebaby napisal/-a:pr 17ih.. s takratnim tipom.. mal sm se napila da me ni tok bolel.. ampak blo je pa ful uredu.. čeprov je bil tut folk okol naju (sam niso mel luči:P) pa tut slikal so naju, ampak se na slikah ne vid najnih obrazov (na srečo)tko da.. nebi nč spremenila
***TaDeKa*** napisal/-a:nedoložnost....khm.... to je tut zame zlo občutliva tema. ubistvu mi ni nikol ne vem kok pomenil s kom se bom dala prvič dol...ampak nisem pa se še dala....
torei mi neki pomen....ful čudn tole...
no hočm povedat da z zdejšnim tipom je men tut ful grozn ker se je on že dau dol jst pa tm holly virginno ni mi smešn ker sm se učer jokala ker sploh ne wem...kai nei nrdim
reku mi je do kam sm prpavlena jit...
rd me ma.....to vem!! pa rekla sm mu tut d mam filing d je učasih sam u tem fora....pa je reku d če bi bla nebi biu skos z mano.
pa še neki me zanima... men je en kolega reku d k tipi začnejo sexat jim je to tok božansko da bi skos....
a njim sex več pomen v zvezi kt nam??
tnx za odg.
tadejka**
no ni mi smešn ker sm se učer jokala ker sploh ne wem...kai nei nrdim reku mi je do kam sm prpavlena jit...
rd me ma.....to vem!! pa rekla sm mu tut d mam filing d je učasih sam u tem fora....pa je reku d če bi bla nebi biu skos z mano.
men je en kolega reku d k tipi začnejo sexat jim je to tok božansko da bi skos....
a njim sex več pomen v zvezi kt nam??