mam jz...celotno snov...pa naša profesorca nam dobesedno narekuje...je pa dejansko povzetek knjige, najpomembnejše stvari...če pr njej znaš zvezek, znaš vse...pr njej je povprečje 4,5 na maturi...je pa res da jz nism bla pridna tko da mam tud jz skopirane zapiske...
Naughty grl napisal/-a:Gemini, to zato, ker je biu Raskolnikov bolj za gledat, kokr za poslušat Jurij tud ni biu slab Men je blo fajn
O ja... Razkolnikou ma take učke...da joj... Men je bila predstava full zanimiva... Prou neveš kam bi pogledau Sicer ni lih tko kt, da bi knjigo prebral...sam je full zanimivo...še posebj, če jo primerjam s predstavo o Sokratu
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
FemmeFatal napisal/-a:se strinjam. Tud ce bi kaj zanimivega govoru, verjetno ne bi opazila. Jurija bi pa malce poredila in bi se ga tud dalo koristno uporabt.
gemini napisal/-a:^^jurij bi biu tud za ponucat ja
*ange|* napisal/-a:O ja... Razkolnikou ma take učke...da joj... Men je bila predstava full zanimiva... Prou neveš kam bi pogledau
Ahhh and I thought I was the only one ...
frnikula, na zs mi pošl mail, jz mam zapiske čez celotno Slo., lahko pošlem
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Jst grem delat psiho, sam nimam tko nobenih pol od prejšnih let.
Mene pa zanima kako je treba označist tabelo pri seminarski. Ali napišeš ( tabela 1: blabla) nad ali pod tabelo?
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Jaz grem tud delat priho, ampak mam od prejsnjih matur samo tisto, ki se dobi na RIC-u.
Smejkica, mislim, da je oblikovanje cisto tvoja odlocitev. Nam so predpisali samo citiranje in naslovnico. Ostalo pa naj bi bilo pac pregledno in dovolj jasno oznaceno.
Ewchk napisal/-a:Smejkica: Kokr js vem se ponavad spodi napiše. Vsaj men je tko lepš
Ja sej je čist odvisno, sicer sem v literaturi za navodila izdelave zasledila da se piše nad tabelo. Profesorca nam je pa potem rekla, da je odvisno kaj prikazujejo podatki, tko da nekak po logičnem smislu določiš, če je nad oz. pod tabelo.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Ima morda kdo odgovore ali rešitve za 2. polo pri zgodovini (poskusna matura)? Za temo Turški vpadi, kmečki upori in reformacija na slovenskem. Za posredovane informacije bi bila zelo hvaležna ...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
je res, da če 4 od 5 predmetov na maturi nardiš, pa če ti npr. pri matematiki zmanjka do 20% do pozitivne ocene, da si kr naredu?
men je to mal sumljivo, zato morm prašat