Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objava Napisal/-a Tr|n|ty »

hm ... kdaj sem ga kupla ... mesec al dva nazaj ... pa ga je se pol noter se mi zdi. Odvisno, kolk mas las, ce mas dolge, ga porabis hitreje, ce kratke, kasneje. Jst mam eno sredno dolzino. Ma ful se splaca, men ni skoda dat vec denarja, za stvar, ki mi zaščiti laske in naredi res lepe. Pojedla bi jih, tolk dišijo. :wink:
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

joj, kok si mi zdaj nardila lušte :P
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica

laufi v müllerja :D verjem, da te ne hecam. :wink:
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

i am in ljutomer...that s far away from müller :cry: ..
bom že komu rekla, da mi kupi! :lol:
:D čim hitreje, boljše...jaj... :P
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

joj jst sem si pa kupla tist, ko je isto kao za zaščito za ravnanje got2b, od Schwarzkopfa in je totaln :evil: . tak sem mela oboje v rokah, tega, pa unga od Loreala, in se izbrala tega. pa če si pošpricam si komi lase polikam, ker jih totalno zalima. mislim kot da je lak za lase, in ni šans da si jih počešem.
ME to YOU
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ME to YOU »

mily napisal/-a:pa če si pošpricam si komi lase polikam, ker jih totalno zalima. mislim kot da je lak za lase, in ni šans da si jih počešem.

no podobno se men zgodi, če dam gor od Tigi Caltwalk :roll:
Boys are my favourite thing to study!
galathea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a galathea »

hej. js mam tudi hot glatt in je superca. najprej ga dam na mokre lase, ampak čist mal, potem mal posušim, pa spet dam mal gor, pol pa zlikam. mam tko ene 5-7 cm dolge laske-puščam dolge in brez likalnika bi se mi že utrgalo (neukrotljivooooo!!!!)
:cry:
Zivljenje je lepo...
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objava Napisal/-a *Elle* »

sm en vprašanje kok pa kj stane tale Hot Glatt? :wink:
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

mislim da je okol 1000. nisem ziher, sam spomnem se da ko sem kupovala, je blo tist ta drugo, kar mam jst dražje, in sem mislala zihr je bolš. pa ni :( , tko da res raj to kup.
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objava Napisal/-a *Elle* »

:wink: pa a prov piše da ščiti pred likanjem al kj tazga...da ne bom napačnga kupla... :D
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ja piše, sej jst sem pol ure stala najprej v štrcuni pa iskala, pa sem pol kr prodajalko vprašala kje majo to. kr pač nisem iz ljubljane in sem bla prvič v müllerju.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

sam punce kukr jst vem likalnik najbolj takrat unič lase če je še kšna žavba gor.no vsaj tko so nas v šoli učil....

OT:*elle* kdo je ta k maš napisan r.i.p. in je letos umru???:OT
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

*Elle* napisal/-a::wink: pa a prov piše da ščiti pred likanjem al kj tazga...da ne bom napačnga kupla... :D

jaz ti najbolj priporočam, da greš v kak frizerski salon...in tam vprašaš za nasvet...jaz uporabljam od loreal professionel..liss control...pride tam okoli 3.000...lasje pa se dajo full likat...in česat...in so res lepi....

držijo pa te produkte saloni ala marko matjaž...mič styling..in podobni....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
4_maya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a 4_maya »

ok tale hot glatt ima tud jst pa ne vem ce je res tako dobr - ok reklama je eno, pol doma pa drugo, samo men se ne zdi da je neki ful dobrega.

Mogoce je pa napaka ko si pac zadevo gor dam, lase posusim s fenom, potem pa si jih sele naslednji dan zjutrej zlikam? vem da mi je nekoc frizerka rekla da to ni dobro in da je treba lase najprej s feno fulll raztegnit (da ne omenim posusit) da se potem lepo zlikajo in da se ne cufajo. kok je kaj na tem resnice?

drgac me pa zanima ce katera pozna kaksen hud proizvod ki bi te zlikane lase k sebi spravu - jst uporabjam od Tigi-ja Chocholate Head (k res lepo po čokoladi disi - ko imam to gor mi kuza zmeri hoce bisaco z glave ukrast :) ), in si to pustim zavito v brisaci ene 20 min, lasje so potem res mehki pa ful se svetijo samo mam filig da to drzi samo do naslednjega pranja las. Ma kera izkusnje da ti kaksen proizvod res hudo obnovi lase in zasciti, ker jst tok enga kesa dam za lasne proizvode pa se mi zdi da ni fore.... aja samo pohvalila pa bi od Wella Lifetex nuti care ki obnovi poskodovane lase - samo to je bolj za lasne konice - je kot oljcek samo je dobra stran da ne obtezi las in se hitro vpije pa kar dolgo drzi...

Drgac pa uporabjam likalnik ki ima steklene plosce in lahko recem da sem po skoraj letu uporabe zelo zadovoljna z njim, samo te ploce se res tezko spucajo :?
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica

jst pa mam hot glatt in mi je ful dober. Pa glede na to, da je namenjen zasciti las pred vrocino (likanje in suseje), dvomim, da bi lasem skodil :nixweiss: kokrkoli, mojim definitivno ne, ker se jih po susenju potem da res lepo zlikati, takoj se zravnajo, mehki so, svetijo se in disijo tako, da dol pades. :wink: bom kar vztrajala na tem ...
Odgovori