Ali me vara?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Nesigurna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenska

Neprebrana objava Napisal/-a Nesigurna »

Mahagonij napisal/-a:
aisha3012 napisal/-a:porkafiks, jaz še tega ne vem, kako se te loge preveri, ne da bi še njegove znala brat (nja, saj ga niti ne uporablja več...)!!!

razsvetlite me!!!!
Same spijunke :? . Ma rtf shrani na poljubno mesto, al pa ce je nor ima nastavljeno da mu avtomatsko shranjuje vse pogovore v nek folder. Tko da smo preisci disk za *.rtf datoteke.

hm dj mi neki powej. recmo d si nekdo naštima d mu to history od msn-ja nekam drugm shranjuje...al najdeš tako d daš pod search .rtf??? al so logi ta format??? tnx***
Don't dream your life, but live your dreams.
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

Mogl bi najdt, daš rtf, pa ne pozabi dat kljukco pod hidden and system files. Sicer pa, saj vidiš, al maš vkljopljeno al ne.

ot: kaj pa počnete, da morte loge brisat? Jej jej :oops:
Uporabniški avatar
Playgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Playgirl »

Varanje...groza. Jst ga obsojam. :x

Ampak...se vam je kdaj zgodilo, da se spoznale nekoga, k vas je čist zmešal, ki vam je zelo podoben, zelo blizu, ko ste se zaštekali z njim v trenutku...kako ste se takrat ohladile...da niste naredile koraka naprej?
skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje
Kraj: Primorska :)

Neprebrana objava Napisal/-a skatebaby »

to se mi ni zgodil ampak pač pomisleš če se res splača zarad enga k ga pozanš nevem, par dni pa mislš da sta si usojena, če se splača zajebat vajno zvezo pa izdat tipa.. pa pomislna bi najprej na to kak bi se jz počutila če bi mi tip to naredu
Uporabniški avatar
Playgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Playgirl »

Ja...kaj pa če tako osebo dobiš za sodelovca in si nekako primoran preživeti z njim kar nekaj časa, dokler projekt ni zaključen. :)
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

To misliš sedaj, dvomim, da bi v taki situaciji bila sposobna takega treznega razmišljanja.. :?
za skatebaby je bilo tole..
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

Mimi_M napisal/-a:To misliš sedaj, dvomim, da bi v taki situaciji bila sposobna takega treznega razmišljanja.. :?

se strinjam, glede na to, da si v eni prjšnji temi razlagala kako si varala bivše tipe?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

jaz??

Če mi že tako slediš, bi lahko vedela, da bivši tip pri meni je bil samo eden..
skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje

mah js vem da sm bla totalna bitch in da sm se zdej čist spremenila
skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje

Playgirl napisal/-a:Ja...kaj pa če tako osebo dobiš za sodelovca in si nekako primoran preživeti z njim kar nekaj časa, dokler projekt ni zaključen. :)

ja zmer mej pred očmi sam svojga tipa pa to če se splača da mu to nardiš! probi čimbl hladn odnos met do njega.. pa sama sebi dokaž da si dist zrela za resno zvezo (ki je BREZ varanja)
skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje

Playgirl napisal/-a:Ja...kaj pa če tako osebo dobiš za sodelovca in si nekako primoran preživeti z njim kar nekaj časa, dokler projekt ni zaključen. :)

ja zmer mej pred očmi sam svojga tipa pa to če se splača da mu to nardiš! probi čimbl hladn odnos met do njega.. pa sama sebi dokaž da si dist zrela za resno zvezo (ki je BREZ varanja)
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Ja točno tako kot je napisala Skatebaby... je težko ampak ko se spomniš kakšnega cukerčka imaš doma, ni več tako težko.

Veš kaj skate, vsaka je bila po moje mal bitch ampak če se naučiš na napakah in si jih priznaš, tudi to nekaj šteje... pa glede na to kolk si stara ala ti vera za tvoje razmišljanje :gut:
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a rebel* »

js sm pa prevarala dva tipa bivša... u bistvu mi do obeh ni blo kj dost, pa nism znala načina da ju pustim in sm šla varat...pametno jl? :roll: katastrofa...sam sm bla stara 14 al 15 :roll: to se miu kao pol odpusti a? :oops: skratka... kj takega mi na pamet ne pade ponavlat...ni to to...mogoč zato kr sm zdj s pravim :D
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

rinca napisal/-a:
Mimi_M napisal/-a:To misliš sedaj, dvomim, da bi v taki situaciji bila sposobna takega treznega razmišljanja.. :?

se strinjam, glede na to, da si v eni prjšnji temi razlagala kako si varala bivše tipe?

brca v temo :D
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Rebel, ja valda se oprosi, vsi grešimo tako ali drugače :nixweiss: pa kaj nej, važno je, da se spremenimo in delamo kot je treba...
Bila si pač mlada, pa nisi vedela kako bi bilo najlažje in da ne rabiš govorit neke razloge, kao sej si vredu, najdel boš boljšo pa tak...

Mimi, ja to si ji pa dobro odbrusila :biggthumpup: ... pa sej ne moreš verjet no, da bi nekateri kr nekaj pikali, pa to tako na lep način kao btw, navszadnje, pa naredijo norca sami iz sebe :juggle:
Odgovori