C.Z. napisal/-a:ni čudno da so jim srbi vukovar zrušli ko so tak prepotentni
Lej tu je tema o dalmatincih pa slovenkah...tak da če misliš it v kake vojne razprave pol raje poišči kaki drugi forum...
pehta napisal/-a:bla bla bla

...tak da lahko rečem samo najlepše o tem
 ...tak da lahko rečem samo najlepše o tem  ...ampak vsakemu se lahko kaj zameri...malo še politika pripomore...pa že mate slabo mnenje o njih...
 ...ampak vsakemu se lahko kaj zameri...malo še politika pripomore...pa že mate slabo mnenje o njih... 

inchy84 napisal/-a:Jst hodm že od malih nog v Dalmacijo in morm rečt, da do sedaj nisem imela nobenih negativnih izkušenj z dalmatinci. Sm tut par domočinu spoznala in zdej zavsak k pridem dol kako rečemo pa gremo kej spit, nikol pa ni nobeden nakazu d ma tako mnejne o slovenkah
po moje odvisn s kakem folkam se dol družiš, kr jst tu ne vem od kej majo tako predstavo o nas

thebest napisal/-a:Mea napisal/-a:Tale tema se je pa razvila v same predsodke in stereotipe. Ne bodte no tolk omejeni. Vsak človek je unikat, ne glede na to iz katere države prihaja.
se strinjam..popolnoma

zdej se pa slišva skor vsak teden....tip dela na pagu v enem hotelu kot natakar,velikrat pride mene pogledat v slovenijo al pa jst njega....model se je zame še slovensko nauču govort
 zdej se pa slišva skor vsak teden....tip dela na pagu v enem hotelu kot natakar,velikrat pride mene pogledat v slovenijo al pa jst njega....model se je zame še slovensko nauču govort  model mi vse zaupa če je kaj narobe kot en full dobr frend ki ga že dolg poznam pa jst njemu tut lahko zaupam
 model mi vse zaupa če je kaj narobe kot en full dobr frend ki ga že dolg poznam pa jst njemu tut lahko zaupam