Likalniki za lase
BuCHa napisal/-a:nevem zakaj take velke oči? s čim boš pa odstranla zakurjen olje al pa lak za lase k se ti prime gor? zakaj se pa uporablja alkohol? tut drugac kot samo za pitje...![]()
btw, nasvet sem dobila od frizerja...
joj..jaz sem res prvič slišala, da se uporablja alkohol!
na mojih ploščicah še nikoli nisem videla kakšnih težje odstranljivih plasti. no, jaz še nisem videla na mojem likalniku zasmojenih laskov ali pa zakurjenega olja!

no, kaj se misla vprašati. na nemškem programu je neka reklama, ki je not beyonce. pa predstavlja te izdelek HOT GLATT ali neki tazga za zaščito las pred likanjem. pa se mi zdi full dobra zadevca. mogoče veste, če se to dobi v sloveniji??ima že katera kakšne izkušnje?
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Tale Hot glatt je zelo pohvaljen na nekaterih drugih forumih.
Še včeraj sem ga videla v Müllerju, stane pa okrog jurja.
Imajo pa tudi v Dmju podobno zadevo, le da je za dobro polovico cenejša, gre za Balea Locken Killer, je prav znamka DM, stane pa 400 sit.
Uporabljal naj bi se za glajenje las in preden uporabimo fen ali likalnik.
Jst sm si to kupla, samo jaz si ne likam las,
imela bom pa za to, da bom malo lažje ukrotila svoj frufru na valovitih-skodranih laseh. Notr ga je pa 150ml.
Imajo pa tudi v Dmju podobno zadevo, le da je za dobro polovico cenejša, gre za Balea Locken Killer, je prav znamka DM, stane pa 400 sit.
imela bom pa za to, da bom malo lažje ukrotila svoj frufru na valovitih-skodranih laseh. Notr ga je pa 150ml.
Mimi_M napisal/-a:Tale Hot glatt je zelo pohvaljen na nekaterih drugih forumih.
jst mam tud hot glatt in morm rect, da je res ful fajn. Laski so mehki, lepo disijo, pa tud likajo se precej precej lazje. I like it a lot.