Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Pomeni pa to, da si z njim lahko lase ravnaš (sleek) ali pa kodraš (curl)
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

LyLa napisal/-a:
skinny napisal/-a:aja, točno čist sem pozabla:
sleek and curl se mu reče pa še poleg dobiš dvd z nasveti kako do lepših kodrov itd. :) full fajn!

tega sm jst dans gledala lih u bigbangu... praviš se splača pol?
pa dejansko funkcionira oboje (ravnanje in kodranje?)
ma pa 3 leta garancije.. kar se mi zdi kr dober +

ja, jaz sem ZELO zadovoljna. lasje ti res zlahko spolzijo skozi ploščice, ker so zelo gladke. kodrati pa pač moraš vedeti :) .saj je še DVD priložen in tam ti vse razlaga kako narditi kodre, zravnati lase itd.
:)
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Spelina »

kako si lahk po likanju z istim likalnikom nardim mal valovite laske...tko kt ma npr pevka v pussycat dolls
Ancha18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Velenje

Neprebrana objava Napisal/-a Ancha18 »

spelina,js bi tud rada to vedla :)
skinny
Kofetarica
Kofetarica

joj, težklo bi razložila... moraš nekje videt. no, v glavnem nekako tako, da vzameš pramen las pol pa greš z likalnikom skozi in malo obračaš gor-dol. meni pridejo zelo lepi valovi :)
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Ancha18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Velenje

Neprebrana objava Napisal/-a Ancha18 »

hja no. men je itak sam važno da mam ravne lase :!:
sam iz firbca me je zanimalo. k pomojem je kr za kompleksano nardit.
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Jz mam teto frizerko in sm na vsak način hotla likalnik pa mi ga je ona zrihtala tazga k ma tut v salonu za 13000 pa je več kot odličn je pa keramičn!!!!...poceni likalniki so v večini lahko zlo nevarni za lase k ti jih čist preveč uničjo..tko da raj si kupi mal dražjiga!
skinny
Kofetarica
Kofetarica

tos ploh ni res! :? cena ni odvisna od kvalitete!dobiš tudi zelo dobre keramične pod 10k! plastične ploščice pa RES odsvetujem! :wink: te ki so full poceni, lase pa imaš pol ko slamo! :(
~ Mark Twain
8888
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a 8888 »

Ojla!

Ka pa pravte pol na te likalnike ko ga lahka uporabiš kr na mokre lase??? A je kera že poskusla s tem? :?:
Baje se lahko fino prihrani čas ampak ne vem kako je kvaliteten?
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

eh jst sm pa kr mal razočarana na remingtonom... pa ne tok nad rezultatom na mojih laseh kt nad izdelavo... ga mam šele pol leta (tistega z z dvojno zaščito-keramično teflonskega, tanjšo izvedbo), pa se mi je na zgornjem robu že začel neki cufkat... ena plast nevemčesa se je kr začela mal luščit :? ... zdej razmišljam, da bi si kupila tistega črnega sleek and curl sam se bojim, da ni glih za moje lase...
The secret of success is consistency of purpose.
skinny
Kofetarica
Kofetarica

@micamaca: jaz sem imela pred 7 meseci do sedaj enakega kot ti, pa se mi je tudi začelo na ploščici nabirat neke plast. zdaj pa imam ta novega in je res :hearts: . full ti ne cufa las in ploščica je tko fino narjena, da ti lasje dobesedno spolzijo skozi! :) jaz mislim, da ti ne bo žal. :wink:
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

sam jst mam tko tenke lase, da se mi zdi, da jih tiste plošče ne morjo dost dobr prijet... sej ne vem če znam dobr razložit samo ko sem v trgovini gledala ta likalnik in stisnla plošči skupaj, je ostala taka špranjica vmes in se mi zdi, da bi moji lasje kr ušli ven... ne vem no... če je res v redu bom mogoče nabavla čeprov ni ne vem kako pocen :?
The secret of success is consistency of purpose.
skinny
Kofetarica
Kofetarica

jaz mam bolj debelejše lase, k mam črne. :) samo dvomim, da je debelina las pomembna. :? no, ne vem! saj tista starejši od remingtona se mi zdi, da je mel bolj široko špranjo kot ta novi sedaj! :)
~ Mark Twain
ME to YOU
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ME to YOU »

s čim pa očistite ploščice..
ker jaz opažam..
da se je ponekod kr mala plast naredila..
od barve in vseh oljčkov itd., k jih takoj po umivanju že nanesem na lase :roll:
Boys are my favourite thing to study!
skinny
Kofetarica
Kofetarica

s kakšno krpico. :D
~ Mark Twain
Odgovori