Beljenje zob / beli zobje
danes sem si prvič mal ščetkala zobke s pecilnim praškom.. in se mi zdi, da so se obloge kr mal stanjšale (so se mi nabrale v zadnjem času zaradi zelenega in črnega čaja). VEM, da je škodljivo pa to.. ampak si res ful želim lepe zobke
tko da bom sporočila kako bo stanje napredovalo v naslednjih dneh 

-
- Debatorica
- Kontakt:
-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
-
- Debatorica
- Kontakt:
tjaskaaa napisal/-a:amm kukr se jst spomnem mi je ena zobarca rekla d če si kot otrok jemal velik antibiotikov je čist možno d k si starejši d maš pol rumene...tu je sam ena ˝zanimivost˝iz moje strani..
to bo to pri meni torej..

sm pa nekaj let nazaj uprasala pri zobarju kaj nej proti rumenim zobem, pa je reku da se nic ne da ker so odrasli zobi pac vedno bolj rumeni moji pa se bolj ...kot pa mlecni ki so jasno cisto beli
maria18 napisal/-a:pomoje so te paste za bolj bele zobe bedarija!rajs grem k zobarju in mi jih pobeli placas in imas mir
Sam mislm, da če imaš recimo bolj slabo sklenino, beljenje zob ni priporočljivo. Potem ostanejo samo še paste. Pearl Drops tud men zaenkrat odgovarja, ker nisem mela zdej ful rumenih, ampak se pa bolj svetijo in skratka zgleda bolš.
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
beljenje zob ni priporočljivo, tudi razne belilne paste ti baje počasi najedajo sklenino in s tem se zobje tanšajo...če imate bolj rumene zobe, nimaš kej, gre pač za barvo sklenine..hvala bogu imam kar precej bele
nasvet, pejte v solarij al pa si dajte gor kakšno samoporjavitveno kremco, pa bodo zobje videti bolj beli

nasvet, pejte v solarij al pa si dajte gor kakšno samoporjavitveno kremco, pa bodo zobje videti bolj beli

Uživajte poletje