Boki

Za dušo in telo.
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

cotkica napisal/-a:Saj ona je govorila na splošno da ne moreš govort kako ti je to grdo za bruhat. Vsaj mislim da je tako.

Točno tako. Na splošno je blazno grdo in neprimerno tko govort o komurkoli.
Uporabniški avatar
Clarita
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje-Velenje

Neprebrana objava Napisal/-a Clarita »

mene pa neki zanima v zvezi z boki..
pred parimi leti sm nekje zasledila da je mozno operirat boke, pa me zanima a je bila to nekaksna resnica ali izmosljotina? :?

lp
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

full dvomim da bi se dalo operirat boke... :? mogoče je bla mišlena liposukcija...ne vem, no! :?
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
Clarita
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje-Velenje

Neprebrana objava Napisal/-a Clarita »

men se zdi da sm slisala, da ti odstranijo nekaksne kosti tm in pol..ne vem no..ce ze to obstaja, se sprasujem ka se bo se zgodil.. :eek:

lp
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

**SiMoN@** napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:
**SiMoN@** napisal/-a:jst mam čist tko normalne boke pa upam da taku tut ostane...ma pa moja sošolka ful ful široke boge pa je tku grdu..za kozulat..tku šroka čez boke da je kr kruta..drgač je pa ful suha-bogi pa res izstopajo

Sori, tega pa ne morš govort, da je "za bruhat grdo"! :roll:
Sama mam tud ornk izrazite boke (sam mam še druge probleme s kolki) in hvala, se mi nikakor ne zdi za kozlat :roll: , lubiju so pa tud čist všeč. :)

draga..nism rekla zate ampk za mojo sošolko. ko pa vidm tvoje jih prekomenitram.. sicr je bla pa ta tema odprta debatiranju o bogih..kake so vam vše kake vam niso in zakaj..

tku da k bom za tebe govorila me lahk napadaš, svojo sošolko in njen videz pa jst tle najbol poznam in vem kaka je, tku da ne me obsojat..sej teb je pa kej druzga grdo pa mam jst kej proti za povedat ;D

men res taki bogi niso všeč če so ful izraziti..tku v normalnem je pa čist ok

useen ne morš rečt, da če ima široke boke, da so za bruhat....bruha se ko se vidi bruhanje oz. neki fejst negravžno kar ti res želodc obrne, nikakor pa ne morjo bit to od sošolke široki boki.dej si predstavlji da bi nekdo o tem kej tazga govoru-da imaš kriv nos za bruhat...waw, osnovnošolske fore..in s tem ko rečeš da ima ful široke boke in da so za bruhat, užališ vse tiste, ki majo tud široke boke.a so pol kr usi tok nagravžni al kako???
punca nč slabga nočmo, sam izraži se mal lepš....
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Pa kaj vzamete vse tak personal?! Ce so njej pac boki *njene* sosolke za bruhat, so ji... kaj ma zdaj to veze s tabo? Samo to, ker jih imas ti tudi? :roll:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ne nimam jst širokoh bokov.sam povedala sm a ne......
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Jaz mam tud siroke boke (kosti), drgac pa sem ful suha. In nisem se slisala, da bi se dalo boke kakorkoli operirat. Pa tudi ne mores si zbirat kako ti bodo kosti zrasle.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Lastovica napisal/-a: In nisem se slisala, da bi se dalo boke kakorkoli operirat. Pa tudi ne mores si zbirat kako ti bodo kosti zrasle.

mislm da to ni možno, ker so boki kosti v medenici in to ne morš skrajšat al pa kej.a dej halo no, res si nebi nikol dala operirat neki tazga kot so boki al pa kej......ja lahko pospešiš rast al pa ustavljaš z reznimi hormoni, ampak to ko si še mejhn in ko se še razvijaš.ampak to potem vpliva na celo telo-na vse kosti in ne samo na medenico....
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objava Napisal/-a *Elle* »

ja js isto... ok drugo je da hujšaš pa treniraš al karkol da bolš zgledaš al whatever...sm da si grem pa kosti vn pobrat da bi mela manjše boke, a dej prosm te...sm že rajš taka k sm
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

k marylin manson, k je šu rebra ven dat da si ga lahko sam potegne...very sick :eek:
telo je samo eno, kosti so samo ene, in zdi se mi fesjt patetično da bi si šla jst zdej odstranjevat take zadeve in dodajat razne tujke v telo(silikon, kolagen...).ker nobena od teh stvari ni dobra za telo in hitr loh nastane kšna pichkarija :roll:
sicr pa hvala bogu da ni možno kosti skrajšvat :eek:
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica

jah marylin manson je itak razred zase... :wall: :zunge:
se pa strinjam purple...npr js sam majhna(165cm) pa mi niti na pamet ne pride da bi si lah šla kosti podalšat tko k sm na MTV-ju enkrat gledala da si je šel en model kosti podalšat da je bil večji... :irre: very sick
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja sam to ni za trajno in se mu bo slej kot prej kje zalomilo.......
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica

men še na pamet ne pade neki tazga...men se to zdi neki čist... :stupid:
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

ženska mora NUJNO imet boke, bolš preveč kot premalo. sama mam čist normalne boke, mam pa dve kolegici, ki mata čist deške postave - nič bokov, nič riti...ne vem, men to ni všeč, ne deluje mi žensko.
Odgovori