cotkica napisal/-a:Saj ona je govorila na splošno da ne moreš govort kako ti je to grdo za bruhat. Vsaj mislim da je tako.
Točno tako. Na splošno je blazno grdo in neprimerno tko govort o komurkoli.
**SiMoN@** napisal/-a:purple_rain napisal/-a:**SiMoN@** napisal/-a:jst mam čist tko normalne boke pa upam da taku tut ostane...ma pa moja sošolka ful ful široke boge pa je tku grdu..za kozulat..tku šroka čez boke da je kr kruta..drgač je pa ful suha-bogi pa res izstopajo
Sori, tega pa ne morš govort, da je "za bruhat grdo"!![]()
Sama mam tud ornk izrazite boke (sam mam še druge probleme s kolki) in hvala, se mi nikakor ne zdi za kozlat, lubiju so pa tud čist všeč.
draga..nism rekla zate ampk za mojo sošolko. ko pa vidm tvoje jih prekomenitram.. sicr je bla pa ta tema odprta debatiranju o bogih..kake so vam vše kake vam niso in zakaj..
tku da k bom za tebe govorila me lahk napadaš, svojo sošolko in njen videz pa jst tle najbol poznam in vem kaka je, tku da ne me obsojat..sej teb je pa kej druzga grdo pa mam jst kej proti za povedat
men res taki bogi niso všeč če so ful izraziti..tku v normalnem je pa čist ok
Lastovica napisal/-a: In nisem se slisala, da bi se dalo boke kakorkoli operirat. Pa tudi ne mores si zbirat kako ti bodo kosti zrasle.