joj js mam velik takih dni. ni zdravila, razen to da se izogibaš stikov z ljudmi kokr se da...pa da ne rečeš čist vsega kar ti pade na pamet. js mam probleme k če mi v takem obdobju kdo sam kaj reče kej zalajam nazaj...predvsm je boga moja mami ampak je grozn k kr naenkrat ratam slabe volje, brez da bi mela razlog...iz ene skrajnosti v drugo. res sm težavna
Pa še ena tečna... Sploh, ker sem skos pod enim blaznim stresom. Pa se razjezim za vsako besedo, pa če kdo hoče bit prijazen ali se narobe nasmeje...
Na žalost pri men doma ni razumevanja, pa mam stalno probleme...
Jaz sem h sreč vsaj tipa že našla pravega... Sam me včasih kar skrbi, da ga bom kdaj v prihodnosti s svojo tečnobo odgnala... Ma, ne morem si pomagat...
ojla, punce. ja, moj aleško je tud zelooo razumevajoč...sploh zato, ker je v istem poklicu in je tud on moral čez ta zoprn izpit.
zdej pa tkole. mal si bom še prebrala, pol grem pa samo spat. vam jutri v vsakem primeru sporočim, kako je šlo.
LP, pa tnx še enkrat...
men je pa vedn pol žal, da sm sitna, sploh kr ponavad ravn lubi nastrada pa se skor obvezn skregava pol, ko kr iščem kaj mi ne paše sam klinc, nazadn je vse kul pol, tko da se ni ravn za jokat hudo
vsaak ma take trenutke pr seb vidim ful kr sm pol cela tečna, enmu bol težim k drugmu ..pol k pa študiram pa gledam nazaj pa sam tk..faak ka js delam :D ..ampak itak me razumejo, ker smo vsi enaki in mamo kdaj pa kdaj taka obdobja
Mahagonij napisal/-a:Za razliko od vseh zensk tuki, jst ne tezim drugim, kadar sm tak. Kadar sm zelo jezen nase sm ponavadi povsem tiho, v meni pa inspekcija.
zato si ti moški jst pa ženska (kao)
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)