Jochie, ce mas denarce, si pa pac privosci in sprasuj o tehnicnih specifikacijah kje drugje ne na cosmo forumu. uspesen nakup

kepka napisal/-a:BondJamesBond - pa si ti pogledal, zakaj bo clovek rabil racunalnik?sicer pa vse se najde, tudi za 150 jurjev, recimo tale - nocem pa rect seveda da tole blazno priporocam.
Jochie, ce mas denarce, si pa pac privosci in sprasuj o tehnicnih specifikacijah kje drugje ne na cosmo forumu. uspesen nakup
Jochie napisal/-a:Imam problem...kupiti moram laptop, pa o racunalnikih pojma nimam.
nekaj osnovnih stvari:
cena: do 250.000 sit
uporabljal ga bom za:
internet
gledanje DVD (naj bi imel sirok zaslon)
gledanje prenosov tekem prek PPlive
naj ima slovenske windowse
downloadanje glasbe
msn z uporabo webcama in mikrofona
imam prikljucek siol adsl za 8000sit mesecno
ce rabite se kaksno informacijo, kar vprasajte!
aja, se to: do sedaj sem gledal strani www.fmc.si ter www.enaa.com
bi prosil, da mi s predlogi date se kaksne linke...
se eno vprasanje: imel sem sposojen Acer aspire (mislim da 1360), ki je imel instaliran program Arcade za gledanje DVD. se mi je zdel odlicen program, pa me zanima, ce se ga da zloadati iz interneta.
hvala za pomoc!
aja, pa lep naj bo, po moznosti crn! (predstavljajte si, da o avtih nimate pojma pa ga potrebujete - verjetno boste kupile tistega, ki vam je vsec na videz ter barva mora biti lepa, kajne?)
cateyes napisal/-a:Slovenski windowsi so zraven ali pa jih dokupiš za 25.000 sit, ne smejo pa biti nelegealno naloženi.
cateyes napisal/-a:
Kar se tiče downloadanje glasbe si moraš program potegnit iz interneta npr. e-mule ali dcp ++, ravno tako si msn potegneš iz interneta ter kupiš web camero,
cateyes napisal/-a:Procesor vseeno 3000MHz ali je Amd ali Intel. Nekdo ti je priporoču procesor AMD Turion ali Celeron, ja ampak tak notesnik ima potem ceno od 260.000 sit dalje.
cateyes napisal/-a:Sem računalničarka tako da vem kaj govorim
Antea napisal/-a:Priporočam HP nx6125
Hely_3 napisal/-a:Antea napisal/-a:Priporočam HP nx6125
Joško tega mam jst in sem zelo zadovoljna z njim.
Edino mogoče grafična bi bila lahko malo boljša.
Kdo ve lahk naredim nadgradnjo in dam boljšo??
LP