Vsi tle pripovedujete o grških otokih...no, jaz nism bila na Krfu, zakintosu ali kej podobnega; sam bila sm v Solunu (Thessaloniki), ki je drugo največje mesto v Grčiji. Prav vlk si ga nism uspela pogledati, ker sm par dni preživela v turističnem mestecu nea Moudania (čist ob morju) :ertrink: in lahk povem, da je bilo super!!!
Res pa je, da je v Grčiji definitivno prevroče.

Nč čudnega, da majo vsak dan obvezno siesto (popoldanski počitek) in da se life pri Grkih začne res po 11 ure zvečer, posebej v turističnih predelih te države. Domačin mi je povedal, da tam v času sieste mora biti povsod zelo tiho in da če je hrup, sosedje kličejo policijo.
Hm, sami moški tam - razvpiti Grki pa so res eni babjeki. No, itak da ne vsi (da ne bo kera slučajn užaljena), sam velik delež pa je tak... 'One night stand' je pri njih res zelo popularen. Nekako se bojim hoditi sama po ulicah tam, ker se rada lepo oblačim (kiklice, fajn topi) in tipčki to fajn znajo izkoristiti.
Pa še to: res so nori vozniki. Nas je en domačin peljal po avtocesti in hitrost je bila tud do 140 km/h.
Kaj naj še rečem? Super je bilo. Aja, pa septembra spet grem tja, na žalost le za par dni. VSeen je to bolš kot nič, a ne???
Če mate kako vprašanje, vprašajte, čeprav nism še nevemkakastrokovnjakinja kar se tiče Grčije. Se pa poskušam približati temu...
P.S. Tam sm srečala namreč takega bombončka, da sem se vsakič topila ko sm ga videla. Res je bil zelo hot, sam kaj ko ni bilo vlk priložnosti za conversation. Pa ful me je živciralo to, da nism mogla brati napisov v grščini. jaz namreč znam cirilico in sm mislila, da bom lahk brez problemov brala njihove črke, sam sm ugotovila, da so precej drugačne. Dober, dokler so velike tiskane črke, še nekak gre, sam pri malih črkah pa res nč ne zastopim. In kaj sm sklenila? Da se bom naučila grški alfabet. Kr tko, za foro (da se bom mau bolš počutla, da sm sposobna kej naredit, če hočem). V bistu vem, da mi ne bo kej koristil, sam to sm sklenila tud zarad tega sladkorčka, ki sm ga mal prej omenjala. Ahhh, kaj vse lahko storijo tipčki za nas punce....